Bebelușii nascuți in iulie: 12 lucruri amuzante despre ei

Bebelusii nascuti in iulie: 12 lucruri amuzante despre ei

Bebelușii nascuți in iulie: 12 lucruri amuzante despre ei

Desigur, nu contează în ce luna se naște copilul tău, și de altfel nu ai de ales. Dar totuși, a avea un bebelus în luna Iulie aduce cu sine câteva avantaje, pentru că acești copii au multe calitati ...


În plus, dacă și tu esti născut în această luna de vara: ești norocos! Iata 12 lucruri amuzante si bine de stiut despre bebelusii de iulie.

veți citi:
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Zâmbitori
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Oameni de familie
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Îngrijiți
Copiii născuti în luna Iulie: Au personalitate
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Economi
Copiii născuti în luna Iulie: Se joacă singur
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Eleganți
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Foarte sensibili
Copiii născuti în luna Iulie: Nu au timp de nimicuri
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Altruiști
Copiii născuti în luna Iulie: Iartă, dar nu uită
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Sociabili

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Zâmbitori

Copiii din iulie se bucură cu adevărat de soare. Ei se nasc cu un simt dezvoltat al umorului, așa că, încă din copilărie veți avea parte de multă distracție.

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Oameni de familie

Dacă va așteptați la o masă mare plină de copii și nepoți, va puteți deja culca pe o ureche. Familia este prioritatea numărul unu pentru un copil din iulie. Mai mult, un rol pe care copilul de iulie îl poate juca perfect, este cel al unui frate sau sora mai mare. Oamenii născuți în luna iulie sunt grijulii, și sunt bucuroși să ajute.

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Îngrijiți

Cu siguranță vă puteți aștepta la o mâna de ajutor atunci când faceți ordine, dacă copilul dvs. este născut în iulie. El îndeplinește sarcinile cu mare precizie și este un adevărat manager înăscut. Are însă mai puțin control asupra emoțiilor sale, uneori. Dacă o sarcină nu îi reușește cum trebuie, poate rezulta o izbucnire emoțională.

Copiii născuti în luna Iulie: Au personalitate

Copiii din iulie nu sunt ușor de identificat în ceea ce privește personalitatea lor. Când crezi că ți-ai înteles copilul, el te poate surprinde din nou. De asemenea, va trebui să vă așteptați la schimbări bruște de dispoziție, cu alte cuvinte, o izbucnire furioasă poate deveni brusc un hohot gigantic de ras.

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Economi

Cumpără o pușculița de bani, pentru că, copilului din iulie îi plac banii. În plus, cu o răsplată pentru o sarcindă, copilul dvs. învată despre valoarea banilor de la o vârstă fragedă.

Copiii născuti în luna Iulie: Se joacă singuri

Copiii din iulie își fac prieteni cu ușurință, dar, se pot bucura, de asemenea, de propria companie. Ideal, nu?

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Eleganți

Nu durează mult până nu-ți va mai fi permis să intervii în alegerea îmbracamintii copilului. Chiar dacă ați pregătit cu grijă un costum, copiii din iulie preferă să se gândească la ce vor să poarte. Din fericire, ei au gusturi foarte bune în ce privește îmbrăcămintea.

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Foarte sensibili

Copiii din iulie sunt emoționali și foarte sensibili, dar nu arată întotdeauna asta, din frica de a nu fi etichetați. Prin urmare, este important să îi învătăm cum să se ocupe de această vulnerabilitate.

Copiii născuti în luna Iulie: Nu au timp de nimicuri

Copiii născuți în iulie posedă o doză mare de determinare, și trec prin viață fără multe comentarii. Iar pentru conversații fără sens nu trebuie să îi deranjezi. Ei sunt întelegători și pregătiți să ajute pe toată lumea, dar nu au timp pentru prostii.

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Altruiști

Copiii din iulie sunt adesea preocupați de soarta altora, și pot fi foarte protectivi. În plus, aceștia tratează toată lumea în mod egal. Ei au grijă de copiii mai mici din cartier, sau de animalele de companie.

Copiii născuti în luna Iulie: Iartă, dar nu uită

Copiii din iulie sunt adesea calmi și accesibili în relaționarea cu alții. Acest lucru îi face foarte simpatici, dar și o țintă ușoară. Ei nu vor dezvolta ușor sentimente de răzbunare, pentru că de obicei iartă suficient de ușor pentru a le da celorlalți o a doua șansă. Dar ei sunt, de asemenea, destul de inteligenți pentru a învăta din propriile greșeli, și tind să-și amintească totul, astfel încât nu vor face aceeași greșeală de două ori.

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Sociabili

Ieșind împreună cu prietenii, la un grătar în grădina, sau în vizită la familie: copiii din iulie iubesc socializarea. Mai mult, ei se pot întelege bine cu toți. Pe scurt, copilul tău născut în iulie va însemna multă distracție!

Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvoltă bebelusul tău

Ești o mămică modernă? Atunci trebuie să instalezi aplicatia Eu, Mămica pe telefonul tău sau tableta.
Prin intermediul aplicaţiei Eu, Mămica, beneficiezi de informaţii despre sănătate, îngrijirea şi dezvoltarea bebelușului și a copilului, relaţia părinte-copil, precum şi de o serie de sfaturi utile pentru mămici şi tătici, astfel încât să experimentezi din plin frumuseţea sentimentului parental. Vei avea acces gratuit la o serie de utilitare şi calculatoare, precum: Bebeluşul - primele 52 de săptămani, Grafice de Creştere, Calendar de Vaccinare, Activităţi pentru Copii, Album foto şi multe altele.

Aplicatia Eu, Mamica - se integrează în mod natural cu platforma Desprecopii.com, facilitând accesul la o serie de servicii menite să ofere suport pentru viitoarea mamica (Grupuri de mămici, Ştiri, Anunţuri, Întrebări, Forum, Jurnal, Album de poze, Director, Reţete Culinare etc.). Mămicile utilizatoare pot accesa cu uşurinţă diverse secţiuni ale site-ului, pot primi notificări pe telefon când li se răspunde la o întrebare sau notificări pe mesageria privată.

Mai mult, prin intermediul butonului „Panică”, ele pot primi răspunsuri în situaţiile de criză de la miile de persoane aflate în comunitatea Desprecopii.com, dispuse să ofere o mână de ajutor.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru Iphone si Ipad aici.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru sistemul Android aici.

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

Te asteptam pe forumul mamicilor de bebelusi pentru sfaturi si incurajari: Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori  Primele 365 zile si nopti. Casa nou nascutilor DC. Alaptare, colici, ingrijire, baite, nopti nedormite si multa dragoste. 

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate (c) 2020

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII