Kaufland a oferit 27.000 de premii școlilor din țară

Kaufland a oferit 27.000 de premii scolilor din tara

Kaufland a oferit 27.000 de premii școlilor din țară

Campania „Viitorul începe acum” derulată de Kaufland România a înregistrat un succes important, demonstrând implicarea extraordinară a comunităților locale din România în modernizarea și tehnologizarea învățământului.

Pe parcursul campaniei, peste 1000 de școli s-au înscris pe platforma www.viitorulincepeacum.ro, pentru a beneficia de sprijinul oferit, strângând puncte prin intermediul bonurilor de cumpărături din magazinele Kaufland.

Impactul campaniei „Viitorul începe acum”: Modernizarea școlilor din România

Efortul colectiv al profesorilor, părinților și elevilor a permis instituțiilor de învățământ să achiziționeze peste 27.000 de produse și echipamente esențiale pentru procesul educațional, precum: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator și articole sportive. Printre școlile care au obținut cele mai multe premii se numără unități de învățământ din Giurgiu, Bistrița, Craiova și Târgoviște.

„Încheiem campania „Viitorul începe acum” mândri de rezultatele obținute și de progresul înregistrat în modernizarea școlilor din România. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest succes și care au demonstrat că, împreună, putem face diferența”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România.

Lansată inițial în octombrie 2023, campania „Viitorul începe acum” face parte dintr-un efort mai amplu al Kaufland România de a investi în proiecte educaționale, demonstrând angajamentul companiei față de creșterea accesului la educație de calitate.

În anul 2023, Kaufland a alocat peste 1.07 milioane de euro pentru susținerea educației, subliniind importanța pe care o acordă formării generațiilor viitoare.

autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII