Mama la 47 de ani. Cameron Diaz povesteste sincer despre beneficiile si presiunile maternitatii tarzii

Mama la 47 de ani. Cameron Diaz povesteste sincer despre beneficiile si presiunile maternitatii tarzii

Mama la 47 de ani. Cameron Diaz povesteste sincer despre beneficiile si presiunile maternitatii tarzii

Fericirea crește în perioada de după naștere în rândul mamelor mai în vârstă, în timp ce pentru mamele mai tinere, efectul este foarte scurt, spun studiile. Maternitatea târzie are unele beneficii impresionante, iar Cameron Diaz este un exemplu ideal în acest sens. Povestea ei poate schimba mentalitatea femeilor care aveau îndoieli cu privire la a rămâne însărcinată după 40 de ani.

„Acum trebuie să trăiesc până la 107 ani...”, sau despre ce înseamnă să devii mamă la 47 de ani, spune Cameron Diaz.

- vei citi:
A fost o călătorie lungă către maternitate, dar miracolul s-a întâmplat
Nu mai există poze cu câini pe telefonul ei
Cameron Diaz este de un an o mămică mândră
Există încă presiunea de a fi mamă la 47 de ani

A fost o călătorie lungă către maternitate, dar miracolul s-a întâmplat

În decembrie 2019, Cameron Diaz și soțul ei, Benji Madden, au devenit părinți pentru prima dată. Această știre a explodat pe internet și a devenit un subiect popular de conversație cu privire la maternitatea târzie - pentru ca frumoasa Cameron avea peste 47 de ani. Cameron  a dat o nouă speranță femeilor care au renunțat la încercarea de a avea un copil.

Deși actrița încearcă să păstreze lucrurile private, cercul ei strâns a divulgat că cuplul a încercat ani de zile să conceapă înainte de a avea în cele din urmă o fiică pe nume Raddix. „Au trecut prin atât de multe pentru a ajunge la acest punct”, a spus o sursă.

Cameron  spune că a oferit publicului mai mult de jumătate din viața ei și acum simte că este în regulă „să-mi iau timp pentru mine, să mă reorganizez și să aleg cum vreau să revin în lume”. Este fericită, binecuvântată și recunoscătoare. Iar unul dintre obiectivele sale principale acum este să-și protejeze copilul.

Nu mai există poze cu câini pe telefonul ei

Într-un interviu cu Jimmy Fallon, Cameron  a mărturisit că petrecerea timpului cu fiica ei era o adevărată formă de rai. Și o credem pentru că arată atât de revigorată și liniștită. Diaz încearcă să se bucure de fiecare moment pentru că „în fiecare zi, există salturi și limite - iar ea nu mai este același bebeluș ca și ieri”.

Cameron  a continuat explicând că astfel de lucruri nu i s-au întâmplat niciodată nici ei, nici lui Benji: „Este atât de plăcut să vedem această creștere și să facem parte din ea și să o ajutăm să fie ea și este uimitor”.

Cameron Diaz este de un an o mămică mândră

Cameron  face haz pe seama ei și spune că telefonul nu mai este acum plin de poze cu câinii ei (și are 4). Acum in casa lor se aud numai cantecele de bebelusi ca „Baby Shark” și „Elmo’s Song” în rotație tot timpul și întregii familii îi place. Cameron   este acum o mămică mândră, care se bucură să-și vadă fetita uitându-se la tati cu o dragoste nelimitată.

Există încă presiunea de a fi mamă la 47 de ani

Într-un interviu cu Naomi Campbell, Diaz a povestit despre cum îi plăcea să găsească echilibrul în viață. Ea acceptă că mulți oameni devin părinți invers și a spus: „Se căsătoresc [și] au o familie în tinerețe. Eu o fac în a doua jumătate a vieții mele." Și își iubește viața. Dar totuși, există o oarecare presiune, chiar și în maternitatea târzie. Diaz a spus ironic: „Acum trebuie să trăiesc până la 107 ani... Deci, fără presiune!

În ciuda acestui fapt, Diaz este total sigură că acesta cel mai fericit moment din viața ei. Nici experiențele ei anterioare în timp ce călătorea și muncea nu pot fi comparate cu această nouă fază. „A avea o familie când ești tânăr, este ca orice altceva când ești tânăr, o faci. Când ai vârsta mea și te hotărăști să o faci, este o alegere reală. Trebuie să muncești din greu pentru asta.”

În timpul interviului, Campbell a observat că Diaz arăta mai bine și mai fericită în comparație cu înainte de a avea un copil și că echilibrul a fost în cele din urmă atins.

Care sunt principalele beneficii ale maternității târzii în opinia ta? Care este cea mai bună vârstă pentru a avea un copil?

► Citeste si Sarcina intre 40-50 de ani: riscuri dar si vesti bune

11 Sfaturi pentru a ramane insarcinata

Sfaturi pentru a ramane insarcinata - Sfaturi garantate pentru a ramane insarcinata nu cunoaste nimeni.

In mod cert insa, in afara de dragostea care ii creaza, copiii vin pe lume si cu un gram de intamplare a destinului. Avem insa 11 sfaturi care iti pot mari foasrte mult sansa de a deveni mamica citeste mai departe aici.

 Grupuri de suport si intelegere: Asteptand o comoara in viata noastra

 Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infrunta cu curaj drumul acesta.

Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand o comoara in viata noastra !

autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII