Comentarii la articole

Comentarii la articole

Comentarii la articole

  • In aceasta pagina gasiti toate observatiile voastre la diverse articole din site-ul nostru.

     

    Ele nu sunt grupate pe articole ci ordonate in functie de data trimiterii.

     

    Daca doriti sa vedeti lista unui anume articol, urmati "linkul" cu numele articolului si - in pagina articolului - apasati pe "Lista de discutii pe aceasta tema"!

Cauta in comentarii

Puteti sa folositi formularul de mai jos si tipul de sortare pentru a accesa comentariile la articole

 

Sortati dupa titlul articolului!

Nr. Comentarii: 18401

  1. Articol: Cerclajul este cusătura care previne nasterea prematură - 5 lucruri de știut și sfatul mediculuiscris de: Lacramioara | 03.06.2002

    Buna! Am descoperit acesta adresa la o alta colega si pot sa va spun ca am fost foarte bucuroasa sa descoper ca exista un astfel de site.In ceea ce priveste pagina "retetelor",va felicit din tot sufletul si astept cu nerabdare si alte retete,deoarece fetita mea(are 1an si jumatate)este cam pretentioasa la mancare(nu mananca cartofi).Cand voi avea timp promit sa trimit si eu cateva retete pe care le prepar fetitei mele. Va doresc numai bine.

    Mergi la articol
  2. Articol: Horoscopul copiilorscris de: eve | 03.06.2002

    am un baiat nascut in zodia balantei ; ar fi interesant de stiut compatibilitate cu zodiile parintilor : tatal balanta , mama fecioara

    Mergi la articol
  3. Articol: Teama sau anxietatea despărțirii bebelușului de mămica: 3 soluții care trebuie încercatescris de: Barbara Soare | 31.05.2002

    Puteti sa ma ajutati sa gasesc o cresa in sectorul 1? Urmeaza sa ma mut in zona Grivita-Titulescu si nu stiu unde sa ma adresez. Va multumesc.

    Mergi la articol
  4. Articol: Concediul pentru sarcina si lauziescris de: Nica Mihaela | 31.05.2002

    Sint pentru prima data insarcinata si veau sa aflu daca dupa cei 2 ani de maternitate poate sa-mi asigure acelasi loc de munca, dar tot in cadru unitati unde lucrez.

    Mergi la articol
  5. Articol: Reproducerea asistată în România - o scurtă istorie până în prezent scris de: Anca | 30.05.2002

    Ma bucur ca scrieti despre rezultatele frumoase ale medicilor din Romania. Articolul dvs nu este insa ff corect din punct de vedere atat al termenilor cat si al unor date. De exemplu rareori se intampla ca in urma stimularii ovariene chiar si in cel mai agresiv caz sa se ajunga la 40 de foliculi. Numarul mediu de foliculi punctionati la un ciclu FIV este de 15. Iar faptul ca ar trebui sa fie minim 10 foliculi ca ciclu sa nu fie anulat pare ciudat. In clinicile din strainatate se fac punctii si atunci cand sunt numai 5 folicului. Inca un lucru care mi se pare exagerat ca sunt transferati 8 embrioni. In general numarul mediu este de 3 de embrioni transferati sau 2 blastociti.

    Mergi la articol
  6. Articol: Nașterea vaginală pas cu pas: pregatiri, stadii și cum decurge travaliulscris de: diaxandra | 28.05.2002

    Va multumesc din suflet pentru cele scrise. Probabil ca sunteti obisnuiti cu acest gen de mesaje, dar sincer mie imi sunteti de mare ajutor. Am 24 ani, sunt in luna a 8-a, va scriu de la serviciu...voi lucra pana la final. Credeti ca gresesc, poate afecta cumva bebelusul. Mentionez ca am munca de birou, conditii faine, dar multe ore 10-12 ore/zi. Sunt foarte solicitata psihic, dar ma simt bine. E ok? Daca aveti timp si placere, astept raspunsul D-voastra. Va multumesc si tineti-o tot asa. Diana.

    Mergi la articol
  7. Articol: Nașterea vaginală pas cu pas: pregatiri, stadii și cum decurge travaliulscris de: Mirela | 28.05.2002

    draga Diana - oricit de bine te simti inaninte de nastere se recomanda repaos cel putin 2 saptamani inante de data prevazuta a nasterii. Nasterea este o chestiune serioasa si trebuie sa fii f odihnita!

    Mergi la articol
  8. Articol: Viata sexuală a părintilor inainte și după nasterea bebelușului: modificari si igienăscris de: karen | 27.05.2002

    De ce nu se pune problema in general: viata sexuala a mamicilor,indiferent ca au copii de 2 luni sau 10 ani?.Mai mereu taticii nu inteleg ca nu mai suntem acele adolescente fara griji si pline mereu de viata.Copilul te schimba si-ti determina un alt psihic:te confrunti zilnic cu atitea probleme si schimbari incat de multe ori aceste aspecte au repercursiuni asuprea vietii sexuale.Nu sunteti de aceeasi parere? Pe cand un astfel subiect in discutie?

    Mergi la articol
  9. Articol: Cum să aveți cel mai SANĂTOS copil - pornind de la ziua conceperii sale: sfaturi care te vor ajutascris de: inaM | 25.05.2002

    Nu cred ca o atitudine vigilenta exclude orice surpriza. Am facut toate analizele recomandate in sarcina (inclusiv cele serologice)le-am si repetat, am facut ecografii in sapt. 14 si 21 pentru a afla abia la ecogrfia din saptamana 36 ca bebelusa mea are o intarziere de crestere. Ecografia a durat o ora si nu a decelat malformatii. Au urmat inca 3 ecografii (una la cabinetul Olimp) care nu au adus date suplimentare pentru ca la 38 de saptamani ultima ecografie sa deceleze cheilognatopalatoshizis, imperforatia foselor nazale si dilatare de ventriculi cerebrali. In final bebelusa nu a suprvietuit travaliului si toata lumea imi spune ca am noroc ca nu am un copil handicapat.La autopsie s-au vazut si alte anomalii. De fapt majoritatea existau in sapt 14 cand am facut prima ecografie dar nu s-au vazut. Pot sa spun ca sunt o exagerata, nu am luat pastile, nu am mancat o gramada de lucruri care contin E-uri, nu am consumat alcool si am pastrat o igiena stricta.Dar taranii nostrii deparaziteaza vacile cu DDT care trece apoi in lapte iar verdeturile contin mai multe chimicale dcat vitamine. Asa ca nu ma mai mira nimic.Simt doar o mare durere si nu stiu ce as putea face in plus data viitoare ca sa fiu sigura ca nu voi pati la fel. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva, doar ca grija si vigilenta mie nu prea mi-au servit.

    Mergi la articol
  10. Articol: Acidul folic si rolul sau pentru o sarcina sanatoasa. Tot ce e nevoie sa stii despre aceasta vitamina esentiala bebelusului din burticascris de: Andreea | 23.05.2002

    Am facut testul de sarcina si mi-a iesit pozitiv dar nu am fost inca la medic pentru ca este deocamdata devreme. Cred ca am vreo 3-4 saptamani. Credeti ca mai pot astepta pana pe la 1 luna si jumatate? Va intreb din punct de vedere al tratamentului cu acid folic.

    Mergi la articol
  11. Articol: Horoscopul copiilorscris de: suteu zenovia | 23.05.2002

    Am o fetita nascuta in data de 28 Martie 1999, deci este Berbec, este foarte stapina pe lucrurile care le face si independenta, dar nu este foarte dinamica precum arata zodiacul(ceea ce mi-as fi dorit sa fie asa), ea este foarte linistita pot sa spun ca prea cuminte. Dar la copilul Scorpion nu am nici un comentariu, baietelul se potriveste foarte mult, este un adevarat Scorpion de aceea cand ma supara ii spun Scorpionule. Va multumesc.

    Mergi la articol
  12. Articol: Creșterea și dezvoltarea normală a bebelușului intre 0-12 luni: greutate, creșterea capului, lungimescris de: cosmina | 23.05.2002

    Fetita mea are 4 luni si 13 zile si doar 5200 grame, la o lungime de 61cm. E subponderala? S-a nascut cu 3100g, la termen.

    Mergi la articol
  13. Articol: Mamele povestind experienta nasteriiscris de: Cristina Dinu | 22.05.2002

    Precizari: nu cred ca esti anestezistul meu pentru ca .. a fost vorba de o femeie. O femeie care ulterior a fost acuzata de luare de mita si cercetata penal (!!!). Nu mai stiu acum nimic in legatura cu ea. Deci, in timpul operatiei, m-am trezit cand imi scoteau copilul (cred), atunci am simtit ca-mi scoate tot din burta. Medicul ginecolog a "strigat" la anestezista: vezi ca se trezeste (am auzit clar). Dupa aceea, probabil ca mi-a bagat o cantitate suplimentara de anestezic pentru ca am adormit. Acum, privind in urma, nu inteleg de ce a fost nevoie de anestezie generala (nu aveam probleme deosebite) si de ce medicul anestezist nu mi-a administrat cantitatea suficienta de anestezic (am inteles ca este pe kg/corp - eu sunt o tipa slabuta). Precizez, ca raspuns pentru Diana Sarbu ca i-am dat si spaga (inainte) destul de substantiala. Cam asta, daca mai ai nelamuriri in legatura cu "experienta" mea, anunta-ma.

    Mergi la articol
  14. Articol: Acidul folic si rolul sau pentru o sarcina sanatoasa. Tot ce e nevoie sa stii despre aceasta vitamina esentiala bebelusului din burticascris de: emilia | 22.05.2002

    Este bine de stiut desi nu semneaza un medic sau vreo sursa de documentatie de specialitate multumesc

    Mergi la articol
  15. Articol: Viata sexuală a părintilor inainte și după nasterea bebelușului: modificari si igienăscris de: Gabriela | 21.05.2002

    Este bine sa aflam si asa ceva, mai sensibil. Multumesc din suflet, cred ca mi-ati salvat viata si copilul. Nu stiu ce ma faceam fara voi. Si sotul meu trebuie sa citeasca, sa se mai dea pe brazda. Va doresc numai bine, pe cat de bine scrieti. Daca nu va supar de loc, mai trimit impresii.

    Mergi la articol
  16. Articol: Mamele povestind experienta nasteriiscris de: Anestezistul Cristinei Dinu din Ploiesti | 21.05.2002

    Draga Cristina, Iata ce spui: <> Sunt putin nedumerit... Daca nu ai auzit tipatul copilului inseamna ca mi-am facut datoria. Atunci cand anestezia este "insuficienta", primele aduceri aminte sunt cele sonore... Putem discuta mai pe indelete, iti pot da cateva articole pe aceasta tema sa citesti si poate sa le publici. Cum e? Astept raspuns.

    Mergi la articol
  17. Articol: Prin schimbarea scutecelor m-am apropiat cel mai mult de copilul meu. Sfaturi de expert in schimbatul scutecelor de la un tata - confesiuniscris de: Margareta | 21.05.2002

    Pai ce se poate face daca nici nu aduc bani, nici nu schimba scutece? Sa nu schimbi barbatul?

    Mergi la articol
  18. Articol: Lectiile barbatilor: Pregatirea pentru marele evenimentscris de: Lenuta | 21.05.2002

    Barbatul meu va intreaba de ce pagina asta nu e scrisa de un barbat? Cu respect...

    Mergi la articol
  19. Articol: Cum putem contribui la dezvoltarea inteligentei copilului inca de la varsta de 1 anscris de: Anca | 21.05.2002

    Cred ca partea cu calculatorul este un pic exagerata. Copii pot deveni foarte usor dependenti de calculator si televizor si incet, incet, acestea inlocuiesc plimbarile, joaca in parc cu alti copii, schimburile ce se pot realiza intre copii. Acestia devin niste mici salbaticuti.

    Mergi la articol
  20. Articol: Disciplina copilului: între reguli, tactici și răbdare - abordarea educației pozitivescris de: Anca | 21.05.2002

    disciplinarea este uneori greu de realizat.Copilul meu bate in tot ce prinde de la scaun, pat, dula si orice face zgomot.Nu ar fi nimic daca nu ar iubi atat de tare geamul si oglinda care la urma urmei sint foarte periculoase. Inca nu am reusit sa-l opresc din cea mai mare placere, dar periculoasa.

    Mergi la articol

Output "
"

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII