Prima donatie Pampers® din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”

Prima donatie Pampers® din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”

Prima donatie Pampers® din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”

  • Spitalele Cantacuzino, Pantelimon si Filantropia din Bucuresti vor primi prima donatie Pampers® din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin

Spitalele Cantacuzino, Pantelimon si Filantropia din Bucuresti vor primi prima donatie Pampers® din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”

Prin campania „1 pachet = 1 vaccin”, Pampers® si UNICEF, isi propun eliminarea tetanosului neonatal la nivel global.  Parintii din Romania s-au implicat si au fost printre cei mai activi sustinatori ai campaniei în editiile trecute. Pampers® si UNICEF  le multumesc, incercand la randul lor sa ofere nou-nascutilor cele mai bune conditii din primele momente de viata. De aceea, Pampers® va dona maternitatilor din patru orase, mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers®.  Mamicile sunt cele care decid unde ajung aceste donatii.

Multumita sustinerii lor, prima donatie se va face in Bucuresti, pentru spitalele Cantacuzino, Filantropia si Pantelimon.

Donatiile vor ajuta la dotarea maternitatilor cu mobilier, pentru a le asigura mamicilor si nou - nascutilor conditii cat mai bune. Astfel, maternitatea spitalului Cantacuzino si cea din spitalul Pantelimon vor primi donatii care constau în scutece Pampers, 10 patuturi neonatale si 10 mese de schimbat, iar spitalul Filantropia va primi 20 de patuturi neonatale si 20 de scaune de alaptat.

Deja au fost desemnate si urmatoarele doua orase castigatoare dupa Bucuresti: Timisoara si Iasi. Parintii din Romania pot sustine în continuare urmatoarea maternitate care va primi donațiile Pampers, intrand pe pagina de Facebook „Lumea Mamicilor”, participand la mozaicul Pampers® https://www.facebook.com/Lumea.mamicilor?v=app_4949752878  si votand orasul pe care îl sustin. 

Ca si în anii trecuti, parintii din tara pot ajuta familiile afectate de tetanos din intreaga lume, sa primeasca o sansa la viata. În cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede cumparate, avand semnul campaniei, Pampers® va dona catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin antitetanos.

Pana acum, sustinatori din întreaga lume ai campaniei initiate de catre Pampers® si UNICEF au reusit, printr-un singur gest, sa schimbe vietile a 100 de milioane de oameni. În Romania, campania a dus la donarea sumei necesare achizitionarii a 4,6 milioane de vaccinuri, prin bunavointa  parintilor din toata tara. Pampers® si UNICEF le multumesc si, pentru ca ajutorul fiecaruia dintre noi conteaza, pentru a putea face o schimbare vizibila, lanseaza un nou apel catre parinti, pentru a contribui la salvarea celor care inca au nevoie de ajutor.

 Comunitate,
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Andra
    Andratrimis la 9/6/2015

    Imi poate spune cineva de cand este acest articol?

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII