Unele jucării pun în pericol viața copilului: fetița avea 14 magneți în intestin - povestea șocantă a unei mame

Unele jucarii pun in pericol viata copilului: fetita avea 14 magneti in intestin - povestea socanta a unei mame

Unele jucării pun în pericol viața copilului: fetița avea 14 magneți în intestin - povestea șocantă a unei mame

O mamă a suferit șocul vieții ei, după ce fiica sa de doi ani a ajuns in stare gravă la urgențe. Părinții au dus-o pe fetița lor la spital - cu voma și stare de rău - neștiind că de fapt micuța a înghițit bile cu magnet colorate, pe care le-a confundat cu dulciurile.

Radiografia a dezvăluit că magneții erau atât de puternici încât s-au unit în interiorul corpului ei și i-au rupt trei părți ale intestinului.

„M-a întrebat din nou: „Ești sigură că nu a suferit niciodată o operație?” Am repetat: „Nu, niciodată, de ce?”
„Este ceva în interiorul ei!”
„M-au rugat să vin în spatele ecranului și să mă uit la radiografie pentru a vedea dacă pot ajuta la identificarea obicetului. Erau 14 magneți în miniatură în intestinele fiicei mele. Toți doctorii erau șocați”.

vei citi:
Calvarul terifiant al familiei
Erau 14 magneți în intestinele copilului
Operația Rebeccai a fost un succes
Totul părea un pericol
La URGENTE cu pneumonie: iată de ce nu e bine să dăm copiilor mici samburi și semințe

Calvarul terifiant al familiei

Calvarul acestei familii a început când fetita lor  - Rebecca a început să vomite brusc. Rebecca si soțul ei au crezut că fetița lor are o boală de stomac și, după ce au sunat la urgențe, au plecat la spital.

Rebecca, pe atunci în vârstă de 1 an si 10 luni i s-au administrat medicamente împotriva senzației de greață, iar analizele de sânge i-au revenit bune. Reușind să mențină lichide, să nu mai vomite, familia a plecat acasă.

Dar, așa cum au crezut că a trecut de tot ce era mai rău, la fel de repede copilul s-a plâns din nou de dureri de stomac. Nu se putea mișca fără să plângă de durere. După ce a sunat din nou la urgențe, li s-a spus că Rebecca trebuie să meargă imediat la spital, unde i s-a făcut o radiografie.

Doctorul a venit în fugă din spatele paravanului și m-a întrebat dacă a mai fost operată vreodată. I-am răspuns „nu”. - spune mama copilului

Erau 14 magneți în intestinele copilului

„M-a întrebat din nou: „Ești sigură că nu a suferit niciodată o operație?” Am repetat: „Nu, niciodată, de ce?”
„Este ceva în interiorul ei!”
„M-au rugat să vin în spatele ecranului și să mă uit la radiografie pentru a vedea dacă pot ajuta la identificarea obicetului. Erau 14 magneți în miniatură în intestinele fiicei mele. Toți doctorii erau șocați”.

Rebecca a fost transferată la Royal London Hospital, unde o echipă de medici și chirurgi a așteptat mai întâi să vadă dacă magneții vor fi eliminați în mod natural.

Cu toate acestea, nu a avut succes, iar a doua zi dimineața, Rebecca a trebuit să fie operată de urgență pentru a le îndepărta.

„La tot ce am putut să mă gândesc a fost: „Copilul meu va fi bine?”, a spus Sam.
„Eram atât de supărată pe mine însumi, o jucărie din interiorul casei noastre ar putea să-mi omoare copilul. Nu știam despre pericolul și daunele pe care acești magneți le puteau provoca copilului meu.”

Operația Rebeccai a fost un succes

Medicii au avertizat-o că poate să-și piardă tot sau o parte din intestine, să iasă din operație cu o pungă de colostomie și că grupa ei de sânge este gata în cazul în care ar avea nevoie de o transfuzie.

Operația Rebeccai a fost un succes, cu toate acestea, ea nu este complet ieșită din raza pericolului. Țesutul ei cicatricial s-ar putea rupe, spune Sam, și li s-a spus să stea cu ochii pe orice vărsătură de culoarea verde pur.

Odată ce familia s-a întors acasă, parintii au simțit că al lor cămin nu mai este în siguranță și și-au petrecut săptămâni întregi răsturnând fiecare piesă de mobilier și sortând fiecare jucărie.

Totul părea un pericol

„Totul părea un pericol”, a adăugat Sam. „Chiar dacă cu acei magneți s-au jucat doar de cei doi copii mai mari, ei s-au atașat de atâtea lucruri. Era ca o infestare cu purici. Se lipiseră de șuruburile de sub mobilier – așa că fără un magnet sau fără a răsturna fizic mobilierul, nu le-ai fi găsit.”

La URGENTE: iată de ce nu e bine să dăm copiilor mici samburi și semințe

Nici acum nu pot uita manutele ce se intindeau sa ma prinda din urma si ochisorii plini de lacrimi care ma cautau printre asistente si medici, toti niste straini pentru el... Nu am avut voie sa intru cu el in sala pana sa ii faca anestezia, asa ca am ramas pe hol bantuind ca o stafie, cu un sentiment ciudat in suflet... un gol imens. Acea jumatate de ora a parut o vesnicie, insa apoi a venit medicul si mi-a aratat ce a fost extras de la nivelul carenei, bronhiei principale drepte si bronhiei lobare mijlocii drepte. Pe langa aceste fragmente, au fost extrase si secretii abundente purulente. Se pare ca instinctul matern nu e un mit...

 

Cum acorzi primul ajutor:

Primul ajutor cand copilul se opareste sau are arsuri pe piele

Fracturi si entorse: cum acordam primul ajutor copiilor

Metoda Heimlich primul ajutor in caz de inec cu mancare sau obiect: cum se aplica la bebelusi, copii sau adulti

 Comunitate, grup de suport

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online.
  
povestire relatata de manchestereveningnews.co.uk © 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII