Povestea șocantă a unei mămici la naștere: m-au lăsat cu placenta în interiorul uterului

Povestea socanta a unei mamici la nastere: m-au lasat cu placenta in interiorul uterului

Povestea șocantă a unei mămici la naștere: m-au lăsat cu placenta în interiorul uterului

Este foarte cunoscut faptul că după ce o mamă naște bebelușul, trebuie să nască și placenta. Unele femei spun că nașterea placentei este la fel de dureroasă ca și nașterea copilului, în timp ce alte mamici nu simt nimic.

Dar iată și povestea absolut șocantă a unei mămici care a fost lăsată cu placenta înăuntrul ei...

- vei citi:
La 2 luni după naștere, mama a început să aibă crampe puternice
Cum poți uita o parte din placenta unei femei în interiorul uterului?
Simptome ce prevesteau că ceva nu este în regulă
Lohiile dupa nastere (Lochia). Cum sunt, cum evolueaza si ce trebuie sa stii - diagrama

La 2 luni după naștere, mama a început să aibă crampe puternice

Am născut de patru ori și la fiecare bebeluș, medicul mi-a spus doar „împinge”, apoi am împins o dată și placenta a ieșit. Habar n-aveam că a ieșit cu adevărat și nu mi se părea absolut deloc dureros. Nu aveam idee că au existat anumite cazuri în care mamele au rămas cu placenta în interiorul uterului!

Tori McCain în vârstă 22 de ani, a povestit ce s-a întâmplat după ce și-a născut copilul. Proaspăta mămică a spus că a născut o fetiță cu două luni în urmă. A crezut că totul este în regulă. Dintr-o dată, a început să simtă niște crampe dureroase. Apoi a spus că a simțit un „pop” și ceva a căzut pur și simplu din uterul ei. Evident, a fost un motiv de îngrijorare majoră pentru ea.



Tori McCain, sotul si fetita lor - sursa foto: facebook Tori McCain

Atunci a decis să alerge la baie pentru a-și da seama ce se întâmplă. Când a privit în jos, a observat o bucată de țesut care atârna din ea. Era extrem de confuză și speriată. Și-a chemat repede soțul țipând, care s-a repezit în baie pentru a vedea ce se întâmplă. Nici el nu avea habar ce se întâmplă. Erau acasă la soacra ei și panicați au alergat la ea, dar nici ea nu știa ce este...

Cum poți uita o parte din placenta unei femei în interiorul uterului?

Toți au ajuns rapid la concluzia că cel mai bine este să meargă la spital. Era absolut îngrozită și plângea. A crezut pur și simplu că elimină organele și că va muri. Când a ajuns la spital, medicul a examinat-o, apoi a luat niște instrumente medicale și a început să scoată țesutul care atârna din ea. Avea dureri mari și plângea. Se pare că medicul îi lăsase o parte din placentă în uter! Apoi a făcut o fotografie cu partea rămasă a placentei.

Simptome ce prevesteau că ceva nu este în regulă

Toți au fost șocați! Și toată lumea a fost uimită că nu a murit în urma unei infecții! Tori a spus că avea scurgeri de cheaguri mari de câteva săptămâni dar credea că este normal. Cu toate acestea, era un semn de avertizare că ceva nu este bine deloc...

Sigur vrei sa stii si aceasta informatie Prima menstruatie dupa nasterea bebelusului

Lohiile dupa nastere (Lochia). Cum sunt, cum evolueaza si ce trebuie sa stii - diagrama

Lohiile sau Lochia in termeni medicali - se refera la sângerarea de dupa nasterea bebelusului. Perioada lohiilor poate dura săptămâni întregi. Afla in continuare cât durează, ce manifestari au, ce anume le provoacă și când ar trebui să vă adresați unui medic - sfatul medicului ginecolog olandez AICI

Dupa nastere: Iata ce se intampla cu corpul tau mamico si la ce trebuie sa te astepti

Dupa nastere, fiecare mamica ar trebui sa se simta ca intr-un nor roz de de fericire. In mare parte, asa te simti - ai un sentiment urias de fericire si de eliberare mentala. Cu siguranta ai avut o serie de temeri inaintea nasterii iar acum, ca totul s-a terminat cu bine, rasufli usurata.  Dar, sa nu uitam si de epuizare, si de hemoragia postpartum, de vindecarea ranilor, fie ca e de la epiziotomie, fie de la taietura cezarianei. Iata ce se intampla cu corpul unei mamici, imediat dupa nasterea bebelusului. 

Despre recuperarea dupa nastere, mai poti citi

Refacerea dupa o nastere prin cezariana

Viata sexuala dupa operatia de cezariana - cat de curand va reveni la normal? Iata sfatul medicului

Esti o mamica ce are nevoie de sfaturi?

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII