Ce este Ganoterapia?

Ce este Ganoterapia?

Ce este Ganoterapia?

  • Ganoterapia este o metoda de dobandire a sanatatii ce foloseste Ganoderma Lucidum – ciuperca ce poarta si numele de Reishi sau Ling Zhi. Aceasta specie de ciuperca medicinala, care s-a bucurat de o mare pretuire din partea chinezilor a fost un remediu secret folosit de mii de ani.

Ganoterapia este o metoda de dobandire a sanatatii ce foloseste Ganoderma Lucidum – ciuperca ce poarta si numele de Reishi sau Ling Zhi. Aceasta specie de ciuperca medicinala, care s-a bucurat de o mare pretuire din partea chinezilor a fost un remediu secret folosit de mii de ani deoarece avea excelentul renume de a mentine sanatatea si sustine longevitatea.

Unii imparati chinezi au denumit-o Planta Tineretii, Planta lui Dumnezeu sau Elixirul Eternitatii. Ciupercii magice, mai puternica de 8 ori decat Ginsengul, i-au fost dovedite stiintific veleitatile, prin colaborarea cu cadre medicale si cu producatorii de medicamente.

Ganoderma Lucidum nu era pentru oamenii de rand, iar taranilor care incercau sa o fure li se taia mana. Astazi, informatiile si practica nu mai sunt secrete, ci au fost publicate de foruri academice din China pana in America, in documente stiintifice si pe sute de pagini de pe internet.

Printre multele calitati ale Ganodermei, amintim: purificarea sangelui, curatarea toxinelor, reglarea functiilor organismului, reglarea imunitatii si a digestiei, refacerea celulelor ADN, stabilizarea tensiunii sangvine, detoxifiere, curatarea colonului, protejarea ficatului, intarirea inimii cresterea apetitului, mentinerea unei stari bune de sanatate si pastrarea tineretii.

Corpul devine propriul medic

Cele mai multe boli cronice si acute au drept cauza, pe langa stresul cotidian, dezechilibrul determinat de acumularea de toxine si dizarmonia dintre functiile organismului.

Ganoderma are capacitatea de a descoperi bolile ascunse in organism. Ea nu le vindeca, dar poate ajuta la reechilibrarea sistemului nostru si la imbunatatirea imunitatii impotriva bolii. Astfel corpul primeste permisiunea de a deveni cel mai bun doctor al lui insusi.

Principalele functii si componente

Polizaharidele si germaniul organic din Ganoderma, imbunatatesc capacitatea naturala de vindecare a organismului si au proprietati antitumorale, impiedicand degenerarea organelor interne si intarind celulele din tesuturi. Aceste elemente determina cresterea nivelului de oxigen din sange si faciliteaza eliminarea celulelor moarte.

Adenozina ajuta la impiedicarea formarii de cheaguri in sange, imbunatateste circulatia sanguina, scade nivelul de colesterol, reduce grasimile, imbunatateste functionarea cortexului si a glandelor interne determinand mentinerea echilibrului endocrin, regleaza metabolismul, aduce starea de tinerete si de energie in corp si mentine echilibrul PH-lui din sange. Aceasta substanta activa a Ganodermei intareste sistemul digestiv, impiedica alergiile din cauza antigenilor, reduce colesterolul si activeaza nucleul celulelor.

Esenta ganodermica intinereste tesuturile organismului, ii conserva functiile, vindeca problemele pielii si infrumuseteaza pielea. Este totodata eficienta pentru uzul extern in tratarea ranilor, a ulceratiilor mucoasei bucale si pentru oprirea sangerarii.

Cum o folosim?

Cei ce au reusit sa puna Ganoderma in produse zilnice de larg consum ar trebui premiati.

Ei bine, Ganoderma se poate consuma sub forma de ceai, cafea, cappuccino, produse cosmetice, inclusiv pasta de dinti, sau sub forma de capsule si suplimente nutritive. Cafeaua, pe langa faptul ca este delicioasa, nu ne va mai consuma calciul din organism.

M-a fascinat Jasmuheen, autoarea australiana a mai multor carti despre armonizarea fiintei si a vietii noastre, care destainuie in recenta ei carte tradusa in limba romana "Vindecare armonioasa si Calea Nemuritorilor", felul in care Ganoterapia a ajutat-o sa isi trateze un inceput de cancer ce-l avea la buza superioara.

Acesta a fost si motivul pentru care am inceput sa studiez si sa folosesc Ganoderma.

Modul meu de a-mi mentine sanatatea si un nivel ridicat de energie in viata de zi cu zi este un mod de alimentatie naturala si un sistem de gandire pozitiv, cat mai armonios, motiv pentru care apropierea de aceasta Planta a Tineretii, este o bucurie. Pentru mai multe detalii  sau informatii va puteti adresa la ganocaffe@yahoo.com

Va recomandam sa mai cititi si:

Alimentatie sanatoasa
Scaderea nivelului de colesterol
Alimentele care va ajuta sa dormiti mai bine
Cafeaua ne ajuta sa traim mai mult
Cat este de nesanatos sa...
Salata verde - regina legumelor
Carbohidratii si tineretea
100 de alimente fara calorii
Iaurtul - un aliment minune?
Vinul rosu, poate trata paradontoza?specialistul raspunde
Ce fel de paine sa mancam?
Magneziul previne infarctul
25 de secrete pentru o viata mai lunga
Vitaminele pilule: avertismentul specialistilor
Alimente miraculoase care mentin sanatatea
Bananele, un aliment perfect

Cure de sanatate
Cand avem nevoie de o cura de detoxifiere?
Terapia indiana cu pietre calde
Dieta pentru ochi sanatosi
Cura cu pepene rosu
Ceaiul de zmeura - cura de detoxificare completa
Avantajele folosirii saunei
Dieta de detoxificare in 5 zile
Dieta de lupta impotriva cancerului la san
Dieta de detoxifiere pentru femei
Ce stim despre terapia cu acupunctura si cum ne poate ajuta?
Este hipnoza o metoda terapeutica?
Detoxifierea de primavara
Reteta miraculoasa cu usturoi

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII