Limba engleză, a doua limbă maternă cu Helen Doron Early English

Limba engleza cu Helen Doron

Limba engleza cu Helen Doron

 • Succesul în viață al copiilor noștri depinde de experiențele și  uneltele pe care li le oferim de mici. Nu poți fi medic sau inginer sau avocat dacă nu cunoști foarte bine cel puțin o limbă străină, preferabil limba engleză. Limba engleză devine a doua limba maternă pentru copiii care o învață prin metoda Helen Doron.

Copiii spun că le place mai mult decît ciocolata. Sau că preferă să meargă la școala Helen Doron decât la locul de joacă preferat.

Nicolas are 3 ani și se reface după un guturai. Este joi după-amiază și el de obicei în fiecare joi de la 5 are engleză. Bunica iși face de lucru prin casă. Se gandește că azi nu vor merge, la Helen Doron Early English căci Nicolas e încă slăbit.
- Bunico, sunt gata!
- Pentru ce puiule?
- Sunt gata sa mergem la grădinița de engleză!
Bunica spune că Nicolas accepta orice, inclusiv să nu fie îmbrăcat tocmai cu hainele lui preferate, numai să fie dus la lecția de engleză Helen Doron.

Părinții sunt încântați că au găsit în sfârșit o metodă captivantă și eficientă de învățare a unei limbi straine pentru copiii lor.

"Și bebelușii pot învăța limba engleză a fost titlul care m-a atras într-un newsletter primit în Septembrie și astfel am ajuns la centrul Helen Doron de pe Aurel Vlaicu.

Am fost împreună cu fiul meu la o lecție demonstrativă gratuită; eram destul de reticentă, dar reacția sa la acea lecție m-a convins sa pornim la drum. Matei avea 2 ani și 10 luni când am început, iar acum, dupa 9 lecții, știe peste 40 de cuvinte în engleză. Atât el, cât și micii lui colegi, așteaptă cu nerabdare lecția de miercuri seara. Cateodată Matei nu ascultă activ, dar prin repetare, sunetele și cuvintele îi devin familiare. Atmosfera înainte de lecție este febrilă, la lecție atmosfera este distractivă și animată, iar dupa lecție copiii se desprind greu de centru.

Recomand tuturor părinților cu copii între 6 luni și 6 ani să se informeze despre studiile făcute cu privire la capacitatea de a acumula informații a bebelușilor și copiilor mici; este o întreagă literatură pe subiect, vă dau exemplu How to Multiply Your Baby's Intelligence, autor Glenn Doman, după care vă recomand calduros Centrul Helen Doron Early English.
Adina Someșan, mama lui Matei, 3 ani

 Vă scriu în numele meu și al fetiței mele Ana - Ilinca în vârstă de 2 ani. Am fost foarte fericită în ziua în care am aflat de cursurile de engleza Helen Doron întrucât eu căutam demult un curs similar pentru fetița mea, dar din păcate nu existau cursuri  de limba engleza pentru copii cu vârste foarte mici. Lecția de prezentare  ținută de doamna Ana Dinca  a confirmat,  ceea ce dealfel mi-aș fi dorit să  fie, că alegerea mea de a începe  imediat cursurile de limba engleză a fost una foarte bună.

Dealfel, după  lecția de prezentare  fetița mea și-a dorit să revină cât mai repede la cursuri pentru ca atmosfera caldă și prietenoasă, profesionalismul doamnei Ana Dincă  au încurajat-o și au stimulat-o să  învețe foarte ușor și cu rezultate rapide limba engleză (după o lună de curs fetița mea cunoaște  și înțelege  toate cuvintele învățate la curs și își dorește să asculte foarte des CD-ul).

Am recomandat și voi face acest lucru în continuare, prietenilor mei să urmeze cursurile Helen Doron  și chiar dacă la început au fost rezervați, după participarea la curs au confirmat ceea ce eu le-am spus și anume că  sunt recunoscatori (și noi la fel ) pentru ca exista aceste cursuri in Romania și avem ocazia să petrecem împreună cu copiii noștri momente minunate. 
 Claudia Lungeanu mama Anei Ilinca, 2 ani

 Am aflat de  programul Helen Doron Early English în primăvara lui 2010 când fetița mea Teodora avea 3 ani și jumatate. Ce ne-a atras la început a fost ideea de a învăța limba engleză prin joc, însușirea ei nu ca o limbă străină ci asemeni  limbii materne, încă de la vârste fragede. Mediul în care se desfașoară cursul este unul plăcut, spațios, la care sunt și părinții invitați să asiste.
Copilul are posibilitatea de a învăța limba engleză alături de alți copii de vârsta lui; are parte de profesori tineri ce folosesc metode noi de predare-învățare-evaluare (învățarea prin joc),  instruiți și în alt sistem decat cel clasic așa cum întâlnim în grădinițele și școlile din Romania.

Cantitatea informațiilor transmise este progresivă și potrivită vârstei sau grupei de vârstă a copilului. Cuvintele sunt prezentate și repetate de profesor prin intermediul unor acțiuni fizice demonstrate la curs, prin jocuri interactive, imagini și prin suport audio (cantece și povestiri).

Pachetul de curs este foarte frumos prezentat, într-un ghiozdănel viu colorat ce conține caietele de curs și CD-urile complementare după care poți exersa acasă împreună cu copilul tău. Timpul alocat unei lecții este foarte bine calculat și corelat cu atenția pe durate scurte a copilului mic, astfel cursul să fie eficient și să nu apară oboseala.
Copilul învață cu placere  limba engleză, o ia  ca pe o joacă, merge într-un loc plăcut unde se întâlnește cu prietenii, de unde pleacă cu un cântec nou sau cu o poveste nouă , unde este apreciat pentru eforturile sale.
Recomand cu căldură această metodă inedită de învățare a limbii engleze pentru copiii de toate vârstele.
Liana Ștefan, mama Teodorei, 3 ani

Helen Doron Early English este noua metodă eficientă de a învăța limba engleză pentru copii de la 3 luni pana la 14 ani.

Metoda se bazează pe modul în care copilul își învață limba maternă, prin ascultare repetată și încurajare continuă. Metoda Helen Doron este distractivă, naturală și clădește încrederea în sine a copilului. La Helen Doron lucrăm cu grupe de 4 până la 8 copii.
Programele speciale Helen Doron Early English se prezintă sub forma a 10 cursuri în ani consecutivi de studiu. Programele Helen Doron sunt însoțite de seturi de materiale, cărți și CD-uri, adaptate fiecarei etape de dezvoltare a copilului.
Bebelușii între 3 și 22 de luni beneficiază de programul Baby s best start . Acesta îi introduce în mediul sonor al limbii engleze. Ei învață limbajul semnelor și ajung să înțeleagă o serie de cuvinte și formulări în limba engleză.
Pentru copii între 2 și 5 ani oferim programul English for Infants iar pentru cei între 5 și 9 ani programul English for all Children. Cu ajutorul acestor cursuri copiii vin în contact cu un vocabular de peste 550 de cuvinte în limba engleză și încep să o asimileze prin metode interactive și multisenzoriale asociate cu jocul și cu muzica.

Profesorii Helen Doron beneficiază de pregatire intensivă, de actualizare și de reîmprospatare continuă a cunoștințelor. Ei se îngrijesc ca fiecare copil să asimileze, să înțeleagă și să vorbească în mod corect limba engleză.
Grupul Helen Doron are în prezent peste 2400 de profesori activi în întreaga lume, care predau în 500 de centre din 30 de țări precum Austria, Germania, Portugalia, Italia, Polonia, Ungaria, Elveția, Israel și altele. În Romania exista în acest moment centre Helen Doron Early English în orașele București, Constanța, Timișoara, Sibiu, Satu Mare, Miercurea Ciuc, Oradea, Târgu Mureș și Arad.

Helen Doron International este lider global în educația timpurie, cu peste o jumatate de million de bebeluși, și copii cu vârsta de până la 14 ani care au învățat limba engleză prin această metodă începând din anul 1985.

Vă invităm să ne contactați pentru o lecție demonstrativă gratuită.
www.helendoron.ro

Nota: Le mulțumim părinților care au acceptat sa ne trimită aceste mărturii și îi invităm pe toți cei care au copii înscrisi la cursurile Helen Doron să își exprime opinia despre interacțiunea lor și a copiilor lor cu centrele de educare Helen Doron Early English.

  Despre educatia copilului intre 1-4 ani, mai cititi:

autor: echipa Desprecopii.com , Toate drepturile rezervate (c) 2010,

Forumuri recomandate

Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

 Bolile copilului

Toate bolile aici>

Mai multe despre psihologia copilului aici >

Sanatatea familiei (lucruri care ne privesc pe toti)

Cititi despre largirea familiei :) 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

 1. Albert
  Alberttrimis la 27/5/2019

  O mare pacaleala, investitie de 2 mii si ceva de ron aruncati pe geam, copilu a invatat cateva cuvinte noi dupa 1 an de zile si a repetat tot ce stia de inainte de acest curs.Mai sunt 2 saptamani pana la vacanta asa ca am cerut retragerea si raspunsul a fost ca nu se poate trebuie platit inca o luna chiar daca in doua saptamani se inchide activitatea.Motovati ca daca nu platesc in avans la anu nu mai are loc. Noi am invatat engleza de la desene animate si acum o vorbim foarte bine, am vrut sa las copilu la acest curs pentru socializare, dar mai bine banii ii folosesc sa trimit copilu in tabara nu aici unde este japca ca in PSD.

  Raspunde la acest comentariu
 2. Adina Monica
  Adina Monicatrimis la 3/6/2014

  Si eu am fost extrem de incantata la inceput.Startul pe care il asigura este ok insa dupa primul an si 3 luni de Helen Doron am renuntat avand in vedere ca urmatorul curs avea cam 100 de cuvinte noi (desi ei scriau de 750...) Ar fi fost o stagnare. Se studiaza 2 luni un cd care trebuie ascultat de 2 ori pe zi. Este mult prea mult. Invariabil se plicitsesc si copii si parintii. Inceputul este in forta insa apoi progresul este atat de lent incat nu se justifica banii investiti.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII