Nașterea in mașină: goneau spre spital când s-a rupt apa. Bebe a trebuit prins in brate să nu cadă - jurnal de naștere

Nasterea in masina -  goneau spre spital cand s-a rupt apa. Bebe a trebuit prins in brate sa nu cada - jurnal de nastere

Nașterea in mașină: goneau spre spital când s-a rupt apa. Bebe a trebuit prins in brate să nu cadă - jurnal de naștere

Goneau spre spitalul maternitate cu 96 de km pe ora insă ... inevitabilul s-a produs. S-a rupt apa iar la o curbă, a născut in masină....

„Ne aflam la aproximativ 10 minute de spital când mi s-a rupt apa și am știut că urmează să nasc destul de repede. La o curba, după vreo 5 minute, capul copilului a început să iasă...A trebuit să mă ridic de pe scaun, să-mi dau jos centura de siguranță și să-mi trag pantalonii. Bebe a ieșit și a trebuit să o prind în brațe, să nu cadă”, povesteste mamica...Când au ajuns la spital, bărbatul a coborât din mașină și a început să alerge descult... 

veti citi
Chiara avea contractii. Simtea ca se apropie clipa cea mare
A nascut pe locul pasagerului
Si ea, și viitorul tată au început să țipe
Alte nașteri dramatice - citește si

Chiara avea contractii. Simtea ca se apropie clipa cea mare

Viitoarea mămica - Chiara,  avea contractii. Simtea ca se apropie clipa cea mare ... intalnirea cu bebelusa ei. Si, impreuna cu viitorul tatic s-au grabit sa ajunga la spital. Insa exact atunci erau drumurile inundatii dupa ploi puternice. Iar bebe s-a grabit..

Citeste Contractiile travaliului - cum se simt? In general ca si crampele menstruale, doar de 10 ori mai puternice

Chiara Musetti, în vârstă de 28 de ani - a dat naștere fiicei ei, Siena, în mașină, în timp ce partenerul ei conducea cu 96 de kilometri pe oră pe o șosea inundată. Cei doi se îndreptau spre un spital din Cumbria, Marea Britanie, relatează The Mirror. Chiara era la doar câteva minute distanță de Spitalul General Furness, când a născut. Pe parcursul călătoriei de 45 de minute de la casa lor, cuplul a trebuit să oprească mașina în mod repetat pentru a verifica dacă pot trece peste drumurile inundate.

Siena s-a născut la 3:30 dimineața, pe 24 februarie, cântărind 4 kg, și „se simte foarte bine”, au spus părinții ei, în ciuda nașterii dramatice.

A nascut pe locul pasagerului

Chiara a descris momentul în care a născut, pe locul pasagerului, în mașina care gonea spre spital: „Ne aflam la aproximativ 10 minute de spital când mi s-a rupt apa și am știut că urmează să nasc destul de repede. După vreo 5 minute, capul copilului a început să iasă”, a spus ea.

„A trebuit să mă ridic de pe scaun, să-mi dau jos centura de siguranță și să-mi trag pantalonii. Copilul a ieșit și a trebuit să o prind în brațe, să nu cadă”, își amintește ea.

nasterea in masina

Si ea, și viitorul tată au început să țipe

Chiara a mai spus că și ea, și partenerul ei au început să țipe, iar când au ajuns la spital, bărbatul a coborât din mașină și a început să alerge desculț. Își scosese pantofii și șosetele pentru a verifica dacă se poate trece peste o porțiune de drum inundată.

„Le-am povestit ce s-a întâmplat, apoi au venit moașele la mine. Nu le venea să creadă că am născut în mașina care mergea cu viteză”. Chiara a mai rămas în spital 12 ore, deoarece medicii au vrut să le țină sub observație pe ea și pe fetița nou născută.

„Siena se simte foarte bine acum și este cel mai cuminte copil, ceea ce e șocant, având în vedere modul în care s-a născut”.

Tatal... James, a descris nașterea fiicei sale drept „cea mai intensă experiență” din viața lui.

„Când s-a născut bebelușul, în mașină erau trei oameni care țipau, eu, Chiara și bebelușul care tocmai se născuse”, a povestit el.

Alte nașteri dramatice - citește si

Nasterea in natura: a nascut intr-o padure, pe marginea unui parau - asta a fost dorinta ei. Iar sotul ei a filmat.

Nasterea de urgenta acasa: ce trebuie sa stii neaparat

Nașterea la dentist - și nici nu a știut ca este insărcinată

Intalnirea cu fetița mea: durerea te sfașaie fizic, iar în secunda următoare pătrunde in corpul tău și in suflet dumnezeirea

O naștere la Paris: o cezariană, o zgripturoaică și o fetita un pic grabită

O naștere intre agonie și extaz - intre speranta și așteptare

Am născut de ziua mea, după ce plănuisem evadarea din spital - jurnal de nastere

Totul raul duce spre un bine. Intr-o seara de ianuarie ne-am hotarat sa devenim parinti - jurnal de nastere

Bine ai venit, bebelușule drag - povestea unei nașteri in pandemie, cu teste și reanimare

Am născut in Jamaica - gravidă in 8 luni jumate a trebuit să zbor cu avionul, spre un loc necunoscut

Ai nascut de curand si vrei sa ne povesti povestea nasterii? Trimite povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele ale nasterii.   Daca povestea nasterii tale va fi publicata, iti vom trimite gratuit - o Geanta Bebelusului.


autor: desprecopii - Toate drepturile rezervate (c) 2021

dupa https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/shocked-mum-delivered-baby-car

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII