Nume de fete: 31 de nume cu semnificații negative

Nume de fete -  31 de nume cu semnificatii negative

Nume de fete: 31 de nume cu semnificații negative

Numele unui copil poate avea multe semnificații. Iar viitorii părinți - mami și tati - petrec mult timp pentru a găsi numele potrivit copilului care va veni pe lume. Dar, alegerea numelui unui copil este mai mult decât o plăcere - este și o responsabilitate - pentru că, mai mult ca sigur, îi va influența destinul.

Pentru a vă ajuta, am aruncat o privire prin cataloagele de nume ale bebelușilor și am căutat pe cele care se pare că au niște semnificații mai puțin pozitive.
De la ghinion - la dezastru, afecțiuni fizice, la demoni sau închinarea la diavoli, ghinion - aceste semnificații de nume sunt toate remarcabile prin teribilitatea lor. Nu este trist când se întâmplă lucruri rele cu numele bebelușilor, nu? 😬💔

Iată o lista cu 31 de nume de fete cu semnificații (aparent) negative.

veti citi
Nume de fete  - Evita aceste nume  cu semnificatii negative
Nume de fete. Alege intre nume de printese, nume de zane, nume de celebritati, nume romanesti, nume legate de luna nasterii
Alte sugestii de nume de fete
 

Nume de fete  - Evita aceste nume  cu semnificatii negative

Numele este unul dintre cele mai importante cadouri pe care le poți oferi vreodată copilului tău, motiv pentru care atât de mulți părinți își petrec atât de mult timp visând numele perfect al bebelușului pentru nou-născutul lor. De la răsfoirea cărților cu nume de bebeluși, până la căutarea inspirației în diverse culturi - mămicile și tăticii caută în sus și în jos după nume puternice și semnificative.

Dar există și nevoia de a fi unic. La urma urmei, nimeni nu vrea ca fetita sau baietelul lor să-și imparta numele cu alți cinci copii din clasă.

Da, există MULTE la care să te gândești atunci când alegi un nume pentru băiețelul sau fata ta. Pentru că nu este doar numele în sine, oh, nu; este și semnificatia numelui. Pentru a vă ajuta, am aruncat o privire prin cataloagele de nume ale bebelușilor și am cautat pe cele care se pare ca au niste semnificatii mai putin pozitive.

De la ghinion - la dezastru,a fectiuni fizice, la demoni sau închinarea la diavoli, ghinion până la afecțiuni fizice, aceste semnificații de nume sunt toate remarcabile prin teribilitatea lor.  Nu este trist când se întâmplă lucruri rele cu numele  bebelușilor, nu?

1 - Akujia

Stim ca nu este un nume la moda in Romania insa am intalniti o familie de romani in Dubai care au ales acest nume pentru fetita lor. Insa ințelesul acestui nume african este „mort dar treaz” - nu prea vesel pentru o viață nouă!

2 - Cecilia

Deși acest nume latin destul de sunător poate fi numele ales de dvs., este posibil să nu doriți să ispitiți soarta, deoarece înseamnă „orb”.

3 - Claudia

Din nou, s-ar putea să doriți să evitați acest feminin al latinului Claudius, deoarece înseamnă „șchiop” sau „dezactivat”.

4 - Daeva

Un nume de origine indiana cu semnificatia de Spirit al Raului

5 - Deirdre

Acest nume celtic și gaelic înseamnă, din păcate, „mâhnit” sau „trist”.

6 - Desdemona

Ați fi deja la un început rău, deoarece acest personaj shakespearian este ucis de soțul ei, Othello. Nu contează că acest nume grecesc înseamnă „al diavolului”, „nenorocit” și „nenorocire”.

7 - Dolores

Acest nume spaniol înseamnă, din păcate, „doamna durerilor” - nu vrei ca fetița ta să devină una dintre acestea, nu-i așa ?!

8 - Emilia

Emilia sau Emily sunt versiuni a numelui latin Aemilila, care provine din cuvântul „rival”.

9 - Hecate

Această zeiță greacă a vrăjitoriei nu este probabil un bun augur pentru micuța ta.

10 - Isabela

Odată folosit ca cuvânt pentru rușinarea femeilor, acest nume ebraic înseamnă de fapt „un adept necurat al idolilor”.

11 - Leah

Numele Leah are de fapt multe semnificații diferite în multe limbi, dar în familiile vorbitoare de limba americană sau ebraică acest nume înseamnă „obosit sau obosit”.

12 - Lili

Este atât de aproape de frumosul nume de floare Lily, încât nu ne-am fi gândit că Lili nu va fi decât minunată și drăguță. Dar se pare că acest nume ebraic înseamnă „monstru de noapte” sau „fantomă”.

13 - Lola

Lola este de fapt un diminutiv al lui Dolores (cine știa!) Care este deasupra, adică „doamna durerilor”.

14 - Lorelei

Acest nume german este un alt nume destul de sunător, dar derivat din Lurlei care înseamnă „stâncă de ambuscadă”, Loralei înseamnă de fapt „ea al cărei cântare îi atrage pe oameni spre distrugere”.

15 - Mallory

Pur și simplu nu poți fi mai rău decât acest nume francez unisex - înseamnă „nefericit” sau „nefericit”.

16 - Malvolia - Malvina

Această versiune feminină a lui Malvolio a lui Shakespeare se traduce prin „rea voință”.

17 - Mara

De fapt - deși acest nume înseamnă „amar” sau „tristețe” în ebraică este, de asemenea numele unei zeite hinduse a distrugerii. In plus  -  Mara înseamnă „mare” în gaelică.

18 - Maria

E sigur că mama lui Isus are un nume care este sfânt și minunat? Din nefericire nu. Maria înseamnă „rebeliune” sau „amară” în ebraică.

19 - Molly

Nu suntem siguri ce se întâmplă cu aceste trei, dar încă o dată, Molly înseamnă și „amară”.

20 - Narcisa

Există două moduri în care puteți privi acest nume. Floarea Narcissa este mai frecvent cunoscută sub numele de narcisă - știți, acele frumoase flori galbene care semnifică începutul primăverii! Dar, din păcate, se leagă și de cuvântul narcisist, care înseamnă să fii obsedat de tine însuți.

21 - Nerezza

Acest nume italian înseamnă „întuneric”. Ceea ce nu este neapărat un lucru RĂU, dar ...

22 - Portia

Ați prefera probabil să auziți despre personajul shakespearian, care era bogat, frumos și inteligent. Dar cuvântul Portia derivă dintr-un cuvânt pentru ... ei bine, porc.

23 - Persefona

Din nou, există două moduri de a te gândi la acest nume. Da, prima este semnificația „a distruge” și „a ucide”. Dar rețineți că Persefona a fost zeița greacă a Primăverii!

24 - Rebecca

Deși această femeie biblică este în mod normal privită, fiind unul dintre personajele principale din Biblie, numele înseamnă de fapt „a lega”, „a lega” sau „a lăsa”.

25 - Sideria

Acest nume este un nume latin care înseamnă „nimfă rea”. Nu vrei unul dintre acestea pe mâinile tale!

26 - Sloane

Acest nume gaelic este ușor ambiguu - da, înseamnă „războinic” sau „luptător”, dar asta nu este ÎNTOTDEAUNA un lucru rău, nu-i așa?

27 - Selena

Desi in limba greaca inseamna Luna - insa are si semnificatia de Mama tuturor Vampirilor.

28 - Thana

Sună minunat, nu-i așa? Dar Thana înseamnă de fapt „moarte” în arabă.

29 - Tristana

Acest nume celtic înseamnă „mâhnit” sau „trist”. Sărmana Tristana!

30 - Tristesse

Urmând același tren de gândire, acest nume francez înseamnă „tristețe”.

31 - Zilla

Acest nume este de influenta ebraica si s-ar putea să sune foarte frumos, dar de fapt înseamnă „umbră”, „umbră” și „întuneric” ...

Nume de fete. Alege intre nume de printese, nume de zane, nume de celebritati, nume romanesti, nume legate de luna nasterii

Nume de fete. Alege intre nume de printesa, nume de zana, nume de celebritati, nume romanesti, nume legate de luna nasterii.

In alegerea numelui fetitei care se va naste, cei care o iubesc deja isi pun dorinta, speranta si iubire. Si sa nu uitam ca numele are o legatura unica cu luna nasterii iar noi romanii avem un calendar plin de nume de fete de rezonanta biblica - citeste aici recomandarile noastre.

Alte sugestii de nume de fete

Nume de fete pentru 2020, anul Sobolanului conform horoscopului chinezesc

Nume de fete care incep cu litera Z. Pentru rafinament, autenticitate si noroc

Nume de fete. Selectie de nume la moda in 2020

Nume de copii inspirate de povesti

Nume de fete inspirate de Kabala

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII