E copilul tău pregătit de școală din punct de vedere al imunitătii? Iată cum il poti pregăti pentru începerea școlii.

E copilul tau pregatit de scoala din punct de vedere al imunitatii? Iata cum il poti pregati pentru inceperea scolii.

E copilul tău pregătit de școală din punct de vedere al imunitătii? Iată cum il poti pregăti pentru începerea școlii.

In curând, copiii incep iar anul scolar și merg la gradiniță sau la școală. E copilul tău pregătit din punct de vedere al imunității? Iată cum il poti pregăti pentru începerea activitătilor in colectiv.

Să ne concentram pe o nutriție sănătoasă, mișcare și o cură cu Proimmunity. Pentru că Alinan Proimmunity susține imunitatea copilului pentru un început de an școlar cu multa energie.

veti citi:
Imunitatea copilului la început de an școlar
Eliminați alimentele negative - care declanșează simptome nedorite
O alimentatie bogată în vitamine și nutrienți
Lăsați copiii să se joace în noroi
Nu mai folosiți dezinfectante pentru mâini
Susține-i imunitatea cu Alinan Proimmunity

Imunitatea copilului la început de an școlar

In cateva zile incepe scoala si suntem in febra pregatirilor pentru rechizite, uniforma si coordonarea emotiilor, dar cum ne asiguram ca al nostru copil este pregatit si din punct de vedere imunitar pentru scoala?

Sprijinind sistemul imunitar al copilului, putem să îl protejam pe tot parcursul anului. Iata cateva sfaturi pentru un stil de viata sanatos si veți putea pregăti copiii să înfrunte cu bine un nou an școlar.

Eliminați alimentele negative - care declanșează simptome nedorite

Pentru noi toți, eliminarea alimentelor negative care declanșează simptome nedorite este esențială pentru a putea face față unei răceli înainte ca aceasta să apară. Atunci când starea de sănătate a copilului este afectată de intoleranțe alimentare, alergii și sensibilități, corpul său nu are de multe ori puterea de a elimina boala.

În timp ce sensibilitățile și intoleranțele variază de la un copil la altul, factorii declanșatori comuni includ alimente care conțin:

- Aditivi
- Conservanțîi
- Zahăr rafinat
- Grâu
- Ulei parțial hidrogenat (din margarine sau cel din găsit în mâncare fast-food)

Concentrați-vă pe o alimentatie bogată în vitamine, fructe și legume.

O alimentatie bogată în vitamine și nutrienți

Pe lângă eliminarea alimentelor negative, a te asigura că copilul tău are o dietă bogată în vitamine și nutrienți oferă sistemului imunitar baza esențială pentru o sănătate bună. Acest lucru înseamnă să vă asigurați că obțin doza necesară de vitaminele, minerale, proteine ​​și grăsimi sănătoase, de care au nevoie pentru a prospera.

Vitaminele joacă un rol imens în funcția creierului. Când copilul încearcă să rămână atent și să proceseze gânduri complexe, trebuie să fie într-o stare de sănătate foarte bună. Pentru a-l ajuta să obțină vitaminele de care are nevoie, adăugați fructe și legume la fiecare masă.

Corpul copilului folosește minerale și proteine ​​din mai multe motive, inclusiv creșterea. Copiii cresc foarte mult! Vrei să te asiguri că primesc constant aceste elemente esențiale.

Grăsimea este o altă necesitate deși are o conotație negativă, fiind asociată cu obezitatea. Dar există grăsimi bune și grăsimi rele. Grăsimea găsită în mâncarea fast-food și pizza ne face într-adevăr să fim mai obosiți și să creștem în greutate. Cu toate acestea, grăsimile sănătoase, precum cele găsite în avocado, au efectul opus. Aceste grăsimi oferă energia vitală necesară pentru a înfrunta ziua.

Joaca în murdărie expune corpul la microbi străini, ajutându-ne să construim anticorpi naturali, astfel încât să putem combate boala înainte de a se produce.

Lăsați copiii să se joace în noroi

Poate nu vă doriți asta pentru copiii voștri, dar principiul este același. Lasă-i să se joace în mizerie! Expunerea copilului la murdărie îi expune la microbii pe care îi conține. Acest lucru permite sistemului imunitar să dezvolte anticorpi, care să le consolideze sistemul imunitar.

Nu mai folosiți dezinfectante pentru mâini

Într-o perioadă, toată lumea credea că aceste dezinfectante ne pot salva de multe boli. Dar, adevărul este că apa și săpunul sunt tot ce avem nevoie. Dezinfectantul de mânini face o treabă foarte bună de eliminare a microbilor, ucigându-i imediat. Din păcate, organismele noastre au nevoie de o anumită expunere la microbi pentru a le dezvolta imunitatea (de aceea joaca cu noroi este ideală pentru copii).

Să poți petrece timp cu copiii tăi când sunt sănătoși este unul dintre cele mai mari cadouri pe care ți le poți oferi. Concentrându-vă pe menținerea sistemului imunitar puternic, veți petrece mai puțin timp pentru a lupta împotriva simptomelor de gripă și răceală, și mai mult timp jucându-vă.

Faceți o prioritate pentru odihnă și somn

Somnul este un alt element esențial pentru sistemul imunitar. Dacă corpul se chinuie să rămână treaz, va face mai greu față luptei împotriva unei boli.

Susține-i imunitatea cu Alinan Proimmunity 

imunitate copil

Alinan Proimmunity da raceala afara din clasa

Alinan ® Proimmunity, sirop este un supliment alimentar care poate fi administrat pentru buna functionare a sistemului imunitar, inclusiv in perioada imbolnavirilor. In plus, 
- Administrare comoda
- Gust placut
- Produs natural, fara coloranti, aromatizanti, sau indulcitori sintetici
- Administrare de la 1 an
- Cresterea rezistentei organismului la infectii - 
mai multe detalii aici.

Pentru functionarea normala a sistemului imunitar se recomanda administrarea in special in sezonul rece, in cure de 2-4 saptamani, alternarte cu perioade egale de pauza:

- 1-3 ani: 5 ml pe zi, 
- 4-6 ani: 5-10 ml pe zi, 
- peste 7 ani: 10-15 ml pe zi.

Ca adjuvant, in cazul imbolnavirilor sau in perioada de convalescenta se recomanda:

- 1-3 ani: 5ml de 2 ori pe zi, 
- 4-6 ani: 5 ml de 3-4 ori pe zi, 
- peste 7 ani: 10 ml de 2-3 ori pe zi. Mai multe detalii despre compozitie si administrare, cititi pe pagina oficiala a acestui supliment alimentar. 

alinan proimmunity
Alinan Proimmunity: in doua variante - capsule si sirop

Alinan® Proimmunity, capsule

Pentru functionarea normala a sistemului imunitar se recomanda administrarea in special in sezonul rece:
In cure de 2 saptamani, alternate cu perioade egale de pauza: 2 capsule pe zi, sau
In administrare continua: 1 capsula pe zi.

- Supliment alimentar care poate fi administrat pentru buna functionare a sistemului imunitar, inclusiv in perioada imbolnavirilor
- Produs natural, fara coloranti, aromatizanti, conservanti sau indulcitori sintetici
- Administrare de la 7 ani
- Cresterea rezistentei organismului la infectii - mai multe detalii aici.

Despre imunitatea copilului, va recomandam sa cititi:

Racelile si gripa sunt un fapt de viata pentru copii, dar exista modalitati de a-i ajuta, scazand astfel numarului de zile bolnave.
Bacteriile din colon si rolul lor in stimularea imunitatii
Cum crestem imunitatea copilului in perioada de toamna
6 moduri de a creste imunitatea copilului in sezonul rece
Microbii de la gradinita sau cresa si bolile copilului: ce trebuie sa stim
Cafea cu ulei de nuca de cocos: sau cadoul zilnic de energie si imunitate

Pentru intrebari medicale, va asteptam cu intrebari pe forumul Clinica Desprecopii.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️