Frumusețea nașterii: fotografii uluitoare care surprind puterea travaliului și primele minute de viață

Frumusetea nasterii -  fotografii uluitoare care surprind puterea travaliului si primele minute de viata

Frumusețea nașterii: fotografii uluitoare care surprind puterea travaliului și primele minute de viață

Frumusețea nașterii: fotografii intime uluitoare care surprind puterea travaliului și primele minute de viață, sărbătorite în competiția internațională.

AVERTISMENT: CONȚINUT GRAFIC ȘI NUDITATE

- vei citi:
Fotografii uluitoare care surprind puterea travaliului și primele minute de viață
NASTEREA NATURALA - CUM DECURGE, GHID
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Deși pandemia a afectat experiențele de sarcină și naștere pentru mulți părinți din întreaga lume, emoțiile rămân aceleași - așa cum demonstrează următoarele fotografii.

Asociația Internațională a Fotografilor Profesioniști de Naștere (IABP) a sărbătorit cele mai bune fotografii care surprind momentele uluitoare ale primelor momente de travaliu și primele minute de viață în competiția sa anuală.

Câștigătorii au fost selectați pe cinci categorii - travaliu, naștere, postpartum, detalii despre naștere și primele 48 de ore - de un grup de experți.

Printre fotografiile câștigătoare uluitoare este o imagine a unui tată care își îmbrățișează fetele nou-născute, înconjurat de cele trei fete mai mari ale sale, precum și o o mamă care își ține bebelușul la câteva momente după ce a născut în apă.

► Citeste NASTEREA NATURALA - CUM DECURGE, GHID

Liz Cook, care este directorul IABP, a recunoscut că înregistrările din acest an au crescut provocările, spunând: „În ciuda faptului că fotografii de naștere din întreaga lume au pierdut venituri din cauza pandemiei globale, sunt încântată să pot prezenta talentul membrilor noștri în competiția anuală.

„Suntem incredibil de mândri de participanții la competiția din acest an pentru că, în ciuda a tot ce am îndurat în ultimele luni, acest concurs reprezintă rezistența fotografilor de naștere care trebuie să depășească provocările neprevăzute. Suntem mândri să vă prezentăm un corp de lucru uluitor care împărtășește momentele puternice ale vieții din 2020."Asociația Internațională a Fotografilor Profesioniști de Naștere (IAPBP) a dezvăluit câștigătorii concursului lor anual. În imagine: „Cea mai mare dragoste din lume” de Anne Lucy Silva Barbosa. Imaginea a fost numită The 2021 Members Choice Diamond Award Overall.Danny Merz din Germania, a primit premiul Best In Delivery pentru fotografia sa uluitoare intitulată „Grace”.Printre mențiunile onorabile se numără o fotografie a Danei Jacobs din Statele Unite, intitulată „Din toate călătoriile noastre, această călătorie va fi cea mai mare”.Kandyce Wagar din Canada, a surprins momentul intim în care o mamă și-a îmbrățișat nou-născutul, fotografie intitulată „Acest moment 2020”.Primul loc a fost ocupat de Ashley Marston din Canada, pentru o fotografie a unui tată cu fiicele sale, intitulată „Daddy's Girls”.Membrii au fost impresionați de Carey Lippert din Statele Unite, pentru fotografia „Nursing A Newborn” la categoria primele 48 de ore.Laura Brink din Australia, a intitulat un bărbat care-și ajuta partenera să nască „Forme primitive ale nașterii”, câștigând „Best in Labor”.Lisa Phillips din Statele Unite, a primit recunoaștere pentru fotografia unei mame care naște în apă.Nora Dalmasso din Argentina, a prezentat o fotografie uluitoare a unui bebeluș nou-născut, intitulată „Miracolul vieții în mâinile tale”. Citeste si: Nasterea in apa a bebelusului cu caita - in sacul amnioticKate Kennedy din Australia a surprins momentul încântător al unei familii în jurul mamei și a bebelușului ei, fotografie intitulată „Birthing Queen”.Rianna Cross, care locuiește în Australia, a surprins intimitatea nașterii într-o clipă intitulată „Renăscut”.Hanna Hill, din Statele Unite, a avut fotografia intitulată „Corpul meu, nașterea mea”, premiată cu „Best in Postpartum”.

Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

► Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

autor: Desprecopii.com  - Toate drepturile rezervate (c) 2021
referinte 2021 Birth Photography Image Competition Winners Announced

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII