Ești mamă dar pentru copilul tău ești tot UNIVERSUL

Esti mama dar pentru copilul tau esti tot UNIVERSUL

Ești mamă dar pentru copilul tău ești tot UNIVERSUL

A fi mamă înseamnă mai mult decât a concepe și a naște un copil.
Înseamnă să iubești și să cunoști un suflet înainte de a-l vedea. Înseamnă să îl porți cu responsabilitate - în trupul tău - și apoi să ai grijă de o viață complet dependentă de tine pentru supraviețuire.

Vei citi:
A fi mamă înseamnă mai mult decât a concepe și a naște un copil
Confesiunile unei mame de baiat

A fi mamă înseamnă mai mult decât a concepe și a naște un copil

Înseamnă să iubești și să cunoști un suflet înainte de a-l vedea. Înseamnă să îl porți cu responsabilitate - în trupul tău - și apoi să ai grijă de o viață complet dependentă de tine pentru supraviețuire. Înseamnă să dai aer plămânilor care au crescut în tine și vedere ochilor care nu te vor vedea niciodată ca altceva decât MAMI.

Sunt nopți nedormite, răni, nesomn, griji și tristeți. Înseamnă să ai răbdare un ocean. Să îl înveți să vorbească, să meargă și în cele din urmă să alerge. Înseamnă să știi cum să se pregătească pentru o cădere, să îl vezi plângând și să știi cum să îi alini durerea, să știi să te așezi pe podea și să poți să plângi chiar lângă el.

Înseamnă să-l înveți că e inteligent, capabil, amuzant și să îi oferi siguranță să facă lucruri grozave. Să știi cum să își construiască stima de sine, să îi susții visele și îl iubești NECONDIȚIONAT.

Să poți să îl lași să plece, să îl lași să greșească și să îl înveți cum să se ridice. Să știi cum să fii zâna lui cea bună. Forever!

 

confesiuni mama

Confesiunile unei mame de baiat

Sunt mama de baiat si imi iubesc copilul mai mult ca viata. Cand il vad zambind, sunt fericita si implinita. Stiu pentru ce traiesc. De fericirea lui depinde fericirea fiecarei celule din trupul meu. Il vad crescand si ma trezesc spunand atat de des Doamne ce repede trece timpul! parca ieri imi zambea de la san, ori din patut, parca ieri face primii pasi, parca ieri a avut prima zi de scoala...

Dar iata, mi-am facut deja o lista de principii pentru mai tarziu. Mamici de baieti, ma ajutati sa o termin? citeste mai departe aici

citeste si 12 Lucruri pe care soacra ta ar vrea sa ti le marturiseasca

Va asteptam pe forumul special: PARENTING - sau despre meseria de parinte

 autor: o mamica redactor de la Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2022

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII