Dezinfectarea rufelor de bacterii și virusuri pentru a impiedica răspandirea bolilor

Dezinfectarea rufelor de bacterii si virusuri pentru a impiedica raspandirea bolilor

Dezinfectarea rufelor de bacterii și virusuri pentru a impiedica răspandirea bolilor

In anotimpurile reci, când circulă multe bacterii si virusuri, e important să stim sa dezinfectăm regulat hainuțele si jucăriile copiilor. Copiii și bebelușii, al căror sistem imunitar este încă în curs de dezvoltare, sunt mai predispuși bolilor. În special bebelușii, care duc diverse obiecte la gură sau care merg de-a bușilea, sunt cei mai expuși infecțiilor, în urma contactului cu suprafețele.

În asemenea cazuri, Sanytol, gama expertă în dezinfecție, vă oferă un dezinfectant special conceput pentru haine care, prin fomula sa cu triplă acțiune, elimină 99.9% din bacteriile, fungii și virusurile de la suprafața hainelor.

►veti citi:
Vrem sa ne ferim familia de bacterii si virusuri
Preventia incepe in casa prin dezinfectarea rufelor si jucariilor
Dezinfectați-vă rufele cu Sanytol pentru a elimina în întregime germenii și mirosurile neplăcute
Copiii și bebelușii, al căror sistem imunitar este încă în curs de dezvoltare sunt mai predispuși bolilor
Cum distrugem microbii din masina de spalat?
Forumul parintilor

Vrem să ne ferim familia de bacterii si virusuri

Orice mămica isi doreste să nu se imbolnavească nimeni din familie - nici copiii si nici sotul.  Vrem să ne pazim copiii de Enterovirus, de gripă sau chiar raceală. Iar preventia incepe prin impiedicarea bacteriilor și virusurilor să se raspandeasca in casă. (aici e calendarul de circulatie al virusurilor)

Preventia incepe in casă prin dezinfectarea rufelor si jucăriilor

Cercetatorii de la universitatea americană Cornell - au  studiat ce se poate face pentru a preveni răspândirea rapidă a bacteriilor și virusurilor in casă. Iar rufele sunt pe prima lista de masuri. Trebuie să ne asigurăm că sunt bine dezinfectate pentru a nu favoriza inmultirea acestor microbi și germeni.

Cercetatorii au demonstrat că răspandirea bacteriilor și virusurilor este perfect blocată  - in prima instantă, de dezinfectarea riguroasă a hainutelor sau jucariilor copiilor.

Dezinfectați-vă rufele cu Sanytol pentru a elimina în întregime germenii și mirosurile neplăcute

Hainele, jucăriile de pluș sau alte textile acumlează bacterii, fungi sau virusuri, în contact cu podelele, cu murdăria sau cu mediul înconjurator. Aceste microorganisme pot cauza mirosuri neplăcute sau iritații ale pielii, pot fi purtătoare de boli, iar pentru a scăpa de ele nu este suficient doar să le spălăm, ci trebuie să le și dezinfectam.

Copiii și bebelușii, al căror sistem imunitar este încă în curs de dezvoltare, sunt mai predispuși bolilor

În special bebelușii, care duc diverse obiecte la gură sau care merg de-a bușilea, sunt cei mai expuși infecțiilor, în urma contactului cu suprafețele.
În asemenea cazuri, Sanytol, gama expertă în dezinfecție, vă oferă un dezinfectant special conceput pentru haine, care prin fomula sa cu triplă acțiune, elimină 99.9% din bacteriile, fungii și virusurile de la suprafața hainelor.

Această formulă elimină mirosurile neplăcute prin distrugerea bacteriilor care le generează, distrugând în același timp și germenii care rămân în mașina de spălat, evitând astfel răspândirea lor, lăsând un miros plăcut.

Poate fi folosită cu orice tip de material, îmbrăcăminte sportivă, lenjerie intimă, materiale textile (prosoape, cearșafuri, țesături), haine de copii, textile care intră în contact cu animalele de casă, îmbrăcăminte purtată de persoanele bolnave... Este un miros proaspăt, care lasă o senzație de prospețime de durată asupra rufelor.

Produsul este indicat atât pentru hainele albe, cât și pentru cele colorate.Poate fi folosit atât în timpul spălatului manual, cât și în timpul spălatului automat, cu orice tip de detergent pudră sau lichid. Produsul poate fi folosit la temperaturi scăzute, chiar și la 20º C, sau la temperaturi ridicate.
Pentru spălatul manual, turnați 1/2 capac de dezinfectant (20 ml) în 3,5 litri de apă și lăsați formula să acționeze timp de 15 minute.

Pentru spălatul automat, adăugați două capace si jumatate de dezinfectant (90 ml) în compartimentul special al mașinii de spălat.

Este important să evitați folosirea balsamului, deoarece acesta poate interveni în procesul de eliminare al germenilor. Pentru mai multe informații vizitați www.sanytol.ro

Cum distrugem microbii din masina de spălat?

Microbi in masina de spălat?

La prima vedere, intrebarea ar putea parea absurdă. Prin definitie, masina de spălat foloseste la curatarea rufelor murdare, prin urmare si la distrugerea microbilor. Desi atunci cand ne gandim la microbi ii asociem mai degraba cu alte obiecte, cum ar fi toaleta, cosul de gunoi sau alte lucruri se pare ca unul dintre adaposturile preferate ale acestora este, paradoxal, masina de spălat. Apa fierbinte si detergentul nu fac intotdeauna fată multitudinii de germeni citeste mai departe aici.

Despre bacterii si virusuri, merita stiut:

Locuri unde se ascund microbii in casa  
Uscarea rufelor in casa nu este un lucru sanatos

Despre sanatatea familiei, ar putea fi util de citit si:

Gripa porcina
Totul despre alergii
Infectia cu e.coli
Arsurile solare, tratamente la indemana
Ai grija cu cine iti lasi copiii acasa!
Anemia pernicioasa
10 probleme jenante ale pielii si remediile lor
Boala Lyme (Borelioza)
Infectiile transmise de animalele de companie (de casa)
Importanta protejarii copiilor de fumatul pasiv
Muscaturile de paianjen si scorpion
Atentie: Biberoanele pentru bebelusi pot fi periculoase

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII