Topul cremelor de ochi recomandate de mamici - ideale pentru o zona atat de sensibila

Topul cremelor de ochi recomandate de mamici - ideale pentru o zona atat de sensibila

Topul cremelor de ochi recomandate de mamici - ideale pentru o zona atat de sensibila

Cremele pentru ochi reprezinta inca un subiect controversat atat in randul specialistilor in cosmetica, cat si in randul superevelor preocupate de propria frumusete.

Iata topul cremelor de ochi, testate si apreciate de mamicile din Comunitatea Desprecopii

Avem oare cu adevarat nevoie de creme speciale pentru ochi?

Cremele pentru ochi rămân un subiect controversat atât în rândul specialiștilor în cosmetică, cât și în rândul femeilor preocupate de propria frumusețe. Există oare cu adevărat nevoie de creme speciale pentru ochi, având în vedere că există creme de față cu efecte impresionante, sau este doar o modalitate de a ne determina să cheltuim mai mulți bani pe produse cosmetice? Opiniile sunt împărțite, dar un lucru este sigur: femeile încearcă mereu noi creme pentru ochi.

Unele oferă într-adevăr rezultate impresionante, în timp ce altele, în ciuda publicității agresive sau a mărcii renumite de pe etichetă, se dovedesc a fi dezamăgitoare.

creme de ochi recomandate
 

Iata, mai jos o lista cu 15 creme testate si recomandate de membrele forumului Desprecopii:

The Body Shop Vitamin C Eye Glow Serum

Este ușor. Este răcoritor. Și cel mai important, vă lasă zona ochilor să arate instantaneu revigorată, mai strălucitoare și mai trează, fără să vă simțiți grasă sau lipicioasă. Se absoarbe rapid în piele, este super blând și potrivit pentru purtătorii de lentile de contact.
Fabricată cu 98% ingrediente de origine naturală, această formulă care dezvăluie strălucirea este îmbogățită cu vitamina C de origine naturală, bakuchiol, cofeină și acid hialuronic. Și pentru a completa, acest ser pentru ochi a fost dovedit clinic că oferă până la 12 ore de hidratare.  - redactor Desprecopii

Olay Niacinamide24 + Vitamina E Cremă pentru ochi

O combinatie de produse de top este aceasta crema  - super ingredientul momentului - Niacinamide 24 + Vitamina E de la Olay a fost dezvoltat special pentru zona delicată din jurul ochilor și hidratează toată ziua, este fără parfum și testat clinic.

Crema de ochi cu niacinamida pura 99% si vitamina E - da, pielea este mai fină și arată mai tânără după 14 zile, pielea de sub ochi este vizibil mai netedă și reînnoită

Bioderma Atoderm Intensive Eye Care Anti-Iritation 3in1

Recomand cu sinceritate - e un super produs - il folosesc dimineața ca produs de îngrijire, seara ca demachiant pentru ochi – așa funcționează produsul calmant pentru pleoape iritate Bioderma Atoderm Intensive Eye. Îndepărtează rapid mâncărimea, senzația de arsură sau alte simptome de iritație și, de asemenea, ajută la întărirea barierei protectoare a pielii. Pentru o senzație de ușurare de lungă durată.

Datorită combinației de 3 uleiuri pe care o conține produsul Intensive Eye, puteți îndepărta cu ușurință tot machiajul și alte murdărie de pe ochi. Rezultatul este o piele care nu este doar calmată și perfect curățată, ci și hidratată și în general întărită.
 

CeraVe Eye Repair Cream

Wow - ce experienta minunata am cu aceasta cremă de ochi. Aveam ochi umflați și uscați asa ca o prietena mi-a recomandat CeraVe's Eye Repair. Blocează umezeala și elimină golurile datorită unei formule bogate în hialuronic, care conține și niacinamidă pentru a elimina ușor decolorarea din zona sensibila a ochilor. Voi deveni fan al acestui produs. (Adinam87- comunitatea Desprecopii)

 

RoC Retinol Correxion Cremă de noapte pentru netezirea liniilor, pentru ochi, tub de 15ml

Cremele RoC sunt concepute pentru a combate efectele inaintarii in varsta asupra pielii. Iar gama Multi-Correxion ajuta la atenuarea mai multor semne ale imbatranirii, de la riduri, la pete, oferind protectie impotriva factorilor externi care accelereaza deteriorarea pielii.

Eu acum sunt pe ROC si sunt pur si simplu incantata si uimita de cat de eficienta e pentru cearcane - de care nu speram sa scap prea curand. Am mai folosit/ incercat multe creme, dar niciuna nu m-a uimit ca Retin-Ox Multi-Correxion Eye. (Agness)

Face ceea ce promite, foarte economic la utilizare și ajută la netezirea liniilor fine din jurul ochilor și la reducerea ușoară a cearcănelor. Unul dintre cele mai bune pe care le-am folosit până acum.

Estée Lauder - Advance Night Repair Eye Synchronized Complex

Marca Estée Lauder nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales atunci cand vine vorba de creme. De-a lungul anilor, firma frantuzeasca a scos pe piata mai multe game destinate ingrijirii complete a tenului, dintre care unele concepute special pentru zona ochilor. Una dintre preferatele superevelor este cea din gama Advance Night Repair.

Eu am toata recunostinta fata de Estee Lauder, singura crema care a lucrat eficient cu ale mele cearcane profunde, de credeam ca le mai scot cu preotul, si intr-un timp relativ scurt. (Annie80)

Sunt extrem de incantata de Advanced Night Repair de la Estee Lauder. E scumpa, dar face banii si am vazut ca nu sunt singura de parerea asta de pe forum. (korryna_tm)

Clinique - All About eyes

Produsele Clinique pentru ingrijrea tenului sunt foarte delicate, nu au miros si actioneaza profund, efectele facandu-se vizibile in scurt timp de la folosirea lor.

Eu am folosit Clinique - crema gel pentru ochi. Imi place ca nu are miros - din cate am citit - mirosul unei creme este un produs toxic pentru piele. (desprecopii)

Floritène - Fiole de colagen

Floritène este o firma elvetianta de produse cosmetice, ale carei produse combina tehnologia sfisticata cu beneficiile naturii. Cel putin asa sustin reprezentantii firmei. Fiolele de colagen par a fi o solutie miraculoasa in ceea ce priveste ingrijirea ochilor. Majoritatea celor care le-au testat sunt incantate de efecte.

Eu folosesc niste fiole cu colagen de la Floritene pentru ridurile din jurul ochilor. Sunt foarte bune si nici nu sunt scumpe. (Criss3)

Dior - Capture Totale Instant Rescue Eye Treatment

Desi renumita mai ales pentru parfumuri si pentru creatiile vestimentare, celebra firma frantuzeasca se bucura de notorietate si in ceea ce priveste produsele cosmetice pentru ingrijirea tenului. Ultima inventie a celor de la Dior este o crema pentru ochi cu aplicator metalic, special conceput pentru masajul din zona ochilor. Se pare ca efectele sunt promitatoare.

 Mi-am luat Dior - Capture Totale Instant Rescue Eye Treatment ... pretul e mai mult decat piperat, dar merita, are aplicator special pt masaj, e metalic, si rece, numai bun pt ochi, e contra ridurilor (prevenire), puffiness si cearcane si face o treaba buna.(Annie80)

Hofigal - Hof. Viodana Gel contur ochi

Produsele Hofigal sunt fabricate in Romania si par sa castige tot mai multi fani printer superevele preocupate de ingrijirea corpului lor. Cremele pentru ingrijirea tenului sunt foarte laudate de cele care le-au incercat. 

Eu am devenit dependenta de Gelul Contur de la Hofigal. Il folosesc de o luna, dimineata imi dezumfla ochii instant. Si este natural! (Roxana_Claudia)

Mie imi plac foarte mult cremele naturiste si in general pentru ochi prefer cremele foarte grase: de catina, galbenele, coenzima Q10.Mai nou am descoperit gama pe baza de seminte de struguri de la Hofigal care mi se pare senzationala. (Ana_Perianu)

Gerovital - Gerovital H3 Crema grasa antirid contur ochi

Produsele Gerovital se numara printre cele mai bine cotate pe piata romaneasca. Au in spate o traditie si se pare ca sunt foarte apreciate de cele care le folosesc. In ultimii ani, producatorul lor si-a diversificat produsele, scotand pe piata game noi. Una dintre acestea este Gerovital H3, conceputa pentru incetinirea efectelor imbatranirii.

Am o luna de cand am inceput sa folosesc Cremă Antirid Contur Ochi - Gerovital H3 Derma+ si sunt chiar multumita. Nu prea suport mirosul, nu imi plac cosmeticele care au parfum dar imi simt pielea din jurul ochilor altfel...sa nu mai zic de pret...(Maria_ene)

Nuxe - Nuxe Nuxuriance Ultra

Nuxe este un brand frantuzesc care, asa cum o spune si numele (N - de la  nature si UXE - de la  luxe ), isi propune sa creeze produse de lux, utilizand in exclusivitate produse naturale. Crema pentru ochi Contour des yeux prodigieux este un produs 100% natural si, foarte important, nu contine parabeni.

Nuxe Nuxuriance Ultra Contour Yeux et Lèvres oferă o îngrijire deosebit de blândă pentru zonele sensibile ale pielii de pe ochi și buze. Pielea subțire este întărită și regenerată durabil de celulele biflore. Ridurile sunt netezite, iar semnele de oboseală, cum ar fi cercurile întunecate din jurul ochilor și umflarea, dispar. Buzele par mai modelate și toate expresiile faciale par mai alerte și mai vii.

As vrea sa va recomand o crema de ochi pe care o folosesc si imi place mult - este fara parabeni si alte chimicale - este de la firma NUXE - Nuxe Nuxuriance Ultra
Contur Yeux et Lèvres (15 ml)(desprecopii)

Bioderma - Sensibio Eye Contour Gel

Produsele Bioderma sunt foarte apreciate mai ales pentru delicatetea cu acare actioneaza asupra pielii, avand efecte remarcabile. Conturul pentru ochi, Sensibio, este special creat pentru ochii sensibili, care se irita usor.

 Am avut o revelatie...folosesc de cateva zile crema contur de ochi de la Bioderma, din gama ten sensibil, este foarte delicata pentru zona ochilor... eu ajunsesem la disperare, aveam momente cand imi dadeau lacrimile de usturime mai bine nu ma mai dadeam cu nicio crema...(krissss77)

Dr. Organic - Organic Pomegranate - Advanced Recovery Eye Cream

 
Produsele Dr. Organic sunt 100% naturale. Producatorul mentioneaza ca, acolo unde este necesar, se folosesc conservanti, insa acestia sunt derivati naturali.

 Eu la aproape 31 de ani nu ma plang de riduri, cearcane sau alte neplaceri.Incerc sa prelungesc aspectul tanar cu o crema de ochi Bio de la dr. Organic. Se numeste Organic Pomegranate - eye cream Advanced recovery. (DadaIna)

baza folosirea acidului hialuronic. Printre produsele din aceasta gama se gaseste si gelul pentru ochi, testat si recomandat de userii DC.

 Eu sunt foarte bucuroasa: in sfarsit, mi-am gasit o crema potrivita pentru ochi si sunt foarte multumita: crema cu acid hialuronic de la Eucerin. (Oanab125)

La Roche-Posay Redermic C Comblement Anti-Age

Folosesc aceasta crema de peste 5 luni si o recomand  - pentru ca hraneste ideal zona din jurul ochilor.  În plus, este ideal pentru pielea sensibilă - este un produs de top la un pret destul de normal.

Yves Rocher - Soin Réveil du Regard

Produsele Yves Rocher fac parte din gama de mijloc in ceea ce priveste preturile. Nu sunt la fel de scumpe ca cele de la Chanel sau Dior, insa unele dintre ele sunt chiar mai eficiente. In plus, majoritatea sunt produse bio, asa incat pot fi testate cu incredere.


Caudalie - Sérum Anti-âge Yeux et Lèvres

Caudalie este o marca de cosmetice frantuzeasca cunoscuta pentru produsele sale pe baza de struguri si pentru numeroasele tratamente corporale ce au la baza vinoterapia.

Daca nu v-ati hotarat inca asupra unei creme pentru ochi, puteti apela, macar provizoriu, la cateva tratamente naturiste, cum ar fi masajul cu ulei de migdale sau cu ulei de argan. De asemenea, compresele reci cu felii de castravete, cu cartof crud dat prin razatoare sau cu saculeti de musetel pot face minuni pentru ochii obositi, care si-au pierdut stralucirea.

Iar daca v-ati hotarat asupra cremei, atunci retineti cateva sfaturi simple care pot intensifica efectele acesteia:

- aplicati intotdeauna crema pe pielea curata; dupa demachiere, clatiti ochii cu apa simpla sau cu ceai de musetel, fara a folosi un gel de curatare;
- tamponati usor zona din jurul ochilor pentru a o usca, insa puteti incerca si o aplicare a cremei pe pielea inca umeda;
- aplicati crema prin miscari blande de tamponare a pielii cu varful degetelor; folositi mai ales degetul inelar, intrucat acesta are pielea mai fina.
- pentru a spori efectul cremei, tineti-o in frigider, astfel incat la aplicare sa fie rece.
- lasati crema sa actioneze cel putin 10  15 minute inainte de a va machia;

Impartiti impresiile cu noi

Daca v-ati decis ce crema de ochi sa folositi, nu uitati sa ne impartasiti impresiile dupa ce ati testat-o , iar daca aveti alte propuneri pentru un top al cremelor destinate ingrijirii ochilor, asteptam cu drag sa le impartasiti cu noi in topicul special dedicat acestui subiect: TESTAM CREMELE DE OCHI

Va recomandam sa mai cititi despre Cosmetice facute in casa din ingrediente naturale
Mastile cu argila - tratamente eficiente pentru tenspecialistul raspunde
Crema antirid care face minuni
Retete pentru balsam de buze
Cum ne preparam mastile de fata?
Lupta natural impotriva celulitei
Tratamente naturiste impotriva caderii parului
Retete pentru parfumuri folosind uleiuri esentiale
Fixativ de par - ieftin si bun
Cum ne ingrijim parul in mod natural?
Prepararea gelului de dus acasa
Fabricati-va propriul dezinfectant!
Fabricati-va propriul sampon de casa!
Masca de miere pentru tratarea acneei
Cum ne preparam demachiantul acasa?
Sfaturi de frumusete rapide preparate in casa


 


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 6 comentarii

  1. Monica
    Monicatrimis la 29/3/2017

    Eu am descoperit ca-mi trebuie o crema de ochi dupa ce ma dadeam cu crema de fata si partea din jurul ochilor o simteam tot uscata. Asa ca am inceput o cautare de creme pentru ochi, am incercat si cateva crema facute in casa dar cel mai bine ma inteleg cu crema hidratanta pentru ochi naturala cu acid hialuronic de la DermaE. Pur si simplu iubesc acest produs si il recomand cu incredere.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Maria
    Mariatrimis la 10/11/2013

    Folosesc fiolele de la floritene (hialuron, Q10, extract de castana si complex Caviar). La magazinul Biocarmen din Galati (www.biocarmen.ro) se poate cumpara numai cate o fiola pentru inceput pentru a vedea daca va face bine

    Raspunde la acest comentariu
  3. Livia
    Liviatrimis la 2/6/2013

    Se impune o corectie, Estee Lauder nu te o companie frantuzeasca ci una AMericana, Dupa cite stiu eu.Din articol nu reiese decit faptului ca e bine sa folosim crèmele pentru ochi dar chiar ajuta la altceva infara de hidratare?cu prietenie, LIvia

    Raspunde la acest comentariu
  4. AlbaCaZapada
    AlbaCaZapadatrimis la 29/5/2013

    VRAJELI. Dati-va frate cu vaselina sa vedeti rezultate rapide, cremele astea scumpe nu sint cu nimic mai bune...ce extract de rodie, sau de musetel...pielii ii trebuie doar hidratare, restul isi ia din ce mincam, nu din extractul ala de rodie

    Raspunde la acest comentariu
  5. ariana
    arianatrimis la 16/11/2012

    Sunt foarte multe produse de ingrijire a pielii din zona ochilor pe piata, eu una aleg produsele bio, mai ales cele pe baza de extracte de fructe si uleiuri...Am incercat cam din toate, dar acum folosesc un gel regenerant de la weleda cu extract de rodie, mie mi se pare bun. Il folosesc de 2 saptamani si am observat ca mi-am recapatat elasticitatea din jurul ochilor, rezultat la care nu ma asteptam asa de repede, am vazut ca eu si creme de zi si de noapte si lotiuni de corp. Desi pretul este putin mai mare comparativ cu alte produse, merita investitia pentru ca tin mai mult, fiind naturale si ceea ce ma surprinde este mirosul atat de viu de rodie...cu siguranta am facut o alegere buna alegandu-l!

    Raspunde la acest comentariu
  6. CROITORU STANICA
    CROITORU STANICAtrimis la 16/11/2012

    Buna ,de curiozitate am citit articolul si ma intreb de ce nu apare un brand ce este in top 5 in lume .Acesta este ARTISTRY e nr 4 in urma Estee Lauder,Clinique,Lancome. sunt 100% bio are fiecare lot peste 300 teste si are toate atestarile din domeniu .verificati.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII