Educatia copilului Leu

Educatia copilului Leu

Educatia copilului Leu

  • Copilul Leu este creativ, isi lasa amprenta in tot ceea ce face si cauta consimtamant si apreciere pentru eforturile depuse. Leul trebuie sa se simta mandru de sine: daca nu primeste reactia dorita se va simti zdrobit si inutil. Leul este un copil care are nevoie sa straluceasca si sa fie tot timpul in centrul atentiei. De asemenea este important sa-si dezvolte respectul si increderea in sine, sa inteleaga ca este special si sa fie capabil sa puna in actiune propria viziune.

  Copilul Leu

Perioda: 23 Iulie - 22 August
Planeta dominanta: Soare
Element: foc
Zi norocoasa: luni
Numere norocoase: 3 si 8

Piatra de nastere: perla
Culoare de noroc: gri
Metal: argintul
Locuri prielnice: cele de langa ape


toate zodiile aici

Incredere in sine si stralucire

Leul este un copil care are nevoie sa straluceasca si sa fie tot timpul in centrul atentiei. De asemenea este important sa-si dezvolte respectul si increderea in sine, sa inteleaga ca este special si sa fie capabil sa puna in actiune propria viziune.

  Mai cititi 

Capacitatea de a-si exprima propriul stil

Copilul Leu este creativ, isi lasa amprenta in tot ceea ce face si cauta consimtamant si apreciere pentru eforturile depuse. Leul trebuie sa se simta mandru de sine: daca nu primeste reactia dorita se va simti zdrobit si inutil.

Conducator innascut si doritor de bine

Leul vrea sa arate oamenilor cum se fac lucrurile bine, nu copiate sau imprumutate. El este regele junglei si trebuie sa fie cel mai bun conducator. Leul radiaza o demnitate si o autoritate naturala care intr-un anumit fel atrage atentia. El trebuie sa fie numarul unu in top. Ca adult va merge mereu in directia calitatii si perfectiunii.

Acorda afectiune si atentie

Deoarece Leul adora sa fie rasfatat, stie cum sa-i faca si pe ceilalti sa se simta special. Natura sa calda si afectuoasa face ca soarele sa nu se mai ascunda dupa nori. Forta dinauntrul sau poate transmite persoanelor din jur un sentiment de siguranta, iar din acest motiv putini sunt cei care nu se simt bine in compania sa.

MAi cititi:

  Articole despre Psihologia Copilului

Mai multe despre psihologia copilului aici >

 Forumuri specializate ale comunitatii

Cabinetul Psi - Psihologie
Forum specializat de psihologie.  Intrebari si raspunsuri la intrebarile ce ne framanta.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. dumytra
    dumytratrimis la 31/1/2012

    acest articol este foarte interesant....tot ce scrie in el mi se pare adevarat in legatura cu copilul meu care este in zodia leului.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII