Ce este Elevit 1 si cum te poate ajuta atunci cand incerci sa concepi un copil?

Ce este Elevit 1 si cum te poate ajuta atunci cand incerci sa concepi un copil? | video | Desprecopii.com - Canal YouTube

Multe dintre femei prezinta carente nutritionale inca de la inceputul sarcinii. Eventualele stari de greata si varsaturi asociate sarcinii pot duce la accentuarea acestora.

Afla mai multe despre cum poti acoperi carentele nutritionale din perioada sarcinii si care sunt beneficiile suplimentarii dietei cu Elevit 1

Pentru perioada embrionră
Planificare și primele
12 săptămāni de sarcina
Elevit 1
cu METAFOLIN
Sfaturi video preconceptie Citește despre ELEVIT 1
Pentru perioada fetală
Īncepānd cu săptămāna 13
pānă la naștere
Elevit 2
Cu METAFOLIN și DHA
Sfaturi video sarcină Citește despre ELEVIT2
Pentru perioada de după naștere/postnatală
Alăptare și īngrijirea postnatală
Elevit 3
cu OMEGA 3 și LUTEINĂ
Sfaturi video alăptare/postpartrum Citeste despre ELEVIT 3

*Acestea sunt suplimente alimentare. Citiți cu atenție prospectele sau informațiile de pe ambalaj

Ce este Elevit 1 si care sunt beneficiile sale?

Elevit 1 este un supliment alimentar conceput special pentru a ajuta la acoperirea necesitatilor nutritionale din perioada de pre-conceptie si primele 12 saptamani de sarcina si reprezinta o combinatie de multivitamine si minerale, printre care acid folic si metafolin.

Este demonstrata relatia dintre deficientele nutritionale in sarcina si existenta riscului de aparitie a unor afectiuni ale fatului ca defecte de tub neural (spina bifida), anomalii cardio-vasculare, deficienta de dezvotare a membrelor, pana la nasteri premature si decese intrauterine.

In perioada de planificare a sarcinii (pre-conceptie) este recomandata administrarea de acid folic (400 μg) cu cel putin 4 saptamani inaintea aparitiei sarcinii si pana la 12 saptamani dupa.

Scopul este asigurarea unui aport optim de folati si astfel reducerea riscului aparitiei diverselor anomalii la nou-nascut. Metafolin este o forma de acid folic biologic activa, destinata femeilor care prezinta un anumit tip de mutatie genetica ce impiedica utilizarea de catre organism a acidului folic uzual atat de important. Prin combinatia de acid folic cu metafolin, de beneficiile folatului vor avea astfel parte toate categoriile de femei care sunt preocupate de pregatirea organismului pentru sarcina.

Elevit 1 contine si alte vitamine din grupul B, care actioneaza in sinergie cu acidul folic sustinand dezvoltarea sanatoasa a fatului si reducerea starilor de extenuare si oboseala resimtite de mama, cat si de disgravidie din primele saptamani de sarcina: greturi, varsaturi.

Elevit 1 contine Zinc. Zincul are multiple implicatii la nivelul ovulatiei si fertilitatii feminine, spre exemplu sinteza si mentinerea nivelurilor optime a hormonilor de sex feminin, estrogen si progesteron. I se adauga magneziul, vitamina C.

Vitaminele A, B6, B12, C, D, E, cuprul, seleniul si folatii ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar si protejarea celulara impotriva stresului oxidativ.

Suplimentarea dietei cu 1 comprimat de Elevit 1 zilnic aduce beneficii nu doar pe moment, ci si in timp, atat gravidei, cat si viitorului copil, alaturi de o alimentatie variata si sanatoasa. Elevit 1 este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul sau informatiile de pe ambalaj. Pentru recomandari individualizate adresati-va medicului.

Vrei sa fii mamica? De ce sunt importante multivitaminele prenatale

Daca vrei sa fii mamica in urmatorul an, ar trebui sa iti pregatesti organismul pentru misiunea care urmeaza: aceea a sarcinii. Medicii sunt de parere ca femeile ar trebui sa inceapa sa ia zilnic multivitamine prenatale cu cel putin 4 saptamani inainte de a ramane gravide.

Iata ce trebuie sa stii despre vitaminele prenatale, ce trebuie sa contina si cum protejeaza sanatatea viitorului bebelus.

autor: Desprecopii © 2020
Toate drepturile rezervate Desprecopii

Pentru perioada embrionră
Planificare și primele
12 săptămāni de sarcina
Elevit 1
cu METAFOLIN
 • Elevit 1 conține Multivitamine, Minerale, Acid Folic, și Metafolin
 • Elevit 1 asigură aportul optim de folați tuturor femeilor: 400 micrograme de Metafolin + 400 micrograme acid folic
 • Conține fier sprijinind diviziunea celulelor sanguine, contribuind la dezvoltarea sănătoasă a fătului, și ajută la reducerea stării de oboseală a viitoarei mămici.
 • Conține Seleniu si Iod ajutānd la protecția membranelor celulare īmpotriva stresului oxidativ și susține dezvoltarea cerebrală
Citește despre ELEVIT 1
Pentru perioada fetală
Īncepānd cu săptămāna 13
pānă la naștere
Elevit 2
Cu METAFOLIN și OMEGA-3
 • Elevit 2 conține OMEGA 3 (DHA + EPA) din sursă de īncredere MEG-3
 • Elevit 2 MEG-3 īndeplinește cele mai īnalte standarde de calitate și puritate, find fabricat īn Malgrave, Nova Scoția
 • Aportul de DHA și vitamina B12 poate avea efecte benefice asapra funcției sistemului nervos.
 • Elevit 2 acizii grași omega-3 contribuie la dezvoltarea normală a creierului și vederii fatului


Citește despre ELEVIT2
Pentru perioada de după naștere/postnatală
Alăptare și īngrijirea postnatală
Elevit 3
cu OMEGA 3 și LUTEINĂ
 • Elevit 3 conține Multivitamine, Minerale, DHA, și Luteină
 • Elevit 3 contribute la dezvoltarea normală a creierului și vederii nou-nāscutului īn perioada alăptării
 • Elevit 3 susține sitemul imunitar și sănătatea osoasă īn perioada postnatală
 • Elevit 3 vitaminele complexului b și fierul contribuie la reducerea senzației de obosealăCiteste despre ELEVIT 3

*Acestea sunt suplimente alimentare. Citiți cu atenție prospectele sau informațiile de pe ambalaj