80% mai putine carii dentare prin programul Cavity Prevention

80% mai putine carii dentare prin programul Cavity Prevention

80% mai putine carii dentare prin programul Cavity Prevention

Bucuresti 1 august 2012 - DENT ESTET 4 KIDS introduce conceptul Cavity Prevention

Bucuresti 1 august 2012 - DENT ESTET 4 KIDS   introduce conceptul Cavity Prevention, un program educational ce sustine sanatatea orala a copiilor si a tinerilor prin preventia afectiunilor dentare obtinuta prin vizita periodica la medicul stomatolog pediatru. In perioada 1 august - 30 septembrie parintii vor afla noutati ale avantajelor igienizarii profesionale si controlului stomatologic o data la 6 luni.

Programul se adreseaza in principal parintilor, acestia fiind principalii responsabili in asigurarea sanatatii orale pe termen lung a copiilor lor. "Mai multa preventie, mai putina interventie" este mesajul central transmis in cadrul programului Cavity Prevention, accentuand rolul profilactic pe care il au aceste sedinte de profilaxie.

Programul Cavity Prevention contine 2 etape: check-up si cleaning, fiind recomandate de 2 ori pe an de catre Asociatia Americana de Stomatologie Pediatrica.

Prima etapa - check-up presupune realizarea consultatiei si stabilirea statusului dentar al pacientului de catre medicul stomatolog pediatru. Pot fi depistate anomalii (dinti malpozitionati, ocluzie inversa) sau alte afectiuni dentare existente in stadiu incipient, urmand a fi tratate cu minima interventie. Pacientul se va bucura de confort, timp scazut de tratament si economii semnificative pe termen lung.

A doua etapa - cleaning consta intr-o sedinta completa de profilaxie: detartraj, periaj profesional, air-flow si fluorizare, insotita de instructaj pentru deprinderea corecta a tehnicilor de periaj realizate acasa. Incidenta cariilor la copii este mult mai mare decat la adulti, cifrele aratand ca 52% dintre copiii sub 11 ani au avut deja carii. Rolul profilaxiei este unul extrem de important, reducand cu pana la 80% riscul aparitiei cariilor dentare si fiind realizata de catre cadre medicale specializate in igienizarea profesionala dentara.

Introducerea programului Cavity Prevention are loc in perioada de vacanta alaturi de avantajul reducerii de 50 lei din pretul serviciului (150 lei) pana pe 30 septembrie tocmai pentru incurajarea parintilor in vizita copiilor la medicul stomatolog pediatru. DENT ESTET 4 KIDS   este singura clinica din Bucuresti destinata exclusiv copiilor si adolescentilor, avand o echipa de 20 de medici si asistenti cu experienta in tratamente efectuate copiilor. 

DENT ESTET 4 KIDS   face parte din grupul de clinici dentare DENT ESTET, lider de piata în servicii medicale stomatologice, avand o traditie de peste 12 ani. Grupul înglobeaza 4 clinici dentare, toate oferind servicii dentare complete efectuate de o echipa de medici experti, avand la dispozitie cea mai avansata tehnologie din domeniul stomatologic.

Atentie! Membrii comunitatii Desprecopii.com, se bucura deo reducere de 10% la DentEstet4Kids - citeste aici.

Mai cititi: 7 ani: varsta optima pentru aparat dentar si Copilul tau se poate imbolnavi in urma netratarii cariilor

autor:  Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2012

Stomatologie

Tot despre ingrijirea dintilor mai cititi:

 Forumuri specializate

Cabinet stomatologic pentru copii
Intrebari si raspunsuri despre problemele de stomatologie ale copiilor. Medici stomatologi raspund intrebarilor parintilor.

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Comunitate

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII