After shave pentru copii sau ce cadouri neinspirate au primit copiii - PODCAST

After shave pentru copii, sau ce cadouri neinspirate au primit copiii - PODCAST

After shave pentru copii sau ce cadouri neinspirate au primit copiii - PODCAST

E Decembrie, luna cadourilor, când rând pe rând vin Moș Nicolae, fratele mai mic specialist în dulciuri, precedat de fratele mai mare și mai avut adică Moș Crăciun…

Alegerea unui cadou poate părea simplă, însă de multe ori dă bătai de cap și celor mai experimentați căutători de daruri potrivite. Avalanșa de obiecte, site-urile care mai de care mai colorate, ofertele cu nemiluita, paradoxal nu ajută, ci îngreunează alegerea darului potrivit. Ei și de aici apar stângăciile atunci când te aștepți la ceva și primești cu totul altceva.

 

vei citi:
Ce cadouri mai mult neinspirate decât inspirate au primit copiii
Dragă Moșule... sau despre o colecție cu cereri unice din partea copiilor

Ce cadouri mai mult neinspirate decât inspirate au primit copiii

Blocul în care locuiesc e plin de famili cu copii, la un etaj se râde, la altul se plânge, noaptea ce se mai lasă liniștea, însă și atunci se găsește câte un țânc care să-și ceară drepturile strigând ca din gură de șarpe după sân, cel mai probabil de aici și vorba: copilul care nu plânge nu primește țâță!

Discutând cu taticii din bloc despre ce cadouri mai mult neinspirate decât inspirate au primit pruncii lor, am întocmit un clasament, asta ca să nu vă mai stresați dacă nu găsiți darul dorit:

Pe locul 10 se află o pereche de papuci de casă mărimea 32

Primiți în dar de Vlăduț care poartă la picior 28. Explicația bunicilor: Lasă că măcar așa nu-l strâng și or să-i fie buni și la anul.

Locul 9 e deținut de o cochetă și colorată cutie cu macarons

Știi tu prăjiturelele alea rotunde, potrivit de dulci. Păi și ce e rau în asta? Faptul că au mult zahăr, nuuuuu! Durata lor de viață. Adică. Au fost primite în dar pe 6 decembrie 2021 ele fiind expirate încă din 1 mai 2015. Explicația celei care le-a ales, dar mai ales le-a și oferit: Zahărul nu expiră, și în plus sunt deodată cu Maya, Maya parcă e nascută în 2015, nu?

Locul 8 - O agendă datată

Da! Ăsta e cadoul primit de Bogdanel, un puștan de 8 ani, și nicidecum de vreun manager care trebuie să-și noteze întâlnirile, telefoanele și emailurile care-i umplu ziua la birou. Ce a zis cel care s-a gândit la un așa cadou: La el m-am gândit când am primit-o de la un partener că-i cu foi mari și știu că lui Vlad al vostru îi place să deseneze….mai aveam și un pix, dar l-am uitat la birou, vi-l aduc data viitoare.

Locul 7 - Un odorizant de cameră

Locul 6  e ocupat de un Pinocchio din lemn

Primit de o fetiță în vârstă de 4 anișori, Pinocchio însă care nu are atît nasul mare, cât o altă zonă cu specific masculină. Nu intru în detalii.

Locul 5 - Un brăduleț odorizant de mașină

În ideea în care băiețelul e pasionat de mașini, îi plac motoarele, singurul inconvenient datorat celor 7 anișori fiind lipsa permisului de conducere.

4 - Un puzzle cu 1000 de piese

În ideea în care Simona, fetița care a primit acest cadou n-are decât 4 anișori și încă își suge degetul. Cine a oferit darul s-a scuzat spunând sec: era la ofertă!

Locul 3 în topul cadourilor neinspirate oferite copiiilor!

...revine unui sucitor, dar un sucitor pe bune, de ăla mare din lemn pe care multe din gospodinele care’s minione îl manevrează greu darămite Monica, o fetiță subțirică nu cu mult mai grea decât o plasă cu cumpărături într-o zi de vineri.

Argintul, poziția a doua în clasamentul darurilor lipsite de gust, bandă pentru muște

Aia care arată ca un leucoplast, e cu lipici care se usucă de cum ai deschis-o și care atârnă prin mai toate gospodăriile de la țară. Cel care a fost capabil să ofere un așa cadou, unui copil, s-a disculpat zicând în glumă: de când cu încălzirea asta globașă și iarna sunt muște, e utilă, e bine să ai în casă că nu se știe…

Cel mai ciudat cadou făcut de un adult unui copilaș, e un After Shave

Doamnelor, domnilor, fetițe, băieței, unchi, mătuși și bunicei, cel mai ciudat cadou făcut de un adult unui copilaș, e un After Shave. Ăsta a fost de Nicolae, de Moș Craciun, cine știe, poate primește și un set de lame, doar e deja băiețel mare…are 6 ani.

► autor: Mihai Nicoara, redactor tatic de la Desprecopii  - Mihai este tatal unei fetite minunate de 4 anisori si a unui baietel. El scrie si despre meseria de tatic aici: Mihai - ganduri de tatic

Pe Mihai il gasiti aici.

Dragă Moșule... sau despre o colecție cu cereri unice din partea copiilor

Locuiesc într-un complex rezidențial cu blocuri noi, deci implicit multe familii tinere cu mulți copii mici așa că, inevitabil, la locul de joacă, atât mămicile cât și tăticii ne-am apropiat atât de mult încât mi-am permis să-i rog, să-mi spună ce au cerut micuții lor în scrisorile așezate în ferestre pentru Moș Craciun.. Mai departe>

Pagina tatilor, actuali si viitori

Ganduri si ... sa spunem ... sfaturi, pentru taticii de azi. Vorbim cu seriozitate despre cea mai frumoasa meserie din viata unui barbat: aceea de tata.

Si nu numai cea mai frumoasa - dar si cea mai plina de suprize, emotie, sensibilitate si impliniri. Deci, aici e locul taticilor care vor sa conteze in viata copilului lor.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Iustin
    Iustin trimis la 8/10/2022

    Dragă moșule eu mă numesc Iustin am 9ani și sunt din Pitești îmi doresc anul acesta o bluză pentru motocross sau ATV copii 219 lei eMag .com și o casă completă pentru ATV sau tot motocross.Te iubesc moșule!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII