Am născut prin cezariană la Maternitatea Elena Doamna, Iași. Nașterea naturală mi-a fost strict interzisă - experienta mea

Am nascut prin cezariana la Maternitatea Elena Doamna Iasi. Nasterea naturala mi-a fost strict interzisa - experienta mea

Am născut prin cezariană la Maternitatea Elena Doamna, Iași. Nașterea naturală mi-a fost strict interzisă - experienta mea

Am nascut prin cezariana la Maternitatea Elena Doamna Iasi.

Aveam deja 39 de saptamani, era într-o luni când am ajuns la medic pentru adeverință, unde mi-a spus un NU hotărât și ca singura varianta este nașterea prin cezariană cu anestezie generală și intubare... - iata experienta nasterii puiului meu frumos foc.

Vei citi:
Aventura a început la 38 de săptămâni
Medicul ginecolog m-a programat la cezariana
Un bebe blonduț, frumos foc
Alte experiente personale de nastere din Iasi, povestite de mamici

nasterea prin cezariana

Aventura a început la 38 de săptămâni


Sunt o proaspătă mămică a unui băiețel de 2 luni. Povestea prinde contur în a 3-a zi de Crăciun a anului 2021 când am aflat ca sunt însărcinată.

Aventura a început la 38 de săptămâni când m-am hotărât pana la urma sa nasc natural, dar din cauza unei intervenții chirurgicale la cap pe care am avut-o când eram mica, l-am întrebat pe medic dacă pot sa nasc astfel.

Mi-a sugerat sa merg la medicul care m-a operat și să-mi dea o adeverință dacă pot naște natural. Aveam deja 39 de saptamani, era într-o luni când am ajuns la medic pentru adeverință, unde mi-a spus un NU hotărât și ca singura varianta este nașterea prin cezariană cu anestezie generală și intubare.

Medicul ginecolog m-a programat la cezariana

I-am transmis medicului ginecolog și m-a programat la naștere pe joi. Am întrebat în stânga și în dreapta dacă au mai existat astfel de cazuri și nu am găsit pe nimeni sa fi trecut prin asa ceva, asa ca frica era mare, punându-mi tot felul de întrebări și imaginandu-mi tot felul de situații neplăcute.

Așadar pe 1 septembrie la ora 8 eram în fata maternității cu bagajul, pregătită de analize și naștere. La 10 jumate m-au dus în sala de operatie, la 11 anestezia și-a făcut efectul, iar la 11:06 mi-a fost scos pruncul din pântece.

Un bebe blonduț, frumos foc

Eu mi-am revenit abia la ora 3 după-amiază, iar o asistenta mi-a arătat poze cu un bebe blonduț, frumos foc, cu 3280 g și efectiv m-am topit. Fata de celelalte colege de salon, ma simțeam extrem de bine, simțindu-mi tot corpul și mișcându-l din prima, dar totuși eram stresata de faptul ca anestezia sa nu-l fi afectat pe bebe.

M-au asigurat ca nu are nimic și a 2 a zi mi l-au adus în salon unde a stat non stop cu mine. Asa ca, daca mai sunt mămici în astfel de situații, sa nu le fie frica pentru ca totul va fi bine, iar medicii sunt pregătiți și pentru astfel de situații. În prezent bebe are 2 luni, sănătos și voios: Matthias-Gabriel

Autor - Roxana, o mamica de la Desprecopii, care a trimis povestea nasterii la adresa redactiei

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiente personale de nastere din Iasi, povestite de mamici

Nașterea prin cezariană la maternitatea Elena Doamna din Iași: bebe avea circulara de cordon - experiența mea

Nașterea la maternitatea Cuza Voda, Iasi: am născut natural un pui de 4 kg deși nu imi dădeau sanse - experiența mea

Nasterea la Iași: am trecut prin doua cezariene la Maternitatea Cuza Voda din Iași - experiența mea

Am născut natural la Maternitatea Cuza Vodă din Iași. M-au învățat tot ce trebuie - experiența mea

Nașterea la Maternitatea Cuza Vodă din Iași: eram pe jos de durere dar Dumnezeu mi-a trimis un înger după 20 de ore crunte de travaliu.

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Roxana, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII