Cezariană în săptămâna 37 și un bebe micuț dar perfect - experienta mea

Cezariana in saptamana 37 si un bebe micut dar perfect - experienta mea

Cezariană în săptămâna 37 și un bebe micuț dar perfect - experienta mea

Într-o zi de vineri dimineață s-a născut minunea mea. Doctorul îmi programase cezariana la 8 dimineața dar pe ultima sută de metri mă anunțase că o muta la 10 deoarece are alta naștere.

Dimineata mă trezesc, îmi fac un dus, mă pregătesc, îmi strâng bagajul și am zis că am timp până la 10. Aproape terminasem de strâns, intră asistenta și îmi spune să mă pregătesc că merg la sala de operații,a m rămas mască și cu inima în gât deoarece știam la 10. Nici nu am avut timp să mă dezmeticesc sau să îmi fie frica (toată sarcina m-am gândit cum o să fie la operatie, îmi era frica) că deja eram in sala, îmi facea epidurala.

Vei citi:
Toată sarcina m-am gândit cum o să fie la operatie
Un bebe micut in saptamana 37

nasterea prin cezariana

Toată sarcina m-am gândit cum o să fie la operatie

Într-o zi de vineri dimineață s-a născut minunea mea. Doctorul îmi programase cezariana la 8 dimineața dar pe ultima sută de metri mă anunțase că o muta la 10 deoarece are alta naștere. Dimineata mă trezesc, îmi fac un dus, mă pregătesc, îmi strâng bagajul și am zis că am timp până la 10.

Aproape terminasem de strâns, intră asistenta și îmi spune să mă pregătesc că merg la sala de operații,a m rămas mască și cu inima în gât deoarece știam la 10. Nici nu am avut timp să mă dezmeticesc sau să îmi fie frica (toată sarcina m-am gândit cum o să fie la operatie, îmi era frica) că deja eram in sala, îmi facea epidurala.

Un bebe micut in saptamana 37

Usor, ușor nu îmi simțeam corpul de la jumătate în jos. In 10 min apărea minunea mea, plângea așa tare se auzea tot etajul🤣🤣 era perfect sănătos doar că era micuț 2680g deoarece se născuse la 37 de săptămâni. Mi l-a arătat puțin și l-a luat la curățat și la ce trebuie sa le mai facă bebelușilor la naștere.

In jumate de ora cred, m-a cusut la loc și am fost dusă la ATI. Acolo am stat până la 9 seara până mi-am revenit și a trecut anestezia. Multe perfuzii cu tot felul de vitamine, glucoza, și pentru dureri. Dupa câteva ore m-a schimbat (e foarte neplăcut sa nu te poți mișca și să te schimbi singura) și m-a pus sa mă dau jos din pat și să merg încet încet până îmi revin, nu a fost greu mi-am revenit repede, nu aveam dureri. La 9 seara am fost dusă în salon și după o oră mi-a adus bebelușul, a fost un sentiment de nedescris sa îți simți puiuțul în brațe🥰🥰.

Autor - Tico

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII