DespreCopii Media Group lansează campania VotulMeu2024 pentru alegerile europarlamentare: Implicare și responsabilitate pentru un viitor mai bun al copiilor

DespreCopii Media Group lanseaza campania VotulMeu2024 pentru alegerile europarlamentare: Implicare si responsabilitate pentru un viitor mai bun al copiilor

DespreCopii Media Group lansează campania VotulMeu2024 pentru alegerile europarlamentare: Implicare și responsabilitate pentru un viitor mai bun al copiilor

DespreCopii Media Group anunță lansarea campaniei VotulMeu2024, în parteneriat cu VoteMatch Europe, dedicată alegerilor europarlamentare din acest an. Inițiativa are ca scop informarea și responsabilizarea cetățenilor din România (și mai ales a părinților) în procesul electoral, asigurându-se că fiecare vot este bine documentat și relevant.

Accesează Votul Meu aici

De ce a ales DespreCopii Media Group acest parteneriat cu VoteMatch Europe?

DespreCopii Media Group militează pentru un viitor mai bun al copiilor din România, iar unul dintre criteriile importante în atingerea acestui obiectiv este ca părinții să facă alegeri politice informate și responsabile. În contextul alegerilor europarlamentare, este esențial ca aceștia să înțeleagă diferențele de politici între partide și să voteze în concordanță cu valorile și interesele lor ca cetățeni și părinți. Prin această inițiativă, DespreCopii Media Group promovează implicarea cetățenilor în procesul electoral și se asigură de faptul că votul fiecăruia este bine informat și relevant.

DespreCopii Media Group a ales să devină partener al ProDemos, organizația care a dezvoltat platforma VoteMatch, datorită credibilității și transparenței pe care aceasta le oferă. ProDemos are o reputație solidă în dezvoltarea de instrumente educaționale și democratice, utilizate de milioane de cetățeni în timpul alegerilor, contribuind astfel la transparența și responsabilitatea în procesul electoral. Această colaborare subliniază angajamentul DespreCopii Media Group de a sprijini educația civică și de a promova un viitor european prosper și democratic pentru copiii din România.

Ce este VoteMatch Europe?

VoteMatch Europe este o aplicație de asistare a votului (Voting Aid Application - VAA) care le permite utilizatorilor să își compare opiniile politice cu partidele din toate țările UE. Aplicația solicită opinia utilizatorilor pe diverse teme politice și arată ce partide se potrivesc cel mai bine cu punctele lor de vedere, atât la nivel național, cât și european. Platforma în limba română poate fi accesată aici: https://ro.votematch.eu/.

Aceasta este a treia ediție a VoteMatch Europe, prima ediție fiind lansată pentru alegerile europarlamentare din 2014. În România, VoteMatch Europe 2024 este implementat în parteneriat cu DespreCopii Media Group, o voce puternică a parenting-ului în România.

Istoricul VoteMatch EuropeCum funcționează VoteMatch?

Pentru a utiliza VoteMatch în limba română, persoanele care accesează platforma trebuie să răspundă la o serie de întrebări (VAA) pe https://ro.votematch.eu/, iar aceste opțiuni personale vor fi comparate cu programul politic al partidelor din România, înscrise la alegerile europarlamentare. Toate VAA-urile naționale conțin un set comun de afirmații adresate partidelor politice, dintre care cel puțin 15 sunt incluse în fiecare VAA național. După obținerea rezultatelor pentru VAA-ul național, utilizatorii pot urma un link către site-ul european VoteMatch și pot vedea care partide din alte țări UE se potrivesc cel mai bine cu opiniile lor, clasificate de la cel mai înalt la cel mai scăzut. De asemenea, utilizatorii pot obține mai multe informații despre partidele și grupurile cu care acestea sunt afiliate în Parlamentul European.

Acest comunicat de presă marchează începutul unei campanii de informare esențiale pentru viitorul european al României și pentru bunăstarea copiilor. Împreună putem asigura un viitor mai bun, prin alegeri informate și responsabile.

Accesează Votul Meu aici

Desprecopii.com © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII