Invata prin joaca cu super plastilina PLAY DOH!

Invata prin joaca cu super plastilina PLAY DOH!

Invata prin joaca cu super plastilina PLAY DOH!

  • Anul acesta, campania națională „Back to School” (re)aduce superplastilina PLAY-DOH pe masa de joacă a celor mici,sub forma uneicompetiții cu premii de neratat. Campania provoacă părinții români să își pună imaginația la joacă alături de copii, alăturându-se astfel Academiei PLAY-DOH.

    Aceștia trebuie să se înscrie în concurs pe platforma www.Playdoh-Academy.ro, să răspundă provocărilor lansate de Hasbro și... pot câștiga jucăriile preferate ale copiilor sau chiar premiul cel mare: o vacanță pentru întreaga familie!

Atunci când discutăm despre sănătatea copilului, este important să acordăm atenția necesară dezvoltării sale fizice și psihice deopotrivă.

Până la vârsta adolescenței, învățarea se face în principiu prin joacă, astfel că se recomandă selectarea cu grijă a activităților de divertisment și timp liber ale celui mic. Îmbinând distracția cu educația, copilul se dezvoltă armonios, deprinde abilități și cunoștințe valoroase și reperează cu ușurință aplicabilitățile practice ale informațiilor din jurul său.

Una dintre aceste activități minune este chiar joaca cu plastilina. Mai mult decât a fi un instrument extrem de util de predare pentru prichindei (redarea conceptelor abstracte sau predarea lecțiilor dificil de ilustrat și înțeles altfel decât prin modelaj), plastilina le exersează creativitatea și abilitățile motorii, în special în ceea ce privește coordonarea ochi-mână.Cei mici nu doar că își dezvoltă imaginația, personalizându-și lucrările și creând forme sau personaje inedite, ci parcurg totodată și un proces  de cunoaștere și descoperire (atât a sinelui, prin reprezentările lor unice, cât și a mediului înconjurător).

Superplastilina PLAY-DOH te invita la un concurs special

Anul acesta, campania națională „Back to School” (re)aduce superplastilina PLAY-DOH pe masa de joacă a celor mici,sub forma unei competiții cu premii de neratat. Campania provoacă părinții români să își pună imaginația la joacă alături de copii, alăturându-se astfel Academiei PLAY-DOH. Aceștia trebuie să se înscrie în concurs pe platforma www.Playdoh-Academy.ro, să răspundă provocărilor lansate de Hasbro și... pot câștiga jucăriile preferate ale copiilor sau chiar premiul cel mare: o vacanță pentru întreaga familie!

Anul acesta, campania națională „Back to School” (re)aduce superplastilina PLAY-DOH pe masa de joacă a celor mici,sub forma uneicompetiții cu premii de neratat. Înscrie-te în Academie pe www.playdoh-academy.ro !

Care sunt etapele concursului?

Există două tipuri diferite de provocări Back To School:

1)    de modelaj, în care copiii trebuie să folosească pasta modelatoare PLAY-DOH într-un mod cât mai creativ pentru a îndeplini temele de pe platformă sau
2)    de quiz, în care aceștia răspund la întrebări de cultură generală, accesibile tuturor. Atât îndeplinirea provocărilor, cât și orice achiziție PLAY-DOH din magazine, se transformă în puncte. 

Etapele concursului - Înscrie-te în Academie pe www.playdoh-academy.ro !


Adunând cât mai multe puncte, jucătorii Academiei au șansa de a-și câștiga jucăriile preferate din wishlist-ul creat alături de părinte în contul platformei sau de a câștiga o vacanță în valoare de 2.000 de euro pentru toată familia!
Scopul principal al campaniei este acela de a-i implica pe cei mici într-un demers în care munca lor finală este recompensată, iar câștigul este pe măsura perseverenței și creativității de care dau dovadă (cu cât realizează proiecte mai mari sau mai ambițioase, cu atât primesc mai multe puncte).

Fiecare achiziție de super plastilină sau provocare PLAY-DOH îl aduce pe cel mic mai aproape de câștig! Înscrie-te în Academie pe www.playdoh-academy.ro !

Succes!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Tema:Jocuri

Comenteaza / Pune o intrebare

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!