Cum protejati pielea sensibila a bebelusului? (concurs)

Cum protejati pielea sensibila a bebelusului? (concurs)

Cum protejati pielea sensibila a bebelusului? (concurs)

 • Protectie si ingrijire delicata de la Nivea Baby
/Images/NIVEA_Baby_Logo.jpgTopicul pe care se desfasoara concursul este AICI

Regulament concurs  NIVEA Baby desfasurat pe forumul Desprecopii.com

Gama NIVEA Baby Pure & Sensitive a fost dezvoltata cu ajutorul dermatologilor si al medicilor pediatrici special pentru ingrijirea pielii uscate si sensibile a bebelusilor.

Pentru a intra in concurs, draga mamica, te invitam sa raspunzi la urmatoarea intrebare pe care o gasesti pe topicul special de pe forum - Cum protejati pielea sensibila a bebelusului?

Intrand in concurs, ai sansa sa castigi premiul cel mare: Masinuta NIVEA Baby, sau unul din cele 20 de pachete de produse NIVEA Baby Pure & Sensitive:  

 - NIVEA Baby Lotiune de Spalat Pure & Sensitive
 - NIVEA Baby Lapte de Corp Pure & Sensitive
 - NIVEA Baby Crema Intensiva SOS Pure & Sensitive
 - NIVEA Baby Servetele Umede Pure & Sensitive

Alegerea castigatorului se va face prin tragere la sorti dintre participantii care au raspuns pe forum la intrebare.
Afla mai multe despre ingrijirea pielii bebelusului tau aici

 /Images/concurs-nivea-poza-premiu.jpg

20 premii: Gama Completa Pure & Sensitive (lotiune, lapte, crema intensiva si servetele)

Masinuta
NIVEA BABY
/Images/masinuta-concurs-nivea-baby.jpg

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI  

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina. 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 25 Aprilie 2013 si se va incheia la data 1 Iunie 2013. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii premiului vor fi anuntati la topicul de concurs pe data de 6 Iunie 2013.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs: Pentru a intra in concurs, draga mamica, te invitam sa raspunzi la urmatoarea intrebare pe care o gasesti pe topicul special de pe forum - Cum protejati pielea sensibila a bebelusului? Cine voteaza la sondaj intra in concurs cu 1 loz, iar pentru mai multe sanse de castig, propune si alte variante de raspuns la topic, astfel vei mai acumula 3 lozuri 

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Cei 21 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti. Premiile nu se acorda in bani.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii sau Anda08) in termen de 7 zile. Castigatorul va fi informat de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 6 Iunie 2013 pe forumul Desprecopii.com
 

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES! 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

15 comentarii din totalul de 52:

 1. Alexandra
  Alexandratrimis la 1/7/2013

  Va multumesc pentru premiu. Azi a ajuns..Multumesc Nivea Baby

  Raspunde la acest comentariu
 2. slabu liliana
  slabu lilianatrimis la 3/6/2013

  Pentru ingrijirea pielii copilului folosesc NIVEA BABY.

  Raspunde la acest comentariu
 3. anamaria
  anamariatrimis la 3/6/2013

  pt primul bebe am folosit nivea baby pe care am primit-o in urma unui concurs realizat tot pe net si am ramas fideli acestei marci,iar pt al doilea care urmeaza sa se nasca peste cateva saptamani voi folosi tot aceasta gama,am fost foarte multumiti de nivea,o folosim toti,eu pt vergeturi ,marian pt baita

  Raspunde la acest comentariu
 4. SLABU MARIAN
  SLABU MARIANtrimis la 3/6/2013

  Pentru ingrijirea pielii copilului folosesc NIVEA BABY.

  Raspunde la acest comentariu
 5. albus ramona
  albus ramonatrimis la 2/6/2013

  Baita noi o facem doar cu NIVEA Baby Lotiune de Spalat Pure & Sensitive iar apoi urmeaza masajul cu lotiunea de corp NIVEA Baby Lapte de Corp Pure & Sensitive

  Raspunde la acest comentariu
 6. andreea petronela
  andreea petronelatrimis la 2/6/2013

  folosesc NIVEA PURE &SENSITIVE bebe nu se irita pe piele miroase frumos si e foarte pufos si catifelat.

  Raspunde la acest comentariu
 7. SLABU LILIANA
  SLABU LILIANAtrimis la 2/6/2013

  PIELEA COPILULUI O INGRIJIM CU NIVEA BABY.

  Raspunde la acest comentariu
 8. roman viorel
  roman vioreltrimis la 29/5/2013

  pe bebe il spalam cu NIVEA PURE & SENSITIVE care ii fac pielea moale si pufoasa...........il ador pe bebelusul meu

  Raspunde la acest comentariu
 9. ana maria fumuru
  ana maria fumurutrimis la 29/5/2013

  folosesc NIVEA PURE &SENSITIVE bebe nu se irita pe piele miroase frumos si e foarte pufos...............

  Raspunde la acest comentariu
 10. Virgil
  Virgiltrimis la 29/5/2013

  Folosesim doar sapunuri neutre, usor hidratante sau hranitoare, fara aroma sau conservanti.Gama NIVEA imi protejeaza pielea sensibila ,cu produsele Nivea Baby

  Raspunde la acest comentariu
 11. george florin
  george florintrimis la 29/5/2013

  Gama NIVEA imi protejeaza pielea sensibila ,cu produsele Nivea Baby.

  Raspunde la acest comentariu
 12. Adriana Vlad
  Adriana Vladtrimis la 23/5/2013

  Pentru ingrijirea pielii sensibile a bebelusului nostru, folosim produse Nivea baby pure & sensitive.

  Raspunde la acest comentariu
 13. Adriana Vlad
  Adriana Vladtrimis la 23/5/2013

  Pentru ingrijirea pielii sensibile a bebelusului nostru, folosim produse Nivea baby pure & sensitive.

  Raspunde la acest comentariu
 14. Pasca Marius
  Pasca Mariustrimis la 23/5/2013

  Gama NIVEA imi protejeaza pielea sensibila ,cu produsele Nivea Baby.

  Raspunde la acest comentariu
 15. nelida
  nelidatrimis la 21/5/2013

  Folosesim doar sapunuri neutre, usor hidratante sau hranitoare, fara aroma sau conservanti.Nu folosim pudra deoarece poate avea ca efect uscarea pielii.Se recomanda expunerea la soare cel putin 15 minute pe zi.Masam pielea bebelusului cu uleiuri speciale pentru copii sau cu ulei de masline.Nu imbracam bebelusul cu prea multe straturi de haine pentru a evita iritatiile provocate de caldura.Dupa baie usucam pielea bebelusului prin tamponare si nu frecare. Folosim numai prosoape din bumbac 100% cat mai moi si mai groase.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII