Grand Kids, program educational gratuit destinat copiilor din familii cu venituri reduse

Grand Kids, program educational gratuit destinat copiilor din familii cu venituri reduse

Grand Kids, program educational gratuit destinat copiilor din familii cu venituri reduse

Fiecare copil merita sansa de a se dezvolta frumos, de aceea exista Grand Kids, un program educational gratuit special creat de Grand Entertainment pentru copiii care provin din familii cu venituri reduse.

Educatia copilului tau este la fel de importanta ca si fundatia unei case, iar participarea la programul Grand Kids il va ajuta sa isi intareasca increderea in sine si in propriile ganduri, sa isi antreneze imaginatia si sa invete sa se exprime liber, coerent si argumentat, sa introduca notiuni de colaborare si „munca in echipa”, dar ii va creste di nivelul de concentrare, memorare si dictie.

Cu cât mai devreme îi descoperi potențialul copilului tău, cu atât mai ușor îi va fi să își construiască un viitor. Prin exerciții de ritm, atenție și coordonare, exerciții de expresie corporală, de vorbire, improvizație, pantomimă, lucru pe text, el va reuşi să îşi descopere atuurile şi să îşi îmbunătățească abilitățile psihomotorii. În cadrul programului, copiii se vor bucura de atelierele de comunicare și dezvoltare personală care se realizează împreună cu echipa Cool School, din care fac parte traineri și actori cu o experiență de peste 8 ani în educația copiilor.

Programul adresat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani se va desfășura sub formă de ateliere săptămânale și va avea la bază exerciții și jocuri interactive din sfera teatrului. Vor fi formate 4 grupe a câte 10 copii, iar atelierele vor fi adaptate pentru fiecare grupă de vârstă, fie între 7-10 ani, fie între 11-14 ani. Atelierele se vor desfășura în perioada aprilie-iunie 2016, fiind organizate 8 ateliere pentru fiecare grupă a câte 1,5 ore, în fiecare duminică, între orele 10:00 – 14:00.  Întreaga aventura se va desfăşura la Grand Cinema & More, în Băneasa Shopping City, iar selecția se va face în funcție de locurile disponibile, vârsta copiilor, disponibilitatea lor de a participa pe toată durata programului și pe baza declarației de venit.

Poţi să îţi înscrii şi tu copilul în programul Grand Kids şi să vă bucuraţi împreună de o dezvoltare a abilităţilor sale cu ajutorul unor oameni cu experienţă cu ajutorul activităţi extracuriculare.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️