Am născut la spitalul județean Târgoviște iar lipsa profesionalismului este generală. Am avut cezariană de urgență în săptămâna 36 - experiența mea

Am nascut la spitalul judetean Targoviste iar lipsa profesionalismului este generala. Am avut cezariana de urgenta in saptamana 36 - experienta mea

Am născut la spitalul județean Târgoviște iar lipsa profesionalismului este generală. Am avut cezariană de urgență în săptămâna 36 - experiența mea

Eram însărcinată în 36 de săptămâni si m-am trezit la ora 09:00 ma trezesc cu dureri îngrozitoare de coloana. Atunci am simțit ca ceva se rupe din mine și ceva nu este în regula, merg de urgenta la spitalul județean de urgenta Târgoviște...
La spital au depistat ca micuța Aria avea cordonul ombilical dat de 2 ori dupa gat iar placenta imbatranita s-a dezlipit de pe peretele uterin.  Menționez ca după toată experienta mea, bebelușa a luat o bacterie din maternitate, Klebsiella.

Dupa tot ce s-a intamplat declar ca NU sunt o fana a spitalului Târgoviște, un spital în care lipsa profesionalismului se resimte pe oricare departament din spital, de la doctori pana la moașe, de la asistente pana la infirmiere.

Vei citi:
Am simțit ca ceva se rupe din mine
Placenta imbatranita s-a dezlipit de pe peretele uterin
Dr Doctor Vișan Roxana a fost salvarea fetitei noastre
Bebelușa a luat o bacterie din maternitate, Klebsiella

nasterea prin cezariana

Am simțit ca ceva se rupe din mine și nu este în regula

27.02 2022 Nu aveam de unde sa știu ca azi îmi voi cunoaște dragostea adevărată. Eram însărcinată în 36 de săptămâni. În data de 27.02 la ora 09:00 ma trezesc cu dureri îngrozitoare de coloana. Atunci am simțit ca ceva se rupe din mine și ceva nu este în regula, merg de urgenta la spitalul județean de urgenta Târgoviște unde găsesc personal mai mult decât ok la camera de garda. Mi s-au administrat 2 perfuzii rapide pentru a calma durerea dar nici o șansă.

Placenta imbatranita s-a dezlipit de pe peretele uterin 

 Atunci dr doctor, o doctora cum nu am mai întâlnit, era sigura ca ceva nu este în regula cu bebelușa mea, asa ca a decis sa facem o ecografie, atunci a depistat ca micuța Aria avea cordonul ombilical dat de 2 ori dupa gat iar placenta imbatranita s-a dezlipit de pe peretele uterin. încât nu a mai fost timp de pierdut, a cerut sa se pregăteasca sala de nașteri cu atât de multă calmitate si profesionalism, mi-a adus pe lume cea mai importanta persoana din viețile noastre, cu greutate de 2800g și 47 cm.

Dr Doctor Vișan Roxana a fost salvarea fetitei noastre

Menționez ca Dr Doctor Vișan Roxana, este unul dintre cei mai buni doctori din București de la Spitalul Clinic MedLife.

Norocul meu și mana lui Dumnezeu ... Doctorița nu face foarte des gărzi la Târgoviște și poate doar odată pe an.
Dar eu am avut norocul de a da peste ea și ea sa fie salvarea fetitei mele. Cred ca dacă era alt Doctor în locul dânsei nu se termina totul cu bine.

Asa ca la ora 15:10, de la 9 dimineața luptandu-ma cu durerile menstruale, am adus pe lune minunea prin cezariana. Iar de aici nimeni nu avea sa știe durerile și chinurile unei nașteri prin cezariana.

Bebelușa a luat o bacterie din maternitate, Klebsiella

Nu sunt o fana a spitalului Târgoviște, un spital în care lipsa profesionalismului se resimte pe oricare departament din spital, de la Doctori pana la moașe, de la asistente pana la infirmiere.

Menționez ca după toată experienta mea, bebelușa a luat o bacterie din maternitate, Klebsiella. Urma ca peste 2 saptamani sa trag 2 luni în spitalul de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu.

Apreciez toate mamele și viitoarele mămici care nasc prin cezariana cat și pe cele ce nasc natural.

Autor - Mihaela, o mamica de la Desprecopii, care a trimis povestea nasterii la adresa redactiei

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nastere

Nasterea in timp de pandemie - jurnal de nastere

Am nascut la Suceava si sunt norocoasa ca am scapat cu bine - jurnal de sarcina

Nasterea naturala. Ar fi cazul sa impingi - jurnal de nastere

Nu recomand cezariana - spune Anca Serea, la a sasea nastere

Cand nasterea naturala se transforma brusc in cezariana - povesti de nastere

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Mihaela, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII