Cum combinam machiajul si coafura?

Cum combinam machiajul si coafura?

Cum combinam machiajul si coafura?

  • Stiti care este una dintre cele mai mari greseli pe care femeile de azi le fac in moda? Va spunem noi: coafura care nu completeaza  machiajul si viceversa. Este mult prea comun sa vedem fete cu un par coafat natural si mult prea mult machiaj, sau pur si simplu fete care exagereaza atat machiajul cat si coafura.

Stiti care este una dintre cele mai mari greseli pe care femeile de azi le fac in moda? Va spunem noi: coafura care nu completeaza  machiajul si viceversa. Este mult prea comun sa vedem fete cu un par coafat natural si mult prea mult machiaj, sau pur si simplu fete care exagereaza atat machiajul cat si coafura. Daca doriti sa evitati aceste banale greseli, va sugeram sa cititi in continuare sfaturile noastre. S-ar putea sa va transformati intr-o femeie cu totul noua.

Mai întâi de toate, trebuie sa va asigurati ca folositi o paleta de culori adecvata propriului stil. Daca aveti parul mai închis si caracteristici patrunzatoare, alegeti culori mai profunde pentru buze si ochi. Veti dori, de asemenea, sa evitati sa folositi prea mult dermatograf sau alte nuante inchise care va poate strica aspectul si va face sa aratati ursuz. Pentru femeile cu un par nu prea bogat si un aspect mai fin, cele mai potrivite nuante sunt cele luminoase si rozul. Un lucru care este si el foarte important: alegeti machiajul / coafura si in functie de imbracaminte. Daca nu sunteti sigur de nuantele alese, încercati sa apelati la un make-up artist sau un alt profesionist care va poate ajuta.

Daca va vopsiti parul cu o culoare  nenaturala, precum rosu sau platina, atunci aveti nevoie de un make-up alcatuit din nuante usoare. Cand parul dumneavoastra nu are o culoare naturala, un make-up strident nu va face decat sa aveti o fata foarte incarcata, iar parul nu va mai avea acelasi efect. De fapt, daca va aflati in aceasta situatie, va sfatuim sa optati pentru un make-up cat mai natural, cu un gloss de buze, putin fard de obraz si rimel. Iar acum, in mod normal parul dvs. va fi punctul culminat al look-ul; pana la urma de asta ati si ales aceasta culoare, nu?

Va mai sfatuim sa nu amestecati stilurile. Spre exemplu: aveti o coafura in stil emo, dar sfârsiti printr-un make-up super elegant sau conservator. Nu veti face decat sa combinati lucruri care nu se potrivesc si nu vor arata bine niciodata combinate. Incercati sa pastrati un echilibru.

Dupa ce ati citit aceste sfaturi, s-ar putea ca deja sa observati cateva mici gafe. Dar nu va faceti griji! Toata lumea greseste - ami ales in moda. Important este ca acum sunteti înarmata cu instrumentele necesare pentru a va corecta greselile a va crea un nou look daca este cazul.

Va recomandam sa mai cititi si:

Sfaturi de moda
Noi tendinte in materie de bijuterii
Trenduri de primavara-vara 2007: pietre si stralucire
Blugii si modelul care ne avantajeaza
Mihai Albu: Lucrez pentru oameni celebri şi nu numai&
LAURA OLTEANU: Îmi place sa vad femeia ca pe o Diva
Ghidul de piese esentiale in functie de trup
Ghidul de piese esentiale pentru femeile inalte
Ghidul de piese esentiale pentru femeile scunde
Ghidul de piese esentiale pentru femei slabe
Ghidul de piese esentiale pentru femei plinute
10 greseli majore de imagine

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII