xx

xx

xx

 • xx

Cxx

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

 1. Albert
  Alberttrimis la 27/5/2019

  O mare pacaleala, investitie de 2 mii si ceva de ron aruncati pe geam, copilu a invatat cateva cuvinte noi dupa 1 an de zile si a repetat tot ce stia de inainte de acest curs.Mai sunt 2 saptamani pana la vacanta asa ca am cerut retragerea si raspunsul a fost ca nu se poate trebuie platit inca o luna chiar daca in doua saptamani se inchide activitatea.Motovati ca daca nu platesc in avans la anu nu mai are loc. Noi am invatat engleza de la desene animate si acum o vorbim foarte bine, am vrut sa las copilu la acest curs pentru socializare, dar mai bine banii ii folosesc sa trimit copilu in tabara nu aici unde este japca ca in PSD.

  Raspunde la acest comentariu
 2. Adina Monica
  Adina Monicatrimis la 3/6/2014

  Si eu am fost extrem de incantata la inceput.Startul pe care il asigura este ok insa dupa primul an si 3 luni de Helen Doron am renuntat avand in vedere ca urmatorul curs avea cam 100 de cuvinte noi (desi ei scriau de 750...) Ar fi fost o stagnare. Se studiaza 2 luni un cd care trebuie ascultat de 2 ori pe zi. Este mult prea mult. Invariabil se plicitsesc si copii si parintii. Inceputul este in forta insa apoi progresul este atat de lent incat nu se justifica banii investiti.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII