Jurnal de tătic, cu MIȘU - un podcast Desprecopii.com

Jurnal de tatic, cu MISU - un podcast Desprecopii.com

Jurnal de tătic, cu MIȘU - un podcast Desprecopii.com

Mișu e un tătic care face parenting modern. Iși petrece timp de calitate cu copiii și are tone de umor. Probabil că este cel mai preferat partener de joacă al copiilor săi. Ne bucuram că l-am convins pe Misu să iși inregistreze gandurile cu propria-i voce intr-o colectie faină de podcasturi de parenting in care poti asculta o sumedenie de probleme si situatii din viata unui tatic din Romania.  

Va prezentam:  Jurnal de tătic, cu MIȘU - un podcast Desprecopii.com

Podcastul, sursa de informatii si divertisment

Podcastul este o sursa audio de informatii iar atunci cand informatia este impachetata cu o voce antrenantă de tatic care are mult umor ... e si mai fain de ascultat. Fie ca esti in trafic, in tren, in metrou sau pur si simplu pe o plaja... un podcast e entertainment pur.

Pe Misu l-am cunoscut intamplator pe Facebook si m-au captat imediat pozele lui neconventionale, pline de umor, in postura de tată clujean care a adoptat cu cel mai mare entuziasm provocarea de a fi tatic. Si s-a adaptat momentului.

Am observat ca, in timpul evenimentului muzical Electric Castle, Misu posta poze in care se juca cu fetita lui adorabila si un castel roz. In timpul in care Clujul era zguduit de Untold, Misu posta nostalgic cu fetita lui in carca, semnaland ca este in drum catre un festival pentru pitici...Misu are acel gen de interventii scurte si spontane care iti fura instant un zambet.Urmarindu-l mai antent, am constatat ca Misu e acel gen de tatic caruia meseria de tata i se potriveste de minune iar alaturi de copiii lui pare cel mai cool tatic. 

Misu e un tatic care face parenting modern. Isi petrece timp de calitate cu copiii sai si are tone de umor.

Jurnal de tătic, cu Mișu | un Podcast Desprecopii.com

Impachetarea gandurilor si experientelor sale intr-o voce calda a fost o surpriza si mai placuta. Da, pentru ca Misu este o vocea cunoscuta a unui radio clujean, Radio Impuls.

Ne bucuram ca l-am convins pe Misu sa isi inregistreze gandurile cu propria-i voce intr-o colectie faina de podcasturi de parenting: Jurnal de tătic, cu Mișu | un Podcast Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII