5 nopti intr-o padure langa o ursoiaca cu pui

5 nopti intr-o padure langa o ursoiaca cu pui

5 nopti intr-o padure langa o ursoiaca cu pui

  • La ora 5 dupa amiaza Jules s-a ascuns in mijlocul unei paduri si a ramas de neclintit pana a doua zi la 7 dimineata. El a privit la doar cativa metri distanta cum puii de urs dansau, se luptau si se urcau in copacii din padurea de Taiga din Finlanda.

La ora 5 dupa amiaza Jules s-a ascuns in mijlocul unei paduri si a ramas de neclintit pana a doua zi la 7 dimineata.

El a privit la doar cativa metri distanta cum puii de urs dansau, se luptau si se urcau in copacii din padurea de Taiga din Finlanda.

Gemenii Asbo: Acesti doi pui au fost intr-un grup de trei familii pe care fotograful Jules Cox le-a observat peste cinci nopti intr-o padure finlandeza.

Puii isi continua aventura in ramurile de sus al unui pin

Jules Cox in varsta de 40 de ani, din Bermondsey, sud-estul Londrei, a declarat: "Am fost foarte norocos sa pot observa ursoaicele cu puii lor"

"Vedetele sunt doi pui care mi-au incantat sederea si care nu masaurau mai mult de jumatate de metru inaltime. I-am poreclit "gemenii Asbo", fiindca semanau cu o pereche de adolescenti fericiti si liberi care lasau in urma lor un val de distrugere."

Un pui ramane aproape de mama sa, care este atenta la fiecare sunet si miros

"Fotografiile au fost facute din mici tufe ascunse adanc in padure. Trebuia sa intri in padure seara, iar pana dimineata nu puteai sa iesi.

Multe dintre fotografiile mele au fost facute in primele ore ale diminetii, in cazul in care activitatea ursilor a fost la apogeu."

"La sfarsitul celor cinci zile de vizita, cred ca am reusit sa dorm doar cinci ore, deoarece activitatea ursilor a fost extrem de repida si furioasa - nu ca ma plang."

"Ursii bruni din Finlanda trebuie sa fie una dintre cele mai salbatice experiente din Europa."


Despre fericire mai cititi:

Despre fericirea in doi, cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII