APTAMIL si copilul meu (concurs)

APTAMIL si copilul meu (concurs)

APTAMIL si copilul meu (concurs)

 • Impartaseste cu noi experienta ta cu Aptamil si poti castiga premii frumoase!

Regulamentul concursului APTAMIL si copilul meu, desfasurat pe forumul Desprecopii.com

Mamicile sunt invitate sa impartaseasca experienta lor cu Aptamil, in cadrul unui topic special de pe forum . Raspunsurile frumoase si argumentate, vor intra la tragerea la sorti a premiilor. Premiile vor fi:

 • Premiul 1: Un scaun de masina pentru bebelus (scoica) + 1 pachet Aptamil
 • Premiul 2: 10 premii care constau in cate 2 cutii Aptamil (in functie de varsta bebelusului)

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este Desprecopii.com.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.desprecopii.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul
www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru - va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 27 octombrie 2010 si se va incheia la data 10 decembrie 2010. Inscrierile in concurs se vor opri la data 5 decembrie 2010. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 10 decembrie 2010.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs:

La concursul APTAMIL si copilul meu poate participa orice membru sau membra inregistrata a site-ului www.desprecopii.com 

Mamicile sunt invitate sa imparaseasca pe forum, in cadrul unui acestui topic special de concurs - experienta lor cu Aptamil.
Deci, raspundeti la concurs pe acest topic: APTAMIL si copilul meu.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, dintre participantii care participa la discutie, pe topicul special de concurs.

6. PREMII

a. Premiile constau in:

  • Premiul 1: Un scaun de masina pentru bebelus (scoica) + 1 pachet Aptamil
  • Premiul 2: 10 premii care constau in cate doua cutii Aptamil (in functie de varsta bebelusului)
 • Premiile nu se acorda in bani. Premiile sunt oferite de Danone Baby Nutrition Romania .

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul.

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 10 decembrie 2010 pe forumul Desprecopii.com, in cadrul topicului de concurs. 

ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Daca acest lucru nu se intampla in timp sau daca datele trecute in contul Desprecopii.com sunt gresite si administratorul nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare prim mesaj privat aceasta isi pierde premiul.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

12. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul
www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

13. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

15 comentarii din totalul de 16:

 1. tudorache caterina
  tudorache caterinatrimis la 5/6/2012

  Aptamil este un produs acceptat bine de copii,le place si il folosim.

  Raspunde la acest comentariu
 2. Naghi Ana-Sultana
  Naghi Ana-Sultanatrimis la 30/5/2012

  Pot spune ca fetitei mele nu ii mai facea placere sa manance lapte si eu nu eram hotarata nici sa trec la lapte de vaca,cu atat mai putin sa renuntam complet la lapte!Intamplarea a facut sa castigam laptic Aptamil exact in momentul in care eram decisa sa il incerc(pana la varsta de 1 an incercasem 2 tiupuri de lapte!).Si pot spune cu mana pe inima ca am gasit laptele potrivit penru fetita mea si vom ramane la el!

  Raspunde la acest comentariu
 3. horvathioana
  horvathioanatrimis la 20/7/2011

  este f bun laptele si la fetita me ii place.

  Raspunde la acest comentariu
 4. diana batori
  diana batoritrimis la 1/12/2010

  aptamil....cred ca e f potrivit si la trecverea de la alt lapte;),,,e f bine tolerast si reduce colicile in mod sigur:)n as skimba milupa sau aptamil pt nik in lume.sanatate tuturor

  Raspunde la acest comentariu
 5. dulfu melinda
  dulfu melindatrimis la 16/11/2010

  este un produs foarte bun si am recomandat si altor persoane

  Raspunde la acest comentariu
 6. Gabriela si Robert
  Gabriela si Roberttrimis la 5/11/2010

  Noi ne-am invatat cu Aptamil-ul tocmai in Italia, am alaptat pina la 7 luni si chiar cind era laptele matern pe terminate a trebuit sa plecam de urgenta in Italia pt. efectuarea unei operatii pt.Robert, asa ca am continuat fara nici o problema, fara nici o diferenta

  Raspunde la acest comentariu
 7. Iuliana Dobre
  Iuliana Dobretrimis la 5/11/2010

  Din pacate baietelul meu nu este alaptat,iar dupa ateva incercari si la sfatul medicului s-a oprit la Aptamil.II place si ma bucur sa vad ca a luat in greutate si e sanatos.

  Raspunde la acest comentariu
 8. Violeta
  Violetatrimis la 5/11/2010

  Bebelusul meu este foerte fericit cand mananca lapticul Aptamil. La iesirea din spital am cumparat o alta formula de lapte, insa bebelusul plangea, varsa si nu dormea. La 12 noaptea am plecat disperata sa caut un alt lapte si am descoperit Aptamil. Acum copilul are 3 luni si este sanatos si foarte fericit cu Aptamil. Va multumim ca va ganditi la copilasii nostri.

  Raspunde la acest comentariu
 9. alina iuliana
  alina iulianatrimis la 3/11/2010

  Folosim laptele Aptamil si il Recomand deoarece:contine immunofortis pentru a proteja bebe intarindu i sitemul imunitar in mod natural,are toate elementele nutritive care ii sunt necesare bebelusului,contine vitamine si minerale necesare bebelui pentru o dezvoltare armonioasa si frumoasa,printre acestea fiind si fierul care este foarte necesar pentru formarea globulelor rosii,raportul calitate pret este unul f.bun inclinind balanta spre calitate.Aptamil este nr.1!

  Raspunde la acest comentariu
 10. beatrice gubavu
  beatrice gubavutrimis la 2/11/2010

  Buna ziua,sunt mamica unei fetite de 4 luni care este tare fitzoasa la min care.Papa numai san si nu vrea nimic altceva.Cum am ajuns la virsta la care trebuie sa incepem diversificarea mancarii,pediatra ne-a recomandat pe linga fructe si cereale cu lapte.Am incercat cu lapticul binecunoscut al mamei,dar nu ne place,asa ca am incercat si cu Aptamil si se pare k este pe gustul ei.Acum ramane de vazut daca doreste si cind facem plimbarica de seara prin parc sa bea putin laptic Aptamil.Am incercat si Milupa si Nuc dar nu ne place,scuipam si tipam tare cind il simtim ,dar acum sunt tare multumita ca am descoperit acasta marca cu ajutorul unei prietene.Multumim Aptamil!

  Raspunde la acest comentariu
 11. dodoflorin
  dodoflorintrimis la 2/11/2010

  Buna,mamici.Fetita mea are 13 luni si din pacate nu a placerea de a fii alaptata natural din cauza ca eu nu am avut nici un strop de lapte.Am descoperit asta in a6-a zi de viata.La sfatul medicului am inceput sa ai dau lapte artificial.In disperarea mea,vazind ca plingea de foame(avea 6 zile si eu nu am avut deloc lapte...)am luat din farmacie laptele recomandat de doc.Eu nu eram informata suficient pt ca imi doream enorm sa alaptez si am luat un lapte bun.Intimplarea a facut ca fetita mea sa nu il digereze si cu corpul plin de bubite si o mama in plina criza de disperare ne-am intors la spital.Dupa 3 zile petrecute in spital si analize,am descoperit ca e alergica la proteinele din lapte!!!Norocul nostru e ca din nou la recomandarea doc. am inceput o dieta foarte severa,cu un lapte special pt cei cu problema noastra.Si cine avea laptele asta?Aptamil-nutramigen!!!!!!!!!!!!Datorita acestui lapte special noi am crescut mari,sanatoase si bineinteles frumoase.Multumim,Aptamil,fara tine nu stiu ce ne faceam!!Ce puteam sa ai dau unui copil de 6 zile????Multumim inca o data!

  Raspunde la acest comentariu
 12. Manole Cristina
  Manole Cristina trimis la 1/11/2010

  Buna ziua, Sunt proaspata si tanara mmica a unui baietel superb, si Slava Domnului sanatos de 3 luni. Deoarece nu l-am putut alapta natural decat 3 saptamani, am fost nevoita sa trec numai pe formula. Inca din maternitate mi s-a recomandat laptele Nan, insa copilul meu in-afara faptului ca vomita continuu tot ce manca,m-am trezit ca in prima luna a luat in greutate doar 400 gr. O prietena mi-a recomandat sa incerc Aptamil, ea avand aceeasi problema cu baietelul ei. Am incercat Aptamil inca din ziua in care am vorbit cu ea. Acum baietelul meu creste armonios, i-a in greutate undeva in jurul a 850 gr/luna .....si nu vomita.Copiii nostrii sunt cei mai importanti ...pacat ca nu se promoveaza mai mult aceasta formula de lapte .

  Raspunde la acest comentariu
 13. Georgeta Moldovan
  Georgeta Moldovantrimis la 31/10/2010

  Sunt mamica unui baietel mancacios de 7 saptamani.Dupa nastere nu l-am putut alapta natural deoarece nu am avut lapte,de aceea am trecut pe alimentatie artificiala.La recomandarea unui pediatru am folosit nan,dar manca din ora in ora,ceea ce nu e normal. Am apelat apoi la medicul meu de familie care mi-a recomndat Aptamil....sincer baietelul meu mananca din 3 in 3 ore si creste frumos.Si sa stiti ca am fost gripati toti din casa dar el nu s-a imbolnavit.Sunt foarte multumita de acest lapte...imi pare rau ca mi-am chinuit bebele cu nan...dar daca numai apoi am aflat de el...asta este ...consider ca ar trebui sa se faca mai multa reclama acestui lapte praf.

  Raspunde la acest comentariu
 14. Iorga Maria Laura
  Iorga Maria Lauratrimis la 27/10/2010

  APTAMIL mi-a salvat noptile. Baietelul meu de doar 5 saptamani plangea noaptea incontinuu desi il alaptam din 2 in 2 ore (ceea ce nu era normal). Dna pediatru ne-a sugerat sa-i dam lapte praf deoarece cu lactatia stateam destul de prost in acel moment iar baietelul meu era foarte mancacios...concluzia fiind ca nu se satura de la piept. Am incercat initial un alt fel de lapte praf si nu prea vroia. La recomandarea medicului mediatru am luat APTAMIL. Si in momentul de fata iubitul meu pui bea laptic APTAMIL si suntem foarte multumiti de cresterea sa. Laptele praf APTAMIL ne-ar fi de un real folos daca am fi printre castigatori.

  Raspunde la acest comentariu
 15. Marginean Alina
  Marginean Alinatrimis la 25/10/2010

  Buna..sunt o proaspata mamica a unei fetite de 3 saptamani si pot zice ca am lapte din belsug ..nu este nevoie sa ii dau alt lapte dar pe viitor sigur voi alege APTAMIL deoarece calciul,fierul si vitaminele nu trebuie sa lipseasca bebelusului mai ales ca este in crestere ,am auzit numai lucruri bune despre acest produs de la prietenele mele care au bebelusi si categoric acesta il voi alege..

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII