Idei pentru camera baietilor adolescenti

Idei pentru camera baietilor adolescenti

Idei pentru camera baietilor adolescenti

  • Cand vine de camera lor, baietii sunt diferiti de fete, ei nu au nevoie de mult decor in camera, au nevoie doar de un loc unde sa doarma :) Este propriul lor loc in care dezordinea este binevenita, insa intreaga camera trebuie sa fie primitoare (prietenii vor veni in vizita), curata si totusi ordonata dar si suficient de barbateasca in acelasi timp. Iata niste idei pentru aranjarea unei camera de adolescent.

Idei pentru camera baietilor adolescenti

Desprecopii va ofera cateva idei si inspiratii cu privire la modul in care puteti decora camera adolescent. Baietii sunt diferiti de fete, ei nu au nevoie de mult decor in camera, au nevoie doar de un loc unde sa doarma :) Este propriul lor loc in care mizeria este binevenita, insa intreaga camera trebuie sa fie primitoare (prietenii vor veni in vizita), curata si totusi ordonata dar si suficient de barbateasca in acelasi timp. Mai mult decat atat, camera copilului dumneavoastra va trebui sa aiba unele elemente de "baieti", cum ar fi aeronave, masini misto, articole sportive, jocuri, sau poate discutati impreuna pentru alte idei?

autor: redactor Desprecopii.com  - Toate drepturile rezervate (c) 2013

 Cititi si Presiunea de a fi perfect |  Pubertatea copiilor nostri - sa o intelegem

Succes in meseria de parinte!

 Va recomandam sa cititi si:

Pentru a intilni alti parinti de adolescenti, participati la sectiunea speciala a forumului Desprecopii.com: Adolescentii

  Adolescentii (12-18 ani)
Frumosi, plini de personalitate, incapatinati. Pregati de zbor din cuibul cald al casei parintesti.

Mai cititi:
Sport pentru copii, activitati educative, animalute

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII