Dozele mari de Vitamina C pot ajuta la simptomele Coronavirusului?

Dozele mari de Vitamina C pot ajuta la simptomele Coronavirusului?

Dozele mari de Vitamina C pot ajuta la simptomele Coronavirusului?

Poate Vitamina C ajuta in lupta impotriva coronavirusului? Parerile sunt impartite insa exista un pic de speranta.

Există anumite motive pentru a ipoteza că unele vitamine și suplimente ar putea reduce riscul și severitatea COVID-19, datorită beneficiilor observate în alte boli virale sau respiratorii.

- vei citi:
Doza zilnică recomandată de Vitamina C
Poate Vitamina C lupta împotriva Coronavirusului și oamenii ar trebui să o ia preventiv?
Despre CORONAVIRUS in Romania

De cand acest virus nou - coronavirusul COVID-19 a inceput sa faca victime - multi oameni de stiinta de top din lume lucrează non-stop pentru a găsi un tratament impotriva sa. In ultima vreme, publicatii serioase din lume vorbesc despre vitamina C.

Doza zilnică recomandată de Vitamina C

Ziarul american The New York Post a raportat că dr. Andrew Weber, medic pulmonolog și specialist în cazuri critice în cadrul rețelei de asistență medicală Northwell Health, Long Island, a declarat că pacienții săi cu coronavirus primesc imediat 1.500 de miligrame de vitamina C intravenos, de trei sau patru ori pe zi.

Dr. Andrew Weber folosește această metodă după ce a văzut rezultate pozitive în Shanghai, China, unde pacienților cu coronavirus li s-a administrat și Vitamina C. „Pacienții care au primit Vitamina C s-au simtit semnificativ mai bine decât cei care nu au luat Vitamina C”, a spus el pentru The Post. „Ajută extraordinar de mult, dar nu este evidențiată în lume deoarece nu este un medicament nou sau interesant.”

Sau poate că nu este un medicament exotic testat într-un laborator... Vitamina C este ceea ce ni se spune să luăm mereu atunci când suntem bolnavi. Deși putem obține Vitamina C din alimente (precum sucul de portocale), aportul zilnic recomandat de Vitamina C este de 75 mg pentru femei și de 90 mg pentru bărbați.

Citeste Persoanele infectate cu coronavirusul COVID-19 se impart in patru categorii

Dr. Andrew Weber a observat nivelurile de Vitamina C la pacienții cu coronavirus care suferă de septicemie: aceștia au niveluri foarte scăzute de vitamina C, un răspuns inflamator la infecție. „Este logic și indicat să încerci să menții acest nivel de Vitamina C ridicat”, a spus el.

Poate Vitamina C să lupte împotriva Coronavirusului? Oamenii ar trebui să o ia preventiv?

Antioxidantul are numeroase beneficii, inclusiv reducerea bolilor cronice de inimă, tensiune arterială, factorii de risc ai bolilor de inimă, nivelurile de acid uric din sânge, riscul de gută și prevenirea deficiențelor de fier. Cu alte cuvinte, Vitamina C este supereroul suplimentelor. Dar poate Vitamina C lupta împotriva Coronavirusului și oamenii ar trebui să o ia preventiv?

„Există anumite motive pentru a ipoteza că unele vitamine și suplimente ar putea reduce riscul și severitatea COVID-19, datorită beneficiilor observate în alte boli virale sau respiratorii”, a declarat pentru USA TODAY dr. Walter Willett, profesor la Harvard TH Chan School of Public Health.

Există un studiu de cercetare efectuat la spitalul Zhongnan din Wuhan, China, care analizează efectele vitaminei C asupra COVID-19, dar rezultatele nu vor fi finlizate până pe 30 septembrie 2020.

Citeste Coronavirus - care sunt sansele vindecarii de COVID-19?

Cu toate acestea, se pare că majoritatea experților sunt sceptici cu privire la tratamentul cu vitamina C. „Deși Vitamina C are un efect mic asupra răcelii comune, este puțin probabil ca administrarea unor cantități mari de suplimente cu Vitamina C să vindece o infecție cu COVID-19 - sau să aibă un efect mare”, a scris Peter McCaffery, profesor de biochimie la Universitatea din Aberdeen, pentru The Conversation.

 Verifica ultimele stiri despre coronavirus in Romania pe topicurile de discutii 

Coronavirusul este și in Ro

Ce facem în situații de criză - COVID 2019

► Citeste si Coronavirusul si sarcina. Sfaturi importante pentru gravidute si intreaga familie de la medicul ginecolog

Despre CORONAVIRUS in Romania

Coronavirusul si copiii - patru masuri esentiale pentru a-i proteja. Sfaturi de la UNICEF

Ce este coronavirus, virusul al carui focar a inceput in China si cum ne putem feri

Protejeaza-te impotriva coronavirusului cu un simplu pas

Coronavirus: 9 reguli esentiale de respectat daca avem in casa persoane din categoria de risc - sfaturi din presa italiana

autor: redactor Desprecopii  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2020
surse de informatii: theladders.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII