Protejează sănătatea bebeluşului tău, alegând detergentul de rufe potrivit

Protejeaza sanatatea bebelusului tau, alegand detergentul de rufe potrivit

Protejează sănătatea bebeluşului tău, alegând detergentul de rufe potrivit

De când ai aflat că vei fi mămică, lumea ta s-a schimbat complet. Dragostea şi grija au crescut de la o zi la alta, pe parcursul sarcinii, până la marea întâlnire.


Aşa că este perfect normal să vrei să îi oferi bebeluşului tău tot ce este mai bun, mai ales când vorbim despre sănătatea pielii. Dar cum ştii care este detergentul de rufe potrivit?


Iată câteva sfaturi utile:

- veţi citi:
Caută un produs ce oferă experienţa răsfăţului şi a siguranţei
Ţine bacteriile la distanţă
Optează pentru un bun raport calitate – preţ
De ce Terra Wash + Mg?

Caută un produs ce oferă experienţa răsfăţului şi a siguranţei

Ai un rol care te împlineşte ca nimeni altul – protejarea micuţei fiinţe, pentru a prinde aripi să zboare fericită şi încrezătoare. Pielea copiilor este un receptor generos al iubirii care li se oferă. Totodată, este extrem de sensibilă, mai ales în primul an de viaţă, iar detergenţii convenţionali de rufe pot lăsa urme de substanţe chimice în fibrele ţesăturilor şi provoacă afecţiuni ale pielii sau tractului respirator.

Citeşte cu atenţie eticheta detergentului înainte de a lua o decizie – majoritatea produselor conţin ingrediente sintetice precum surfactanţi anionici, surfactanţi neionici, agenţi de înălbire sau parfum – substanţe toxice, cu efecte pe termen lung. Renunţă la acestea şi alege o formulă delicată şi sigură, pe bază de ingrediente naturale. Astfel eviţi iritaţiile şi reacţiile alergice ce pot apărea la contactul cu hăinuţele. Eşti mult mai liniştită să afli că se poate asta, nu?

Ţine bacteriile la distanţă

Pentru o seară în tihnă nu ai nevoie de nimic mai mult decât un gângurit fericit, care îţi aduce zâmbete în inimă, şi o piele perfectă, de care nu te saturi să te mai minunezi, protejată de hăinuţele pe care le-ai spălat cu multă iubire. Ştii, desigur, că într-un ciclu uzual de spălare, bacteriile şi germenii sunt distruşi doar la temperaturi ridicate, ceea ce înseamnă şi un consum suplimentar de energie electrică.

Îţi recomandăm un produs cu performanţe dovedite în îndepărtarea bacteriilor precum E.Coli sau stafilococul auriu, ce nu îşi va pierde din proprietăţi atunci când alegi să speli la temperature scăzute 30° – 40°. Ştim că poţi fi “superwoman” dacă binele copilului tău o cere, iar un astfel produs va fi una dintre “armele” tale.

Optează pentru un bun raport calitate – preţ

Atunci când ai un bebeluş, nimic nu este prea bun pentru comoara ta. Prioritatea ta este să alegi produse de calitate superioară, care, în acelaşi timp, te vor ajuta să economiseşti pe termen lung. Căutarea ta a luat sfârşit în ce priveşte epuizanta selectare a celor mai potrivite produse de curăţare a hăinuţelor – răspunsul este un detergent revoluţionar, 100% natural, ce poate fi folosit pentru 365 de spălări: Terra Wash + Mg – inovaţia japoneză pe bază de magneziu purificat.

<< vezi aici certificatul de atestare al produsului (aici zoom)

De ce Terra Wash + Mg?

• 100% hipoalergenic – graţie formulei unice, naturale, pe bază de magneziu, Terra Wash este recomandat pentru spălarea rufelor bebeluşilor sau pentru adulţii cu pielea foarte sensibilă.
• 100% fără reziduuri – apa rezultată în urma spălării este atât de curată, încât poate fi folosită pentru udarea florilor.
• Convenabil şi uşor de utilizat – cu Terra Wash + Mg, totul este foarte simplu, pentru ca tu să câştigi timp preţios. Pune pliculeţul în maşina de spălat şi alege programul dorit, iar după utilizare, lasă-l la uscat. Fără mizerie, fără bătăi de cap.
• Antibacterian – un aliat indispensabil pentru mămici şi nu numai.
• 100% ecologic – fără ambalaje din plastic, fără componente inutile.
• Produs certificat de Vegan Society International şi medaliat cu aur la Naturexpo Awards 2017

Află de ce Terra Wash + Mg este soluţia completă pentru rufe ce răsfaţă pielea bebeluşului tău, vizitând www.terrawash.ro.
 

Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate, 2019

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️