Alegerea de a deveni mama la 40 de ani este una personală. Pur și simplu pană la 40 de ani nu eram pregatită - confesiunile unei actrițe celebre

Alegerea de a deveni mama la 40 de ani este una personala. Pur si simplu pana la 40 de ani nu eram pregatita - confesiunile unei actrite celebre

Alegerea de a deveni mama la 40 de ani este una personală. Pur și simplu pană la 40 de ani nu eram pregatită - confesiunile unei actrițe celebre

Nu există un moment perfect pentru a rămâne însărcinată. Cu toate acestea, multor femei li s-a spus adesea că a avea un copil după 35 de ani crește mult riscurile... Acest lucru s-ar putea să te fi făcut să crezi că nu sunt multe mame care au copii după acest moment. Adevărul este că multe femei au copii la 40 de ani...

• Eva Mendes spune că alegerea de a deveni mamă la 40 de ani a fost una personală: „Ca femeie, pur și simplu nu eram pregătită

Vei citi:
Eva Mendes și Ryan Gosling
Pur și simplu nu m-am simțit pregătită
11 Sfaturi pentru a ramane insarcinata

Eva Mendes și Ryan Gosling

Eva Mendes, care împarte doi copii cu partenerul ei Ryan Gosling, a spus că abia după ce a întâlnit vedeta La La Land s-a simțit pregătită pentru maternitate.

L-am cunoscut pe Ryan Gosling, m-am îndrăgostit de Ryan Gosling și apoi mi-am spus: „Oh, da. Îmi doresc copii cu tine”, a explicat ea.

Pur și simplu nu m-am simțit pregătită

Împărtășind că „a vrut să aștepte puțin” până când va fi „mai în vârstă”, Mendes a adăugat: „Pur și simplu nu m-am simțit pregătită până când l-am cunoscut pe Ryan și m-am îndrăgostit de el. Dar și ca femeie, pur și simplu nu eram pregătită. Este o alegere atât de personală pentru o femeie. Când eram însărcinată, aveam mereu griji. Dar, din fericire, am avut sarcini cu adevărat sănătoase și am fost fericită că am așteptat atât.”

Mendes, care a născut primul copil cu Ryan în 2014, la vârsta de 40 de ani, a mai vorbit despre decizia ei de a amâna acest pas. Într-un interviu din 2019 pentru Women’s Health, actrița Ghost Rider a spus că a deveni mamă a fost cândva „cel mai îndepărtat lucru” din mintea ei, dar acea întâlnire cu Gosling a făcut-o să realizeze că vrea să aibă copiii lui. Acum, a explicat Mendes, ambele familii le ajută să-și crească micuții.

Avem un grup de sprijin uimitor: mama lui Ryan, mama mea, Ryan și surorile mele”, a spus Eva. „Avem un "sat" care ne-a ajutat. Inima mea este alături de mamele care fac asta singure.”

► Citeste si Sarcina intre 40-50 de ani: riscuri dar si vesti bune

11 Sfaturi pentru a ramane insarcinata

Sfaturi pentru a ramane insarcinata - Sfaturi garantate pentru a ramane insarcinata nu cunoaste nimeni.

In mod cert insa, in afara de dragostea care ii creaza, copiii vin pe lume si cu un gram de intamplare a destinului. Avem insa 11 sfaturi care iti pot mari foasrte mult sansa de a deveni mamica citeste mai departe aici.

 Grupuri de suport si intelegere: Asteptand o comoara in viata noastra

 Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infrunta cu curaj drumul acesta.

Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand o comoara in viata noastra !

autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2022

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII