Am născut prin cezariană la spitalul Municipal Câmpia Turzii. O naștere cu emoții dar cu sprijinul medicilor am reușit - experiența mea

Am nascut prin cezariana la spitalul Municipal Campia Turzii. O nastere cu emotii dar cu sprijinul medicilor am reusit - experienta mea

Am născut prin cezariană la spitalul Municipal Câmpia Turzii. O naștere cu emoții dar cu sprijinul medicilor am reușit - experiența mea

Eu si soțul meu am așteptat cu nerăbdare sa vina pe lume micuța noastră Ayana Maria si sa vina cu nerăbdare între noi. Ne-am dorit foarte mult un copil, am încercat foarte mult sa o avem pe fetița si pana la urma s-a întâmplat cu un simplu tratament facut.

Am nascut la spitalul municipal Campia Turzii. Vrem sa le multumim personalului de la spitalul municipal Campia Turzii pentru îngrijirea acordată mie si fetiței mele. Daca ar fi vreodată sa le dau o nota le-as da nota 10 atat doctorilor cat si asistentelor pentru îngrijirea acordată si pentru înțelegere. Daca ar fi sa recomand vreodata la cineva cum sa nască as recomanda nașterea prin cezariana. Nu este atat de grea precum se spune si nici recuperarea nu este asa dureroasa precum se aude.

Vei citi:
Cea mai minunata zi din viata mea
Trebuie sa intervenim cu cezariana
Am nascut la spitalul municipal Campia Turzii
Alte experiențe de la naștere din judetul Cluj - povestite de mămici

nasterea prin cezariana

Cea mai minunata zi din viata mea

Am fost la fiecare control si la fiecare analiza recomandata de medic cu fluturași în stomac sa avem o fetiță sanatoasa si s-a întâmplat, a venit și acea zi. Ziua aceea de 20.05.2022 este cea mai minunata zi din viata mea atat pt mine cat si pt soțul meu.

Trebuie sa intervenim cu cezariana

Nu uit niciodata cand am fost joia la control și mi-a spus doctorul "maine trebuie sa te prezinți la spital, esti trecuta de termen si trebuie sa intervenim cu cezariana". În acea zi toată ziua am avut emoții, nu ma puteam linisti si stăpâni aveam un fel de frica fiind primul copil, prima nastere.

Ajunsă vinerea la spital m-a luat iar frica de operație de tot ce e o naștere în sine dar asistentele fiind drăguțe m-au linistit si m-au încurajat impreuna cu domnul doctor si doamna anestezistă.

Ajunsa în sala de operație aveam niște emoții... mi s-a facut anestezia iar dupa 2 secunde am amorțit de la brau în jos. Asa repede imi amintesc ca a trecut timpul până m-au tăiat si am auzit-o pe dragostea vietii mele ca plange.

Am simțit o emoție ce este de nedescris si plângând în hohote am sărutat-o pe obrăjori.

Am nascut la spitalul municipal Campia Turzii

Vrem sa le multumim personalului de la spitalul municipal Campia Turzii pentru îngrijirea acordată mie si fetiței mele. Daca ar fi vreodată sa le dau o nota le-as da nota 10 atat doctorilor cat si asistentelor pentru îngrijirea acordată si pentru înțelegere. Daca ar fi sa recomand vreodata la cineva cum sa nască as recomanda nașterea prin cezariana. Nu este atat de grea precum se spune si nici recuperarea nu este asa dureroasa precum se aude. Ce este important e sa nu te lași moale la pat, sa gândești tot timpul "eu sunt o curajoasă si pot, pot sa trec pentru tot ce va apărea în viata mea."

Le doresc o naștere usoara tuturor mămicilor si o recuperare usoara tuturor care vor deveni mame. A fi mama te întărește foarte mult si iti va da forta sa treci peste orice. Asa ca, capul sus viitoare mămici, voi trebuie sa va gândiți cand nașteti ca sunteți niște luptătoare si reușiți.

Nastere usoara tuturor care vor deveni mămici în aceasta lume minunata 🙂🙂

Acest pământ are nevoie de ingerasi iar îngerași ii aducem noi femeile pe aceasta lume.

Femeia e o luptătoare si nu există nu pot, ea poate orice, oricând si la orice ora din zi sau din noapte.

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiențe de la naștere din judetul Cluj - povestite de mămici

Sunt recunoscătoare că am născut natural la Spitalul Municipal Dej - îl recomand cu încredere

Am născut prin cezariană la Clinica de Ginecologie 1 Cluj un băiețel după 5 ani de așteptari și cheltuieli - experiența mea

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Renata, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII