Inovație în parenting: DespreCopii Media Group anunță lansarea I-MAMI, primul consultant de parenting din România bazat pe inteligență artificială

Inovatie in parenting -  lansarea I-MAMI, primul consultant de parenting din Romania bazat pe inteligenta artificiala

Inovație în parenting: DespreCopii Media Group anunță lansarea I-MAMI, primul consultant de parenting din România bazat pe inteligență artificială

I-MAMI, serviciul bazat pe inteligență artificială, îi duce pe părinți, în doar câteva secunde, mai aproape de răspunsuri rapide pentru întrebări diverse de parenting

DespreCopii Media Group, cea mai mare și influentă regie de site-uri de parenting din România, lansează I-MAMI, primul consultant de parenting din România bazat pe inteligență artificială. Platforma vine în întâmpinarea părinților cu răspunsuri directe la diverse întrebări de parenting, facilitând astfel research-ul lor în mediul digital, însă nu substituie consultațiile de specialitate, atunci când acestea sunt necesare.

I-MAMI, primul consultant de parenting din România bazat pe inteligență artificială

I-MAMI se bazează pe tehnologia de inteligență artificială de ultimă generație și pe vasta bază de date www.desprecopii.com, care conține zeci de mii de răspunsuri de la specialiști avizați în parenting și milioane de opinii de la părinți experimentați. Serviciul folosește tehnologia de procesare a limbajului natural pentru a înțelege și a răspunde la întrebările părinților în câteva secunde, într-un mod cât mai precis, pliat pe acuratețea informațiilor furnizate de aceștia în caseta dedicată întrebărilor.

Pe lângă faptul că I-MAMI oferă informații verificate și redirecționează utilizatorii către articole scrise de experți și editori seniori de parenting, platforma adaptează răspunsurile în cel mai empatic mod de comunicare, amplificând astfel un climat de parenting pozitiv, climat ce stă și la baza conținutului platformei www.desprecopii.com.

"Suntem cu adevărat încântați să anunțăm lansarea I-MAMI, serviciul care le va oferi părinților români din întreaga lume posibilitatea de a primi răspunsuri rapide la orice întrebare legată de parenting, la orice oră din zi și din noapte.", declară Mirela Zoița, Managing Partner și Redactor-Șef Desprecopii.com. "Cu I-MAMI, părinții pot găsi soluții la toate provocările zilnice ale meseriei de părinte, de la idei de joacă și activități educative pentru copii, până la diverse îngrijorări legate de iritația de scutec sau de alimentația copilului. În plus, platforma pune la dispoziția părinților sfaturi și soluții și pentru probleme mai complexe, cum ar fi gestionarea unei crize de tantrum sau a problemelor legate de alăptare.", continuă aceasta.

Serviciul I-MAMI este disponibil gratuit pe www.imami.ro și poate fi accesat oricând și de oriunde

Utilizatorii pot introduce diverse întrebări în platformă, iar I-MAMI folosește tehnologia de procesare a limbajului natural pentru a înțelege și a oferi răspunsuri exacte în câteva secunde. Aplicația este intuitivă, ușor de utilizat, își poate schimba identitatea digitală, și se adaptează la nevoile individuale ale fiecărui utilizator.

"La DespreCopii suntem întotdeauna concentrați pe inovație și ne străduim să rămânem actuali și să ținem pasul cu tehnologia și cu noile generații de părinți. I-MAMI va deveni un partener de încredere al părinților care își doresc să aibă cele mai bune informații la îndemână în orice moment. Deși lucrăm deja la versiunea I-MAMI 2.0, am hotarât să lansăm în primă fază o versiune simplă, pentru a putea învăța din tipurile de întrebări primite de la părinți, să ne calibrăm în funcție de nevoile acestora.", continuă Florin Popescu, CEO DespreCopii Media Group. "Ne dorim ca părinții să înțeleagă, încă din momentul lansării acestui consultant de parenting digital, faptul că aplicația are un scop educativ-informativ și nu ține locul specialistului! Le recomandăm să ceară și sfatul expertului, mai ales atunci când vine vorba despre diverse probleme de sănătate. Pe de altă parte, avem încredere că majoritatea răspunsurilor sunt superioare sfaturilor neavizate primite în grupuri de Social Media, citite în articole bazate pe clickbait sau fake-news sau oferite de tot felul de influenceri în parenting care le știu pe toate, fară a avea o specializare anume.", concluzionează acesta.

Cu I-MAMI, părinții pot fi siguri că primesc informații actualizate și verificate, astfel încât să ia decizii informate și să aibă încredere în abilitățile lor de parenting. Platforma ușurează căutarea printre milioane de link-uri și îi duce pe utilizatori chiar acolo unde se află informația de care au nevoie, către articole verificate de pe www.desprecopii.com și, în cazul întrebărilor din aria medicală, către site-urile unor rețele de sănătate credibile din România. În versiunea următoare, aplicația va oferi și posibilitatea de a intra în dialog direct cu un specialist.

Mai multe informații despre cum funcționează I-MAMI, despre versiunile următoare ale acestui serviciu, dar și despre posibilități de integrare cu aplicații extrerne sau licențiere, aici.

Meseria de parinte – o meserie fara training

A fi parinte – o expresie pe cat de simpla, in firescul ei, ce pare sa tina de natura umana insasi, pe atat de complicata dincolo de aparente. A fi parinte este, pentru cei mai multi dintre noi, o alegere, o asumare voluntara a unui rol crucial intr-un scenariu pe care nimeni nu ni-l poate face cunoscut in detaliu inainte ca filmul sa inceapa sa curga… Si asta pentru simplul fapt ca rolul este unic pentru fiecare dintre noi, la fel ca si filmul propriei vieti.

Citeste mai departe <<AICI>>

6 sfaturi de parenting corect care te pot ajuta in meseria de parinte:

Copilul meu nu ma asculta - sau despre cum setam reguli care sa fie respectate
Educatia non-materialista a copilului intr-o lume materialista: intre principii si realitate
Cum sa critici un copil fara sa il distrugi in interior
7 dovezi ca dai o educatie buna copilului tau, deci practici un parenting corect
Parenting in era digitala: alfabetizarea digitala a parintilor
Comunicarea nonverbala te poate face un parinte mai bun: cateva aspecte pe care trebuie sa le stii

Va asteptam pe forumul special: PARENTING - sau despre meseria de parinte

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII