10 reguli de parenting pe care Mila Kunis le respectă

10 reguli de parenting pe care Mila Kunis le respecta

10 reguli de parenting pe care Mila Kunis le respectă

Mila Kunis a devenit un nume cunoscut pe când avea doar treisprezece ani, în show-ul "That’s 70s Show". În acest serial, personajul ei a fost într-o relație cu personajul interpretat de Ashton Kutcher. Acum, la câțiva ani după terminarea emisiunii, ea și Ashton Kutcher sunt împreună, căsătoriți.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au doi copii împreună, Wyatt și Dimitri. Sunt fericiti și au o familie care radiază echilibru și iubire. Iată ce reguli respectă Mila cand e vorba despre meseria de părinte și de ce e bine să iți crești copiii fără să fii influențată de reguli stabilite de alții...

- veți citi:
10. Nu fi prea dură cu tine
9. Fii dezinteresată / altruistă
8. Dacă copiii sunt fericiți și sănătoși, atunci nimic altceva nu mai contează
7. Aminteste-ți ce este important
6. Nu analiza prea mult lucrurile
5. Copiii trebuie să știe ce înseamnă să muncești din greu
4. Copiii sunt pe primul loc
3. Cere ajutor atunci când ai nevoie
2. Nu răsfăța copiii
1. Nu permite opiniilor exterioare să îți afecteze stilul de parenting


Mila Kunis și Ashton Kutcher au doi copii împreună, Wyatt și Dimitri. Mila vorbeste des despre regulile pe care le aplica in meseria de parinte  - asa ca iata  10 reguli de parenting pe care Mila Kunis le respectă.

10. Nu fi prea dură cu tine

Când ești părinte, poate fi ușor să te gândești la vremurile în care ai procedat cum nu trebuia cu copilul tău. Potrivit oamenilor, o regulă mare pe care o respectă Mila Kuns este: "Nu fi prea dură cu tine!"

Kunis știe că nimeni nu este perfect și a fi părinte este ceva nou pentru ea. Așa că, în loc să îți bați capul cu ceea ce ai făcut sau nu ai făcut pentru copilul tău, continuă să fii cel mai bun părinte.

9. Fii dezinteresată / altruistă

Când ai copii, toată gândirea ta despre viață se poate schimba, deoarece știi că ai un mic om de care să ai grijă. MIla a recunoscut ca este obosită tot timpul de când a devenit mamă, dar nu îi pasă de asta.

Ea vrea să fie acolo pentru copiii ei. A fi un părinte dezinteresat și a te asigura că îți pui copiii pe primul loc este o modalitate garantată pentru părinți să știe că fac întotdeauna ceea ce este mai bun pentru copiii lor.

8. Dacă copiii sunt fericiți și sănătoși, atunci nimic altceva nu mai contează

Părinții spun întotdeauna că își doresc ca copiii lor să fie fericiți și sănătoși, iar asta este o regulă de parenting pentru Mila Kunis. Deși s-ar putea să crezi că este doar o vorbă, după ce vei deveni părinte, vei crede cu adevărat această afirmație!

Acest lucru se datorează faptului că viața este imprevizibilă și există o mulțime de lucruri necunoscute despre cum vor fi copiii tăi pe măsură ce cresc și se dezvoltă, dar dacă sunt fericiți și nu se rănesc pe ei înșiși sau pe ceilalți, atunci copilul tău este pe calea cea bună.

7. Aminteste-ți ce este important

Odată cu apariția mediei sociale și a oamenilor care distribuie fiecare detaliu din viața lor, poate fi greu pentru părinți să nu se compare cu ceilalți. Dar nu te compara cu altii. Pretuieste ce ai.

6. Nu analiza prea mult lucrurile si nu ai nevoie de sfaturi de la specialisti in parenting

În calitate de părinte, creierul tău va incepe acumuleze mai multe frici - iata de pilda Frici de Mamici  - in timp ce încerci să faci totul ca la carte. Insa Mila a declarat că poate fi ușor pentru ea să analizeze prea mult unele lucruri, cum ar fi: dacă a reacționat prea dur cu copiii ei sau dacă ar fi trebuit să facă ceva diferit. Ea spune ca nu citeste niciodata bloguri de parenting si ca sunt o pierdere de timp. Fiecare copil este unic, fiecare parinte stie cel mai bine ce fel de educatie se potriveste copilului sau.

5. Copiii trebuie să știe ce înseamnă să muncești din greu

Mila si soțul ei, Ashton sunt amândoi oameni care au avut începuturi umile și au muncit din greu pentru a ajunge acolo unde sunt acum. Mila a spus că, copiii trebuie să învețe ce este munca grea. Mila a mai spus că nu vrea ca copiii ei să crească simțindu-se îndreptățiți și să li se dea totul pe tavă.

Vrea ca copiii să lucreze pentru ceea ce vor și să înțeleagă ce este munca grea.

4. Copiii sunt pe primul loc

Când lucrezi și ai copii, te poți simți puțin copleșită neștiind cum să echilibrezi totul. Mila a menționat că copiii sunt mereu pe primul loc.

Acest lucru este minunat, deoarece meseria ei o poate ține departe de copii atunci când lucrează.

3. Cere ajutor atunci când ai nevoie

A fi părinte nu este ușor, dar poate fi greu pentru noi mamele să cerem ajutorul. Si Mila a spus ca nu este nici o rusine pentru parinti sa ceară ajutor atunci când are nevoie. A cere ajutor nu o face mai puțin mamă, de fapt o face o mamă mai bună, deoarece acum este capabilă să obțină ajutorul de care are nevoie pentru cei mici, atunci când nu este în stare să facă totul singură.

Data viitoare când te simți copleșită, cere ajutor!

2. Nu răsfăța copiii

Unele celebrități sunt cunoscute pentru că își răsfață copiii. Dar Mila nu accept acest lucru. Nu isi rasfata copiii si incearca sa le ofere copiilor sai cea mai normala copilarie.

Da, ne place acest stil de parenting și sperăm că alți părinți, nu doar ei, vor urma această regulă când își vor crește copilasii.

1. Nu permite opiniilor exterioare să îți afecteze stilul de parenting

Inca o data - Mila se declara impotriva trendului de a aplica stiluri de parenting propavaduite de altii ... O tendință groaznică ce are loc în zilele noastre este judecarea modului în care cineva își crește copilul. De pilda au fost unii care au criticat-o pe Kunis pentru alăptarea copilului în public. Sau ca a tipat la copilul sau odata. Mila a afirmat că nu va lăsa pe alții să dicteze cum ar trebui să-și crească/educe copiii și astfel trebuie să te simți și tu.

► Citeste si Cand esti inconjurat doar de 'experti' in parenting: ganduri si morala

Meseria de parinte – o meserie fara training

A fi parinte – o expresie pe cat de simpla, in firescul ei, ce pare sa tina de natura umana insasi, pe atat de complicata dincolo de aparente. A fi parinte este, pentru cei mai multi dintre noi, o alegere, o asumare voluntara a unui rol crucial intr-un scenariu pe care nimeni nu ni-l poate face cunoscut in detaliu inainte ca filmul sa inceapa sa curga… Si asta pentru simplul fapt ca rolul este unic pentru fiecare dintre noi, la fel ca si filmul propriei vieti.

6 sfaturi de parenting corect care te pot ajuta in meseria de parinte:

Copilul meu nu ma asculta - sau despre cum setam reguli care sa fie respectate
Educatia non-materialista a copilului intr-o lume materialista: intre principii si realitate
Cum sa critici un copil fara sa il distrugi in interior
7 dovezi ca dai o educatie buna copilului tau, deci practici un parenting corect
Parenting in era digitala: alfabetizarea digitala a parintilor
Comunicarea nonverbala te poate face un parinte mai bun: cateva aspecte pe care trebuie sa le stii

Va asteptam pe forumul special: PARENTING - sau despre meseria de parinte

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII