Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

 

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, apa oligominerală naturală Aquatique a fost desemnată câștigătoare la categoria “Apă minerală plată pentru sugari și copii mici”

 

 

Aquatique - cea mai bună apă minerală plată pentru sugari și copii mici

Pentru alcătuirea acestui top, revista Forbes România a colaborat cu compania D&D Research, ce a realizat în perioada iulie-septembrie 2016 o amplă cercetare a opiniei mamelor la nivelul întregii țări. Topul a fost realizat pe baza răspunsurilor mamelor cu vârsta între 22 și 35 de ani, care au copii cu vârste între 0 și 5 ani, și care locuiesc în 41 de orașe din România cu peste 50.000 locuitori.

Mamelor li s-a cerut să precizeze ce apă minerală plată folosesc pentru copilul lor, să numească marca de apă în care au încredere, care este cea mai sigură pentru copilul lor și să denumească brandul de apă cu cel mai ridicat nivel de calitate. Aquatique a obținut cel mai mare punctaj la toate aceste criterii, fiind desemnată cea mai bună apă minerală plată pentru sugari și copii mici.

 Aquatique are un continut extrem de redus în sodiu

Apa minerală naturală oligominerală Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpaţi, la o altitudine de 1.100 m în zona protejată Parcul Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Datorită conţinutului extrem de redus în sodiu, 1mg/l, Aquatique este recomandată şi în dietele fără sare ale adulților și pentru prepararea hranei bebelușilor.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

 1. Ioana
  Ioanatrimis la 25/11/2016

  Este o apa minerala buna. A fost in TOP 3 si la un studiu realizat de APC in 2015: http://www.apc-romania.ro/ro/i-studiu-privind-calitatea-apei-pentru-bebelusi/MjkyLTE.html

  Raspunde la acest comentariu
  • Cris
   Cristrimis la 25/11/2016

   Ai fost mai rapida. Si eu doream sa scriu despre acel studiu dar nu gaseam linkul. Si eu prefer aceasta apa minerala pentru bebelusul meu. Cumpar alt brand numai daca este in oferta la supermarket, dintre brandurile in care am incredere.

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII