Un botez cu ștaif: 3 ursitoare dispărute - la fel și tatăl bebelușului - PODCAST

Un botez cu staif: 3 ursitoare disparute - la fel si tatal bebelusului - PODCAST

Un botez cu ștaif: 3 ursitoare dispărute - la fel și tatăl bebelușului - PODCAST

De curand am fost invitat la un eveniment cu staif, un botez pentru a carui organizare parintii micutului au bagat mana adanc in buzunar si pentru care nota de plata a fost undeva la 20 000 de euro.

Toata sindrofia s-a petrecut la un castel inchiriat special pentru marele moment curtea acestuia devenind in scurt timp neincapatoare pentru bolizii sositi care au transformat peisajul intr-un show room mai ceva ca Salonul Auto de la Geneva.

 

vei citi:
Ursitoarele culese de pe drum
Ursitoarele au disparut, tatal micutului si el
Ce alege? Pe ce pune mana?

Ursitoarele culese de pe drum

De curand am fost invitat la un eveniment cu staif, un botez pentru a carui organizare parintii micutului au bagat mana adanc in buzunar si pentru care nota de plata a fost undeva la 20 000 de euro.

Barbati cu ghiulu’ cat nuca si ceasu’ cat pateul, doamne in tinute simandicoase a caror pret de pornire depaseste costul unei Dacia Solenza au lasat repede la o parte chestiunile protocolare incingand o hora pe dansul pinguinului.

A fost si un moment de maxima intensitate sau cel putin asa s-a vrut cand pe scena ampalasata in curtea castelului a urcat domnul acela chipes care a jucat in ani de liceu si care canta Veta si care se numeste Stefan Banica Jr.

Dupa cantare, a venit momentul ursitoarelor. Asta dupa mine a fost cu mult peste prestatia Elvis-ului de Romania. Si o sa va explic si de ce.

In primul rand ursitoarele au intarziat din cauza ca au ramas fara benzina ele fiind salvate asemeni unor printese de catre unul dintre invitati care s-a oferit sa le duca intr-un bidon de cola 2 litri de carburant pentru a putea ajunge intr-un final la botez.

Culese de pe drum si cu rezervorul proaspat adapat cele trei fete au ajuns cu bine la palat. Si-au coborat gentile in care isi tineau rochiile si restul acareturilor urmand ca in 30 de minute sa coboare in sala de bal pentru inceput ursitul.

Ursitoarele au disparut, tatal micutului si el

Dupa 40 de minute de asteptare tatal viitorului botezat impins de la spate de sotie le suna sa vada daca nu s-a intamplat ceva. Suna o data. De doua ori. Si de trei ori dupa care vizibil nervos se decide sa urce in camera sa vada totusi de ce nu coboara.

Peisajul e usor straniu, ursitoarele au disparut, tatal micutului si el, timpul trece iar lumea incepe sa-si dea coate, sa-si piarda rabdarea si evident sa apara glumite cu ,,s-a dus tati sa le urseasca,, sau ,,le urseste pe toate trei odata,,. Sotia si mama viitorului botezat urca si ea sa afle de ce nu coboara atat sotul cat si fetele.

In scurt timp se aude un strigat, dar nu orice fel de strigat, ci unul care in mod normal petrecandu-se la munte 100% ar duce la o avalansa de proportii. In capul scarilor apare doamna care cere urgent sa i se aduca apa, langa ea aflandu-se sotul a carui costum negru, frumos si scump, poarta la rever pe post de brosa una bucata pata de voma de toata frumusetea.

Evident se pune intrebarea ce s-a intamplat, dar revin aici cu explicatii imediat.

Pana atunci sa-ti spun ca pentru a mai anima si detensiona atmosfera nasa micutului propune sa se treaca la faza cu ,,tava si obiectele,, iar micutul sa aleaga.

Astfel se face ca un barbat isi scoate ceasul scump de la mana, un altul scoate o bancnota de 500 de euro (probabil chiar darul de botez) o doamna pune o brosa mare si stralucitoare care probabil face cat o masina de spalat vase de ultima generatie, nasul aseaza si el cheile de la jeep, iar un tinerel vrand si el sa dea o mana de ajutor scoate din buzunarul de la spatele pantalonilor un pliculet in care se afla un prezervativ.

Nu stiu, ori ca au vazut, dar n-au bagat intentionat in seama ca sa nu dea amploare fazei cu balonasul, ori ca pur si simplu n-au observat, cert e ca prezervativul a fost inmanat pe tava micutului impreuna cu toate celelalte lucruri despre care spuneam.

Ce alege? Pe ce pune mana?

Ceasul rau, pisica neagra, bebelul dupa ce sta nestiind ce sa aleaga, cheile sau ceasul (ca doar astea sclipeau cel mai tare) ca o hiena se napusteste asupra pliculetului pe care nu-l mai lasa din mana.

Nasa, o doamna respectabila, in varsta, se uita si vazand alegerea striga satisfacuta multimii: Se face bucatar, a ales pliculetul cu condimente, manca-l-ar mama de destept!!!

Revenind acum la ursitoarele disparute.

Motivul pentru care ele n-au coborat la timp din camera, defapt n-au mai coborat deloc pentru ca si sa fii vrut n-aveau cum, ele nefiind decat in stare de ebrietate si atat, adica in stare de nimic altceva, a fost bautura.

Una din ele tocmai se despartise recent de iubitul ei, iar celelalte doua ca sa o compasioneze au propus inchinarea unui paharut. Probabil ca au inchinat cate unul pentru fiecare despartire si se pare ca n-au fost putine din moment ce fetelor foarte repede li s-a rupt filmul.

Cum a ajuns voma pe sacou?

Cel mai grav avariata de alcool a fost evident ursitoarea parasita care fiind plansa toata cu rimelul intins pe obraji a incercat sa-i explice taticului bebelusului prin ce stari emotionale trece, doar ca i-a spus-o ca sa zic asa prea in fata, mult prea direct.

Am sa inchei delirul botezului, dar nu inainte sa-ti spun ca muzica dupa plecarea lui Banica Jr. s-a transformat din prestatie live, in muzica pusa de pe youtube, astfel cand iti era lumea mai draga, in toiul unei melodii te trezeai ca dansezi pe o reclama cu Ghita Ciobanul si portarea lui la Telekom.

Mie unul nu mi s-a intamplat, n-am patit. Slava domnului!

Atat tin minte ca doar ce am inceput un dans in doi cu o tipa super sexy pe piesa Lady in Red si ne-am oprit la nici 10 secunde pentru ca… Furazolidon si in caz de reactii adverse cereti sfatul medicului.

► autor: Mihai Nicoara, redactor tatic de la Desprecopii  - Mihai este tatal unei fetite minunate de 4 anisori si a unui baietel. El scrie si despre meseria de tatic aici: Mihai - ganduri de tatic

Pe Mihai il gasiti aici.

Citeste si alte intamplari din viata taticului Mihai:

Ce scuze folosesc copiii ca să nu meargă la grădiniță - jurnal de tătic

În pelerinaj la nou născut - jurnal de tătic

Acel EL sau acea EA care știe cum se crește corect un copil

Asa NU!
Cu siguranta si in cercul tau de prieteni exista acel EL sau acea EA care desi n-a fost vreodata tatic, respectiv mamica, e gata sa-ti vanda ponturi, sa-ti dea sfaturi despre cum se creste corect un copil. Mai departe>>

 

Pagina tatilor - actuali si viitor

Ganduri si ... sa spunem ... sfaturi, pentru taticii de azi. Vorbim cu seriozitate despre cea mai frumoasa meserie din viata unui barbat: aceea de tata.

Si nu numai cea mai frumoasa - dar si cea mai plina de suprize, emotie, sensibilitate si impliniri. Deci, aici e locul taticilor care vor sa conteze in viata copilului lor.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII