Pot să-mi port copilul sunt insărcinată? Iată la ce trebuie să fii atentă.

Pot sa-mi port copilul sunt insarcinata?  Iata la ce trebuie sa fii atenta.

Pot să-mi port copilul sunt insărcinată? Iată la ce trebuie să fii atentă.

Pot să-mi port copilul in brațe dacă sunt însărcinată? E ceva riscant pentru sarcina acest lucru?
Pentru majoritatea femeilor, luarea in brate sau purtarea unui copil în timpul sarcinii este în regulă.


Dar nu uita ca trebuie sa iti protejezi spatele. Probabil că cea mai confortabilă poziție va fi purtatul pe șold, sub burtică. Iata ce trebuie sa stii:

- veți citi:
Orice durere sau disconfort este un semn că ați exagerat
Dacă toddler-ul sare pe burtică, fătul va avea de suferit?
Babywearing-ul sau purtarea bebelusului: 5 lucruri pe care nu le stiai

Pot să-mi port copilul dacă sunt însărcinată? - intreaba o graviduta pe sectiunea de Intrebari de la Desprecopii. - iata ce trebuie sa stii:

Orice durere sau disconfort este un semn că ai exagerat

Pentru majoritatea femeilor, luarea in brate sau purtarea unui copil în timpul sarcinii este OK.

Dar există un truc pe care ar trebui să-l cunoașteți: Când îl ridicați, ridicați-vă cu picioarele, astfel încât să vă protejați spatele. Probabil că cea mai confortabilă poziție va fi purtatul pe șold, sub burtică.

în timp ce nu există limită de greutate, amintiți-vă că este posibil să exagerați. Orice durere sau disconfort este un semn că v-ați supraexpus. Nu înseamnă neapărat că se va întâmpla ceva rău, dar că trebuie să vă protejati în viitor.

Desigur, există unele graviduțe care trebuie să evite purtarea copiilor, deoarece au un cervix scurt sau o istorie de travaliu prematur. Dacă sunteți una dintre ele, medicul sau moașa probabil v-au spus deja mai multe despre ce restricții aveți. Dacă nu sunteți sigură, întrebați încă o dată.

Dacă toddler-ul sare pe burtică, fătul va avea de suferit?

Fiind însărcinată cu numărul doi (sau trei ...) poate fi o provocare nouă. Fiecare sarcină este diferită, astfel încât este posibil să aveți simptome noi aleatorii. Probabil, vă simțiți mult mai obosită decât cu primul copil, pentru că acum alergați deja dupa unul mai mic. De asemenea, învățați să vă apărați burtica de gravidă. În ciuda eforturilor cele mai bune, uneori, se mai întâmplă și mici accidente. Acest lucru poate fi înfricoșător și uneori chiar dureros pentru mamă, dar este foarte puțin probabil să rănească copilul din burtică.

Atentie in trimestrul trei de sarcina

Ce poate fi îngrijorător, mai ales în trimestrul al treilea de sarcina, este ca placenta să nu se detașeze prematur de uter. Căderile pe abdomen sau în șezut, accidentele auto sau traumatismele severe pot determina detașarea placentei de uter.

Chiar dacă nu cădeți direct pe abdomen, este important să fiți monitorizate pentru semne de abrupție. Dar, purtarea copilului nu poate face nici un rău, decât în cazul în care aveți interdicție de la medic.

Babywearing-ul sau purtarea bebelusului: 5 lucruri pe care nu le stiai

Babywearing-ul sau purtarea bebelusului nu este numai un trend fotogenic ci este chiar recomandat de Academia Americana de Pediatrie pentru ca promoveaza atasamentul parinte-bebelus si il calmeaza.

Dar ce sistem de purtare a bebelusului alegem? Daca facem o trecere in revista a sistemelor de purtat bebelusi - vei fi coplesita sa multitudinea de modele si sisteme. Exista atat de multe marci, stiluri si companii diferite care pretind că sunt "cele mai bune", incât nu vei ști de unde să incepi. Iată insă ce trebuie să stii... citeste mai departe AICI.

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi? 

Te asteptam pe forumul mamicilor de bebelusi pentru sfaturi si incurajari: Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori  Primele 365 zile si nopti. Casa nou nascutilor DC. Alaptare, colici, ingrijire, baite, nopti nedormite si multa dragoste. 

autor: redactor desprecopii.com - Toate drepturile rezervate, desprecopii.com (c) 2019

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII