O naștere poate fi perfectă și într-un spital de stat - cezariană la maternitatea Cuza Vodă din Iași

O nastere poate fi perfecta si intr-un spital de stat - cezariana la maternitatea Cuza Voda din Iasi

O naștere poate fi perfectă și într-un spital de stat - cezariană la maternitatea Cuza Vodă din Iași

Vin și eu cu povestea mea și a minunii mele, Ștefania! Am născut la maternitatea Cuza Vodă din Iași. Am avut parte de o experiență plăcută acolo. De la început, de când am început să merg la toate controalele recomandate de doamna doctor, am ramas plăcut impresionata de toți cei de acolo. S-au purtau cu grija și atenție, de la doamne asistente la doamna doctor pe parcursul celor 9 luni.

Ceea ce m-a marcat, însă este experiența anesteziei. Îmi amintesc și acum durerea ce am simțit-o. Doamna doctor anestezist împreună cu o doamnă asistenta a încercat de nenumărate ori să îmi facă rahianestezie, cred că de vreo 10 ori minimi am fost înțepată, cu 3 sau 4 ace și a zis ceva de genul că nu mai are niciun coleg care sa o ajute... Apoi mi s-a comunicat că îmi vor face anestezie generala că așa este situația. Am rămas traumatizata de acest lucru - iată experienta mea.

Vei citi:
Am născut la maternitatea Cuza Vodă din Iași
Rahianestezia a fost singura problema
Bebe a fost pus la san atunci imediat după operație
Am primit sfaturi legate de orice nevoie
Recomand cu încredere Maternitatea Cuza Vodă
Alte experiențe personale de naștere din Iași, povestite de mămici

nasterea prin cezariana

Am născut la maternitatea Cuza Vodă din Iași

Am născut în iulie 2021, la maternitatea Cuza Vodă din Iași. Am avut parte de o experiență plăcută acolo. De la început, de când am început să merg la toate controalele recomandate de doamna doctor, am ramas plăcut impresionata de toți cei de acolo. S-au purtau cu grija și atenție, de la doamne asistente la doamna doctor pe parcursul celor 9 luni.

Am avut parte de o experiență plăcută acolo. De la început, de când am început să merg la toate controalele recomandate de doamna doctor, am ramas plăcut impresionata de toți cei de acolo. S-au purtau cu grija și atenție, de la doamne asistente la doamna doctor pe parcursul celor 9 luni.

Rahianestezia a fost singura problema

Am născut undeva la începutul lunii iulie 2021, nașterea a fost prin cezariană. Ceea ce m-a marcat, însă este experiența anesteziei. Îmi amintesc și acum durerea ce am simțit-o. Doamna doctor anestezist împreună cu o doamnă asistenta a încercat de nenumărate ori să îmi facă rahianestezie, cred că de vreo 10 ori minimi am fost înțepată, cu 3 sau 4 ace și a zis ceva de genul că nu mai are niciun coleg care sa o ajute... Apoi mi s-a comunicat că îmi vor face anestezie generala că așa este situația. Am rămas traumatizata de acest lucru, mai ales după ce am ajuns acasă și am văzut cum arăta spatele meu, la locul unde a încercat de atâtea ori sa se facă rahianestezia.

Bebe a fost pus la san atunci imediat după operație

In rest totul a fost ireproșabil, de la aducerea bebelușului după ce m-am trezit, ținut la piept și pus la san atunci imediat după operație. Comportamentul doamnelor de acolo a fost de apreciat și unul foarte empatic.

Am primit sfaturi legate de orice nevoie

Seara am fost mutată în salon, întrebată dacă mă simt în stare și vreau să mi-l aducă pe bebe acolo, însă mă simțeam puțin amețită... mi-a fost adus bebe a doua zi de dimineață. Mereu am fost îndrumată cum sa am grija de bebe, cum sa îl înfăș, cum sa îl alăptez.

Daca ar fi sa dau o nota doamnei doctor care mi-a monitorizat sarcina și cu care am născut ar fi ,fara doar și poate nota 10+. De asemenea și doamnelor asistente, nota 10, doamnei doctor responsabilă de anestezie un 8 pt chinul acela (dar țin să menționez că am o hernie de disc la doua vertebre, nu știu dacă are importanta și poate de aceea nu i-a reușit rahianestezia).

Spitalul este curat, baie in cameră, hârtie igienică la baie, săpun lichid, dezinfectant și șervețele în camera la chiuvetă, apa caldă non-stop, măsuță de înfășat, schimburi la lenjeria de pat și pt mămică oricând cereai sau era cazul, iar daca nu cereai, la doua zile îți aduceau ele. Aleze curate și spălate in fiecare zi pentru bebe.

Recomand cu încredere Maternitatea Cuza Vodă

Recomand tuturor mămicilor sa meargă cu încredere la Maternitatea Cuza Vodă din Iași și să își aleagă un medic care sa le reprezinte ca și caracter, care sa le ajute cu orice, oricând au o problema - da mămici, sunt și astfel de medici. 🥰🤗

Sănătate tuturor copiilor din lume și mămicilor multă încredere că totul poate fi perfect și într-un spital de stat.

Autor - Florentina, o mamica de la Desprecopii, care a trimis povestea nasterii la adresa redactiei

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiențe personale de naștere din Iași, povestite de mămici

Nașterea la maternitatea Cuza Voda, Iasi: am născut natural un pui de 4 kg deși nu imi dădeau sanse - experiența mea

Nașterea prin cezariană la maternitatea Elena Doamna din Iași: bebe avea circulara de cordon - experiența mea

Nasterea la Iași: am trecut prin doua cezariene la Maternitatea Cuza Voda din Iași - experiența mea

Am născut natural la Maternitatea Cuza Vodă din Iași. M-au învățat tot ce trebuie - experiența mea

Nașterea la Maternitatea Cuza Vodă din Iași: eram pe jos de durere dar Dumnezeu mi-a trimis un înger după 20 de ore crunte de travaliu.

 NASTEREA LA IASI  - AICI TOATE EXPERIENTELE POVESTITE DE MAMICI

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Florentina, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII