Toti in cerc

Toti in cerc

Toti in cerc


Cum se joaca?

Aceasta este o alta activitate foarte eficienta care ajuta la imbunatatirea creativitatii si a cooperarii in randul copiilor.

Achizitionati franghii de diferite lungimi - 1.5 metri, 3 metri, 4.5 metri si 6 metri. Leaga capetele fiecarei franghii formand un cerc. Adresati-va intregului grup de copii sa intre in interiorul cercului format din franghii.  Odata ce au intrat toti in cercul format din cele 4 franghii, eliminati cea mai lunga formand un cerc mai mic. Jocul continua pana cand copii nu mai pot intra in cerc.

Deoarece cercurile devin tot mai mici, devine tot mai dificil pentru ei sa se strecoare in interior. Pentru a finaliza sarcina este nevoie de creativitate si cooperare.

Asteptam impresiile si ideile voastre, sau scenarii de noi joculete de aer liber la topicul special de pe forum: Scoateti copiii afara !

Sport pentru copii, activitati educative, animalute

Inteligenta emotionala a copilului

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: Diverse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII