Doctorii i-au spus că sarcina nu are nici o sansă insa intuitia i-a spus ca totusi nu au dreptate - despre intuiția mamelor

Doctorii i-au spus ca sarcina nu are nici o sansa insa intuitia i-a spus ca totusi nu au dreptate - despre intuitia mamelor

Doctorii i-au spus că sarcina nu are nici o sansă insa intuitia i-a spus ca totusi nu au dreptate - despre intuiția mamelor

Se spune ca o viitoare mama are un simt in plus - isi simte puiul si va face orice pentru a-l face sa vina pe lume. Mama e o parte a destinului fiecaruia dintre noi. Iata mai jos o poveste emotionanta despre instinctul mamelor si viata.  Deciziile cu care se confruntă o mamă cu privire la copiii ei sunt nesfârșite și de  multe ori deciziile ei sunt salvatoare - fara chiar sa stim asta.

• Acestei gravide doctorii i-au spus ca sarcina nu are nici o sansa  - era o sarcina fara embrion si nu se puteau detecta bătăi de inimă  - insa intuitia i-a spus ca totusi nu au dreptate - despre intuitia unei mame.

veti citi
Intuitia unei mame este un dar special
Dupa vestea ca vor deveni parinti - li s-a spus ca nu exista embrion si nici batai de inima
Pata de lumina este acum fiica ei

Intuitia unei mame este un dar special 

Intuiția unei mame poate fi mai exactă decât ne putem accepta.  Au fost cazuri cand acel instinct special a salvat un adolescent de la o petrecere in care putea sa moara sau de la chiar de la întâlnirea cu un tip nu atât de drăguț. În cazuri mai urgente, mamele și-au salvat copiii de la sufocare în tăcere sau sufocare accidentală, totul datorita intuitiei.

Această intuiție a unei mame este un dar de la Dumnezeu, într-adevăr.

Acest instinct nu numai că poate fi un instrument de salvare, dar poate ajuta și la luarea deciziilor care ne vor afecta copiii. O mulțime de mame se bazează pe intuiția lor atunci când aleg un cabinet medical pentru bebelușul lor, o gradinita, o scoala, un anume aliment, o vacanta -  sau chiar o mașină pentru familia lor. Deciziile cu care se confruntă o mamă cu privire la copiii ei sunt nesfârșite și de  multe ori deciziile ei sunt salvatoare - fara chiar sa stim asta. 

Dupa vestea ca vor deveni parinti - li s-a spus ca nu exista embrion si nici batai de inima

Acesta a fost cu siguranță cazul pentru Shannon.  Shannon și soțul  - un cuplu din Marea Britanie - ei au fost in extaz când au aflat că așteaptă un copil - pentru ca il doreau de cativa ani. Insa, când au fost la medic pentru o ecografie cu ultrasunete de rutină, medicii le-au dat cele mai sfâșietoare veste: avusese deja loc un avort spontan.

De citit Ecografia in sarcina: ce rol are, cand se face si alte curiozitati - cu video explicativ

Medicii i-au spus lui Shannon că în sacul ei gestațional nu există embrion și nici bătăi de inimă. Au efectuat test după test și Shannon s-a rugat sa fie o greseala  - dar în curând a primit apelul telefonic confirmând vestea trista.

Medicul i-a spus „A spus:„ Îmi pare rău, dar sarcina ta nu este viabilă ”, își amintește Shannon.

Următoarea ordine de procedură era sa faca un chiuretaj, operație în care conținutul uterului să fie curatat pentru a preveni infecțiile și hemoragia.

Ceva ii spunea ca...

Deși Shannon știa că acesta era cursul necesar de acțiune, ceva din inima ei i-a spus să se oprească pentru a verifica iar. Ea a convins spitalul să amane operația timp de două săptămâni. Când a venit ziua, Shannon l-a rugat pe medic să facă o ultimă ecografie.

În timp ce se uita la ecran, Shannon a observat „o foarte mica pată de lumină”. Plina de speranta - i-a aratat medicului. Când doctorul a mărit, s-a întâmplat ceva miraculos - a găsit o bătaie a inimii!

Pata de lumina este acum fiica ei

Acum, acea pată de lumină este fiica lui Shannon, în vârstă de 12 ani, care s-a născut complet sănătoasă. Ce miracol!

Dacă Shannon nu ar fi fost suficient de curajoasă și de încrezătoare pentru a-și asculta intuiția, nu ar avea fiica frumoasă și remarcabilă pe care o are acum.

Ce poveste incredibilă! Ne bucurăm că Shannon a avut încredere în instinctul ei. Iar fiecare mamica trebuie sa invete sa isi asculte intuitia ...

► Citeste si M-am trezit după chiuretaj și am strigat bebelușul este încă în viață - povestea unei sarcini salvate

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de August 2023)

autor: Desprecopii
poveste reala, adaptata dupa un articol aparut in ziarul britanic telegraph.co.uk

Toate drepturile rezervate - © 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII