Ne distruge manichiura unghiile?

Ne distruge manichiura unghiile?

Ne distruge manichiura unghiile?

  • Obsesiile in ceea ce priveste unghiile au dus la un nou tip de manichiura care combina longevitatea unghii artificiale, cu confortul de a avea unghiile lacuite in stil obisnuit.

Obsesiile in ceea ce priveste unghiile au dus la un nou tip de manichiura care combina longevitatea unghii artificiale, cu confortul de a avea unghiile lacuite in stil obisnuit.

Rezultatul este o manichiura lucioasa care dureaza doua saptamani - perfecta pentru o plecare in vacanta. Teoretic, acest tip de manichiura nu va deterioreaza unghiile in acelasi mod in care gelul "fals" sau manichiura acrilica o fac.

Dar cercetarile recente din SUA sugereaza ca acest tip de tratament, cunoscut sub numele de "manichiura de doua saptamani", poate lasa unghiile subtiri, fragile si exfoliate.

Dermatologii de la Facultatea de Medicina a Universitatii din Miami s-au hotarat sa faca cercetari dupa ce un numar de femei s-au plans ca unghiile lor au fost avariate dupa ce au folosit "Shellac" sau "OPI Axxium".

Dermatologul Andrea Chen a testat tratamentele folosind diverse instrumente pentru a masura cu precizie grosimea propriilor unghii inainte si dupa o manichiura.

Rezultatele au aratat o scadere clara in grosime dupa tratament , desi ramane neclar daca aceasta a fost cauzata de manichiura sau de catre acetona in care au fost inmuiate unghiile. Editorul de frumusete Emma Hill este convinsa ca indepartarea

lacului este problema. "Acetona va usca unghiile", spune ea. "Unghiile mele si-au revenit dupa 4 luni in urma unei astfel de manichiuri".

Samantha Sweet, purtator de cuvant al "Shellac", sustine ca, daca lacul de unghii este aplicat si indepartat de catre o persoana instruita, nu ar trebui sa apara astfel de probleme.

"Aplicarea Shellac, nu ar trebui sa deterioreze suprafata unghiei" spune ea. "Lacul de unghii are o structura de fagure de miere, ceea ce il face poros. Uleiurile patrund si hranesc unghiile."

Ea spune, de asemenea, ca indepartarea corecta a lacului se face cu vata din bumbac imbibata cu acetona lasata pe lacul de unghii suficient timp pentru a-l inmuia. "Nu trebuie sa va saturati unghiile cu acetona, nicidecum sa va inmuiati mainile intr-un bol cu dizolvant." spune ea.

Deci, daca vreti o manichiura de doua saptamani, alegeti cu atentie salonul la care mergeti.

"Categoric folositi un ulei pentru unghii si pastrati-le scurte", spune Emma Hill. "Folositi crema de maini si masati-va unghiile si cuticulele zilnic cu ulei de migdale. Acest lucru ar trebui sa reduca deteriorarea lor, dar nu exista nici o garantie."

Cure de sanatate
Cand avem nevoie de o cura de detoxifiere?
Terapia indiana cu pietre calde
Dieta pentru ochi sanatosi
Cura cu pepene rosu
Ceaiul de zmeura - cura de detoxificare completa
Avantajele folosirii saunei
Dieta de detoxificare in 5 zile
Dieta de lupta impotriva cancerului la san
Dieta de detoxifiere pentru femei
Ce stim despre terapia cu acupunctura si cum ne poate ajuta?
Este hipnoza o metoda terapeutica?
Detoxifierea de primavara
Reteta miraculoasa cu usturoi
Ce este Ganoterapia?specialistul raspunde
Lupta impotriva cancerului cu varza
Lasatul de fumat ne face fericiti
Varza rosie - tratamente pentru sanatate
Cum ne tratam corpul cu varza?
Expunerea la soare scade riscul de cancer
Rolul apei pure in detoxifiere
Dieta mediteraneana ne imbunatateste calitatea vietii
5 bauturi de vara pentru detoxifiere
Nutritie fara colesterol
Beneficiile uleiului de masline

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII