Folositi-va buzele pentru a arata mereu tinere!

Folositi-va buzele pentru a arata mereu tinere!

Folositi-va buzele pentru a arata mereu tinere!

  • Cele mai noi cercetari arata ca buzele reprezinta un adevarat izvor al tineretii, cel putin in aparenta. Faptul ca femeile cu buze carnoase sunt considerate foarte sexy nu este o noutate, insa conform concluziilor la care au ajuns specialistii, acesta nu este unicul lor atu. Persoanele cu buze voluptoase sunt percepute ca fiind mai tinere decat cele cu buze subtiri.

Cele mai noi cercetari arata ca buzele reprezinta un adevarat izvor al tineretii, cel putin in aparenta. Faptul ca femeile cu buze carnoase sunt considerate foarte sexy nu este o noutate, insa conform concluziilor la care au ajuns specialistii, acesta nu este unicul lor atu. Persoanele cu buze voluptoase sunt percepute ca fiind mai tinere decat cele cu buze subtiri.

Pana aici toate bune si frumoase. Ce ne facem insa daca mama natura nu ne-a dotat cu buze de invidiat, ca ale Angelinei Jolie? Daca pentru multe dintre supereve aceasta intrebare da batai de cap, pentru specialistii in industria cosmetica sau in chirurgie plastica raspunsurile posibile reprezinta o adevarata sursa de prosperitate. Care sunt, asadar solutiile magice pentru a pacali natura in cazul in care considerati ca a fost cam zgarcita cu volumul buzelor voastre?

Tratamentele cosmetice

Tratamente injectabile  constau in injectarea a anumitor produse pe baza de acid hialuronic, precum Restylane si Juverdem, care, odata introduse in buze, le fac sa para mai voluminoase. Este o solutie cu efecte uimitoare pentru ca acidul hialuronic actioneaza ca un fel de suport interior pentru buze. Dezavantajul este ca tratamentul are efect pe o perioada cuprinsa intre sase luni si un an, din cauza mobilitatii mari a buzelor. Cu toate acestea, efectul este mai durabil decat al colagenului, care mentine buzele in forma doar cateva luni. De fapt, in ultima vreme colagenul este folosit din ce in ce mai putin in acest scop.
Pret: intre 250 si 500 de  euro

Implanturile  reprezinta o solutie mai durabila. Unele implanturi, cum este Permalip, sunt folosite pe acelasi principiu ca tratamentele injectabile. Siliconul nu este insa injectabil, ci necesita o interventie chirurgicala. Implanturile reprezinta o solutie rezonabila pentru a mari volumul buzelor, insa dezavantajul este ca sunt foarte dificil de indepartat in cazul in care pacientul este nemultumit de rezultat sau daca ceva nu merge cum trebuie dupa operatie. In plus, chiar daca se spune ca sunt permanente, de fapt ele isi mentin efectul maxim cinci ani.
Pret: aproximativ 1500 de euro

Transferul de grasime  este un tratament care presupune extragerea grasimii de pe coapse sau de pe suprafata stomacului si injectarea ei in buze. Este preferata de multi specialisti pentru ca, spre desoebire de tratamentele cu diversi compusi chimici straini corpului uman, se bazeaza pe substante ce fac parte din organism. Dezavantajul este ca in timpul transferului, multe celule de grasime sunt distruse si de aceea este necesar ca operatia sa fie repetata de aproximativ patru ori pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat.
Pret: intre 800 si 1500 de euro

Produsele de machiaj

Gloss pentru volum  toti producatorii de cosmetice se intrec in scoaterea pe piata a unor glossuri care sa creeze aparenta unor buze stralucitoare si voluminoase. Efectul este, desigur, temporar, insa produsele sunt usor de utilizat, iar efectele secundare sunt minime. Ingredientul secret al acestor tipuri de gloss este o substanta numita capiscum, care se gaseste si in ardeiul iute. Odata aplicat pe buze, glossul care contine aceasta substanta da o senzatie de furnicaturi din cauza dilatarii vaselor de sange, fenomen in care sta, de fapt, secretul aspectului voluptos al buzelor.
Pret: variaza de la un producator la altul

Ruj anti-imbatranire  efectul de intinerire a buzelor pe care il are acest tip de ruj se datoreaza faptului ca el contine acid hialuronic sau colagen. Actioneaza la fel ca si cremele anti-rid. Efectul rujurilor este insa mult mai slab decat al glossurilor, acestea din urma avand un impact vizual mult mai mare.
Pret: variaza de la un producator la altul

Hidratant pentru buze  actioneaza la fel ca fondul de ten, daca este utilizat inainte de aplicarea rujului. Din pacate, acest gen de produs are efect minim, mai ales daca aveti riduri in jurul buzelor. Conteaza foarte mult combinatia de substante continute de crema hidratanta si de rujul folosit dupa aplicarea acesteia.
Pret: variaza de la un producator la altul

Secretele unui machiaj reusit

Un machiaj reusit al buzelor poate avea uneori efecte miraculoase. Urmati cativa pasi esentiali pentru a avea buze perfecte:

1. Curatati buzele cu o crema exfolianta speciala. Pentru un efect maxim, folositi o periuta de dinti pentru copii, aplicand crema cu miscari circulare. Stergeti apoi buzele cu un disc demachiant.

2. Folositi un creion pentru contur. Va ajuta sa dati o forma perfecta buzelor si, in plus, impiedica imprastierea rujului prin ridurile foarte fine din jurul buzelor. Daca vreti sa dati senzatia ca aveti buze mai mari, puteti sa aplicati conturul pe partea exterioara a buzelor, insa nu exagerati pentru ca s-ar putea sa aveti surprize neplacute. Daca vreti ca rujul sa reziste mai mult, aplicati putin contur pe toata suprafata buzelor.

3. Aplicati un strop de pudra, apoi intindeti rujul in strat subtire. Indepartati surplusul cu un servetel, strangandu-l usor intre buze, apoi aplicati din nou ruj. Dupa aceea, aplicati cateva picaturi de gloss pe toata suprafata buzelor, incercand sa il intindeti cat mai putin  pentru a-i pastra efectul de stralucire.

4. Pentru a avea buze si mai voluminoase, aplicati la final, cu degetul, un gloss lucios, intinzandu-l din interior spre marginea buzelor.

Va recomandam sa mai cititi si:

Sfaturi de moda
Noi tendinte in materie de bijuterii
Trenduri de primavara-vara 2007: pietre si stralucire
Blugii si modelul care ne avantajeaza
Mihai Albu: Lucrez pentru oameni celebri şi nu numai&
LAURA OLTEANU: Îmi place sa vad femeia ca pe o Diva
Ghidul de piese esentiale in functie de trup
Ghidul de piese esentiale pentru femeile inalte
Ghidul de piese esentiale pentru femeile scunde
Ghidul de piese esentiale pentru femei slabe
Ghidul de piese esentiale pentru femei plinute
10 greseli majore de imagine

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII