Dragă mamă care te chinui cu readucerea puiului tău la sân: Ești minunată- confesiuni

Draga mama care te chinui cu readucerea puiului tau la san: Esti minunata - confesiuni

Dragă mamă care te chinui cu readucerea puiului tău la sân: Ești minunată- confesiuni

Scriu în speranța că voi putea aduce o fărâmă de speranță celor care se luptă în acest moment cu așa ceva. Postez ceva ce nu am crezut că eu voi mai face niciodată: să-mi alăptez propriul copilaș, după TREI LUNI de zile!!! 🙏🤱💕

- Cu drag, empatie și energie pozitivă, pentru toate mămicile minunate care au probleme cu alăptarea ❤️

vei citi:
Imi alaptez propriul copilas, dupa TREI LUNI de zile!!!
Trei luni in care mi s-a spus ca nu mai exista sanse
Este enorm de greu, dar va rog nu renuntati
Incercati mereu, mereu, mereu
Sa nu va simtiti desconsiderate

Imi alaptez propriul copilas, dupa TREI LUNI de zile!!!

Postez in speranta ca voi putea aduce o farama de speranta celor care se lupta in acest moment cu asa ceva. Postez ceva ce nu am crezut ca eu voi mai face niciodata: sa-mi alaptez propriul copilas, dupa TREI LUNI de zile!!!

Trei luni in care mi s-a spus ca nu mai exista sanse

Dupa 3 luni, chiar in saptamana de dinaintea botezului fetitei mele, s-a intamplat minunea si a fost readusa la san. Trei luni in care mi s-a spus ca nu mai exista sanse, ca e prea tarziu, ca e prea mare. Trei luni in care m-am chinuit nespus, mulgandu-ma din doua in doua ore, in care am plans, am incercat orice. Trei luni in care am fost atat de aproape de enorm de multe ori sa renunt, insa nu am facut-o, datorita sotului meu si voua. ❤️

Este enorm de greu, dar va rog nu renuntati

Chiar si in cea mai dificila zi a voastra. Am avut norocul de a cunoaste atat de multe mame minunate si incredibile in aceasta comunitate, care nu doar ca m-au ajutat cu laptic donat caci fetita mea este alergica la laptele praf, dar m-au si sunat, si scris mereu, pentru a ma motiva sa nu renunt. Va sunt sincer recunoscatoare ❤️

Incercati mereu, mereu, mereu

Verificati la osteopat, la chirurgi pediatri pentru fren, la consultante daca va ajuta pentru atasare. Daca puiul vostru nu are impedimente fizice, atunci cu multa, multa rabdare imi doresc sa cred ca se poate. Nu am facut nimic miraculos, nu exista vreo metoda anume... ci doar multa iubire si rabdare. De atatea ori suntem sfatuite sa renuntam, sa dam lapte praf, ca bebelusul nu se satura, ca nu e lapte, ca el plange, ca ia putin in greutate. Cred cu tarie ca noi am fost plamadite sa fim exact ce copilasul nostru are nevoie.

Sa nu va simtiti desconsiderate

Sper ca nu deranjez pe nimeni prin aceasta postare si ca, daca ati citit pana aici, ca v-am motivat sa mergeti mai departe. Merita ❤️ Orice lacrima, oricat de greu e, merita pentru puiutul tau. Iar cele are au incercat si ati renuntat, sunteti incredibile. Nimeni nu intelege cat de greu este. Sa nu va simtiti desconsiderate. Sa nu va simtiti mai prejos. Cu toatele sunteti minunate, si in calitate de mamica care a reusit imposibilul, VA MULTUMESC DIN INIMA pentru sfaturi si incurajari. ❤️ Suntem cea mai frumoasa comunitate: Alaptarea de la A la Z - grup de suport oficial | Desprecopii!!!

autor: Miruna - mamica in comunitatea Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate © 2023
Miruna a postat acest text pe grupul de alaptare al comunitatii Desprecopii: ALAPTAREA CU DRAGOSTE

Forumul de ALAPTARE

Pe forumul desprecopii.com exista un FORUM SPECIAL DEDICAT ALAPTARII de unde puteti afla o multime de raspunsuri la cele mai frecvente intrebari. Dincolo de argumentele pasionale veti gasi si raspunsuri menite sa va linisteasca.

Alaptatul este ceva natural, firesc, laptele de mama e cel mai bun pentru prunc, e bine sa incercati sa alaptati cat mai mult dar daca nu reusiti, nu va lasati coplesita de vina si nici nu faceti din asta un capat de tara.alaptare elefanti

 

Un elefant se legana pe o panza de paianjen si pentru ca nu se rupea, a mai chemat un elefant acesta a fost primul cantecel pe care i l-am cantat bebelusului meu in noptile lungi de nesomn - din timpul alaptarii.
 

Afla de ce si ce legatura are… Citeste mai departe: Alaptarea si elefantii care se leagana pe o panza de paianjene 

 

 

Pana la ce varsta este recomandata alaptarea?

Asociatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv pina la varsta de 6 luni - dar recomanda alaptatul pina la varsta de 2 ani (fiind combinat desigur cu alte alimente solide - de la varsta de 6 luni).

Intre varsta de 9 luni si cea de 12 luni, bebelusul va fi tot mai putin interesat de alaptatul la san. La 12 luni, bebelusul a ajuns deja la varsta la care isi poate satisface foamea si cu alte surse de hrana :).

Alimentatia mamei in timpul alaptarii

Plante care pot sa scada productia de lapte matern
Plante aromatice care pot fi daunatoare pentru mama si copil in timpul alaptarii
Ce mananca mama cand alapteaza?
Super alimente pentru mamici care alapteaza
Alaptarea si alcoolul
Alimentatia mamicilor care alapteaza poate influenta laptele
15 Alimente de evitat in timpul alaptarii
Pilulele pentru stimularea lactatiei

Ghid de alaptare 

Desprecopii este un site dedicat alaptarii, care contine informatii indepedente si ne-influentate de nici un interes comercial - care are un ghid complet si independent al alaptarii. 

Nu suntem patetici si nu consideram ca alaptarea trebuie sa fie un chin pentru mamica desi ii dam oate sfaturile necesare pentru a putea depasi obstacolele pe care le poate avea la inceput. Recomandam sa cititi: Despre stresul primelor zile de alaptare 

Citeste toate informatiile de la aceasta sectiune dedicata Alaptarii! Citeste si forumul special Alaptarea de la desprecopii.com - vei intalni acolo mamici ca tine care au intrebari si raspunsuri despre alaptare.

 Daca ai probleme cu alaptarea, te asteptam pe forumul de suport al alaptarii sau pe grupul nostru secret de pe Facebook: Alaptarea cu dragoste.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII