Cele mai frumoase 10 fotografii de naștere din 2021

Cele mai frumoase 10 fotografii de nastere din 2021

Cele mai frumoase 10 fotografii de naștere din 2021

Devine din ce în ce mai obișnuită angajarea unui fotograf profesionist care să facă poze în timpul nașterii. Dar există și o mulțime de cupluri care fac fotografii foarte frumoase la nașterea copilului lor. Haideți să vedem cele mai frumoase fotografii de naștere profesioniste dar și de amatori din 2021 - prezentate in cadrul unui conrus de fotografii in Olanda.

AVERTISMENT: CONȚINUT GRAFIC ȘI NUDITATE

- vei citi:
Cele mai frumoase 10 fotografii de naștere din Olanda, din 2021
NASTEREA NATURALA - CUM DECURGE, GHID
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Cele mai frumoase 10 fotografii de naștere din Olanda, din 2021

Esther Eva Steenvoorden - o imagine originală, greu de pus în scenă. Compoziția cu postura mamei și a copilului sincronizate este superbă. De fiecare dată când te uiți la imagine, vezi lucruri noi.

Intrare făcută de Yvette Stortelder. Fotografie făcută de Rayke Knippers. Copilul de pe burtica mamei are cincisprezece săptămâni de gestație aici și oricât de mic ar fi, poți vedea că este copilul lor. Cu această fotografie, amintirea acestui copil va prinde viață pentru totdeauna. Este minunat cum fotografia de naștere poate juca un rol în procesarea acestei pierderi. Părinții sunt foarte mândri de această fotografie: „Este atât de incredibil de valoros să avem o amintire a unei zile foarte intense, triste, dar și frumoase.”

Rayke Knippers - Lumina care trece prin apă, fulgii de lichid amniotic din apă, cordonul ombilical din imagine și capul chiar deasupra apei. Totul arată cât de pură este nașterea.

Racire Jaleesa - Această fotografie este o imagine mai puțin tradițională în fotografia de maternitate. Aici, emoția tatălui este palpabilă.

Marloes van Delft - Emoția și dragostea din această fotografie sunt atât de autentice și reale. Așa își dorește toată lumea să se termine travaliul, nu?

Linda de Wit - Această fotografie arată cum decurge uneori cu adevărat nașterea. Vă puteți da seama din focalizarea pe sânge că este o fotografie de amator. Chiar te întrebi ce a trecut prin mintea mamei și a tatălui/fotografului când a făcut poza. Fotografia brută este o tendință, dar aceasta este foarte reală și pură.

Mandy Linssen - Această fotografie a fost făcută de un angajat de la sala de operare. Datorită luminii puternice, este foarte dificil să obțineți o fotografie clară și frumos expusă. Dar momentul fotografiei este perfect. Chiar trebuie să te uiți cu atenție înainte de a vedea ce se întâmplă în fotografie.

Danielle Wiegmans - Această fotografie este uimitoare pentru că ridică atât de multe întrebări. Copilul din imagine este atât de mic, încât întrebarea pe care o ai imediat este dacă copilul a supraviețuit. Tatăl era acolo prin intermediul ecranului, cu fratele sau sora în partea de jos.

José Schoneveld - Această fotografie este pură emoție și recunoștință. În mod clar, copilul tocmai s-a născut, electrodul craniului era încă în cap aici. Se vede, de asemenea, epuizarea totală a mamei.

Daphne van der Plas - O altă fotografie plină de emoție.

Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

► Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

autor: Desprecopii.com  - Toate drepturile rezervate (c) 2022
referinte oudersvannu.nl

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII