Horoscopul zilei si gandul Karma - 7 mai. Pentru Berbec e o zi in care ar trebui sa nu se lase atras intr-o conversatie cu un subiect care il face sa se simtă inconfortabil.

Horoscopul zilei si gandul Karma - 7 mai. Pentru Berbec e o zi in care ar trebui sa nu se lase astrasa intr-o conversatie cu un subiect care il face sa se simta inconfortabil

Horoscopul zilei si gandul Karma - 7 mai. Pentru Berbec e o zi in care ar trebui sa nu se lase atras intr-o conversatie cu un subiect care il face sa se simtă inconfortabil.

Horoscopul zilei si gandul Karma - 7 mai. Pentru Berbec e o zi in care ar trebui sa nu te lase atras intr-o conversatie cu un subiect care il face sa se simtă inconfortabil.

🌟 Vrei să știi ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi? Citește aici horoscopul zilnic pentru semnul tău zodiacal! 🌌 Azi 7 mai - Pentru

HOROSCOPUL ZILEI - 7 MAI - BERBEC (21/3 - 19/4)

Nu te lăsa atrasă intr-o conversatie cu un subiect care te face sa te simti inconfortabil. In privita carierei azi - poti avea impresia ca esti intr-o perioada in ca nu te poti dezvolta in felul in care ti-ai dori. Dar e bine sa mai astepti, inainte de a lua o decizie.

HOROSCOPUL ZILEI - 7 MAI - TAUR (20/4 - 20/5)

Fii alertă si exact in tot ceea ce întreprinzi. Mare atentie la detalii. Adună informații utile  - abia daca iti faci ... temele ... corect, poti sa ai un avantaj față de concurență.

HOROSCOPUL ZILEI - 6 MAI - GEMENI (21/5 - 20/6)

O schimbare a circumstanțelor te poate obliga să iti schimbi planurile. Analizeaza-ti emoțiile și cauta ajutor profesional dacă aveți dificultăți în acceptarea unei situații. Poate petreci prea mult timp singură.

HOROSCOPUL ZILEI - 7 MAI - RAC (21/6 - 22/7)

Azi e o zi buna pentru a-ți face planuri pentru viitor. Dacă ești o persoană de afaceri sau propriul tău șef, gândește-te la o modalitate de a-ți crește productivitatea. Investițiile financiare pot conta pe un anumit sprijin cosmic.

HOROSCOPUL ZILEI - 7 MAI - LEU (23/7 - 22/8)

Evenimentele de astăzi pot apărea dintr-o serie de adunări sociale. Indiferent de ce se întâmplă, a fi alături de ceilalți te va stimula și îți va face plăcere. Se pare că există replici rapide și umor in desfasurarea zilei. Fii pozitiva.

HOROSCOPUL ZILEI - 7 MAI - FECIOARĂ (23/8 - 22/9)

Astăzi ai capacitatea de a te concentra, de a gândi clar, de a vorbi și de a oferi niste lectii de viata la altii. Toate acestea te vor ajuta să iei decizii. Poti descoperi niste date interesante dacă faccercetări.

HOROSCOPUL ZILEI - 7 MAI - BALANȚĂ (23/9 - 22/10)

Pot apărea niste argumente si puncte de vedere care nu concid cu planurule tale. Incearca sa ramai practică și să nu vă certați. Fii dispusă să asculți și să înțelegi punctul de vedere al celuilalt și vei ajunge rapid la un compromis.

HOROSCOPUL ZILEI - 7 MAI - SCORPION (23/10 - 21/11)

O minte rapidă, voința și disciplina sunt cruciale astăzi. E o zi importanta sa comunini bine. Faci progrese atunci când esti implicat într-o afacere, o problemă comercială sau în negocieri.

HOROSCOPUL ZILEI - 7 MAI - SĂGETĂTOR (22/11 - 21/12)

Astăzi, munca în echipă este cea mai bună modalitate de a realiza orice. Exprimându-te creativ, ideile tale vor fi primite cu entuziasm. Cere sfatul prietenilor dacă intenționați să începeți o afacere.

HOROSCOPUL ZILEI - 7 MAI - CAPRICORN (22/12 - 19/1)

Astăzi, concentrează-ți atenția asupra familiei, dragostei și comunicării. Exprimați-vă gândurile în mod clar și concis dacă aveți nevoie de o explicație despre ceva. Capacitatea ta de concentrare este bună pentru tine; emoțiile pot crește.

HOROSCOPUL ZILEI - 7 MAI - VĂRSĂTOR (20/1 - 18/2)

Bucură-te de ziua aceasta; acum ai voința și energia de a prelua o sarcină grea și de a o face un succes. Cere sfaturi în domeniile in care te simti nesigurp și nu ii critica pe oamenii pe care ii iubesti.

HOROSCOPUL ZILEI - 7 MAI - PEȘTI (19/2 - 20/3)

Tendința cosmică de astăzi este incitantă și plină de speranță. Dacă vrei sa aduci in discuție probleme importante, puteți conta pe soluții de succes. E o zi buna sa faci niste investitii.

Gandul Karma al zilei

Indiferent de zodia ta, astăzi este o zi excelentă pentru a-ți acorda timpul și atenția necesare pentru a te conecta cu tine însăți și cu cei dragi. Fii deschisă la schimbare și lasă-ți intuiția să te ghideze în luarea deciziilor importante. Îți doresc o zi plină de armonie, înțelegere și bucurie! Cuvintele mint, faptele niciodata - KARMA.

gand karma

 

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Folosește acest horoscop zilnic pentru a-ți începe ziua cu entuziasm și pentru a te pregăti de oportunitățile și provocările pe care ți le aduce universul. Spor și inspirație pentru toate zodiile! 🌟✨

► Citeste in continuare Horoscopul mamelor - Ce spune zodiacul, tu ce fel de mama esti?

Horoscopul copiilor

Este oare adevarat ce spun stelele ca odraslele din zodia Gemenilor vor vorbi foarte de timpuriu? Tot ce se poate.

Si oare o fi adevarat ca bebelusul Varsator va fi deja interesat de computer din perioada scutecelor? Se prea poate - mai ales ca stelele ii prezic asta :)

Aici la Desprecopii.com sarbatorim generatia copiilor inteligenti. Si, pentru a fi pregatiti, vrem sa stim toate secretele pe care le ascund stelele despre copiii nostri. IAta, cu multe detalii, horoscopul copilului tau.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII