E mama a 21 de copii la 24 de ani si nu se opreste aici - vrea si mai multi copii

E mama a 21 de copii la 24 de ani si nu se opreste aici - vrea si mai multi copii

E mama a 21 de copii la 24 de ani si nu se opreste aici - vrea si mai multi copii

Kristina în vârstă de 24 de ani, își dorește 105 copii biologici cu soțul ei în vârstă de 57 de ani, pe care l-a cunoscut într-o vacanță.

Kristina, care a devenit recent mamă a 21 de copii - a dezvăluit că ea și soțul ei au discutat despre a avea peste 100 de copii, spunând: „Nu știu câți vor fi în cele din urmă, dar cu siguranță nu intenționăm să ne oprim." Se pare că ambii împărtășesc aceeași dorință, și anume de a avea o familie numeroasă...

vei citi:
168.000 de euro pentru mamele surogat
Kristina mai are o fiică de șase ani
Primul copil al cuplului
Bonele locuiesc în aceeași casă

168.000 de euro pentru mamele surogat

Kristina Ozturk, în vârstă de 24 de ani, originară din Moscova, își dorește 105 copii biologici cu soțul ei, proprietar de hotel, Galip Ozturk, în vârstă de 57 de ani, pe care l-a cunoscut într-o vacanță în orașul Batumi din Georgia.

Cuplul a plătit până acum 168.000 de euro pentru mamele surogat între martie 2020 și iulie 2021 și cheltuiește 96.000 de dolari pe an pentru 16 bone locuite.

Kristina mai are o fiică de șase ani

Cu toate acestea, Kristina, care locuiește și cu fiica ei de șase ani, Vika, pe care o are dintr-o relație anterioară, a insistat: „Sunt cu copiii tot timpul, fac toate lucrurile pe care le fac mamele în mod normal”.

Kristina - care se pare că locuiește într-un conac cu trei etaje împreună cu familia ei - a spus anterior că ea și Galip au optat să folosească mame surogat pentru că doreau să aibă cât mai mulți copii posibil.

Primul copil al cuplului

Primul lor copil, Mustafa, s-a născut pe 10 martie 2020, în timp ce ultimul bebe, adică al 21-lea copil împreună, Judy, are doar trei luni.

Kristina, care cheltuiește 4.000 de lire sterline pe săptămână pentru produse necesare bebelușilor, inclusiv 20 de pungi mari de scutece și 53 de pachete de lapte formulă, împărtășește adesea noutăți despre viața ei agitată pe contul ei de Instagram, unde are 162.000 de urmăritori.

Bonele locuiesc în aceeași casă

Kristina insistă că este o „mamă mereu prezentă” pentru copiii ei, în ciuda faptului că a cheltuit 67.700 de lire sterline la fiecare 12 luni pentru 16 bone, care lucrează la un program de patru zile, cu două zile libere și ... care locuiesc acolo, cu dormitoarele lângă copii și cu propria lor bucătărie.

Bebelușii Kristinei și lui Ozturk sunt: Mustafa, 19 luni; Mariam, 18 luni; Ayrin, 18 luni; Alisa, 18 luni; Hasan, 17 luni; Judi, 17 luni; Harper, 16 luni; Teresa, 16 luni; Huseyin, 16 luni și Anna, 15 luni.

La fel și: Isabella, 15 luni; Ismail, 14 luni; Mehmet, 14 luni; Ahmet, 14 luni; Ali, 13 luni; Kristina, 13 luni; Sara, unu; Lokman, unul; Galip, 11 luni; Olivia, nouă luni și Judy, trei luni.

Kristina a dezvăluit anterior că ea și soțul ei au discutat despre a avea peste 100 de copii:Nu știu câți vor fi în cele din urmă, dar cu siguranță nu intenționăm să ne oprim acum."

► Citeste in continuare Cum reactioneaza mamele si tatii la stresul familial

meseria de mama

De ce ar trebui sa fie parenting-ul un sport olimpic

Ok stim: deocamdata, parenting-ul nu este considerat un sport olimpic oficial, inca. Dar, oare nu ar putea fi? Este un efort fizic riguros ce necesita rezistenta si reflexe rapide. Orice mamica are timp record la anuminte probe :)

Iata de ce parenting-ul ar putea fi inclus pe lista de sporturi olimpice si la care probe anume

Despre meseria de parinte merita de citit si: 

Meseria de parinte – o meserie fara training
Stiluri de parenting: pro si contra unor tipologii de educatie a copilului
Copilul meu nu ma asculta - sau despre cum setam reguli care sa fie respectate
Educatia non-materialista a copilului intr-o lume materialista: intre principii si realitate
Cum sa critici un copil fara sa il distrugi in interior
7 dovezi ca dai o educatie buna copilului tau, deci practici un parenting corect
Parenting in era digitala: alfabetizarea digitala a parintilor
Comunicarea nonverbala te poate face un parinte mai bun: cateva aspecte pe care trebuie sa le stii

Va asteptam pe forumul special: PARENTING - sau despre meseria de parinte

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII